TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku NIGHTWISH - Imaginaerum


to Venca Votruba - Fenris 13

jj, to byl. Strašně mi tam připomínala kapelu Aqua a její \\\"hit\\\" Barbie Girl :-))) To kníkání znělo úplně stejně, tak jsme si j s kamarády překřtili na Barbiewish. Hodně mně to tenkrát zklamalo, zvlášť po podařeném pražském vystoupení. Ale letošní deska je naprostou rehabilitací....

14. 12. 2011 11:39

- Venca Votruba

Fenris: V žádném případě nesouhlasím... Je jasné, že speedař či hevíkář z Tarjiných solovek nadšený není, ale zcela nezaujatě jsou pro mě její desky daleko kvalitnější než cokoliv od Nightwish. My Winter Storm je plná nádherných skladeb s úchvatnou atmosférou. Není to na paření, mlácení hlavou o zeď, ale na pečlivý poslech. Ta deska je pro mě doposud Tarjiin vrchol. Dnešní Nightwish jsou pro mě producentsky tak moc dokonalé, až se z nich vytratil život...

14. 12. 2011 11:38

- Venca Votruba

Já to říkám od začátku, že je Anette výborná zpěvačka s krásnou sexy barvou... Naživo to ale byl ve Vizovicích průser. A to hodně těžký :-(

14. 12. 2011 11:34

- Fenris 13

Souhlas s ov42, Tarja je výborná zpěvačka...ale její hlas není variabilní, na novou desku by se prostě nehodila. A Anette je dobrá zpěvačka...ano na Maters to byla hrůza a děs, ale předtím v Praze odzpívala koncert velice slušně, zejména pak kousky z DPP...taková Sahara byla naprosto skvělá. Btw viděl jsem Nightwish i s Tarjou v Akropoli (fantastický koncert!), takže mohu srovnávat :-) Prodeje z Finska (50.000 ks alba za první dva dny prodeje) navíc naznačují, že fanoušci berou Anette všemi deseti. No a pokud se podíváme na pomyslný souboj Nightwish vs Tarja, tak kapela z něj vychází o několik koňských délek lépe neb Tarjiny sólovky jsou nudné k uzoufání s vyjímkou jedno či dvou songů.

14. 12. 2011 9:49

- ov42

Jak ještě po výkonu na novém albu může někdo říci, že je Anette Olzonová špatná nebo průměrná zpěvačka a že sráží kapelu? Každej, kdo není hluchej musí slyšet, jak skvělou zpěvčkou je a kolik různorodých poloh její zpěv nabízí. Tarja měla jemom jednu.

14. 12. 2011 8:53

- luiz

Album jako takové jsem nehodnotil, jen prostě nechápu, jak mohla kapela takového formátu angažovat takovou zpěvačku? To ve Finsku nejsou lepší? Tomu nevěřím. Neříkám, že to bez Tarji nejde, ale tímto krokem nejen u mě, ale i u lidí v mém okolí hodně klesli. K takovému parádnímu skladatelskému umu se to prostě nehodí a je to obrovská škoda.

14. 12. 2011 0:46

- Stepan

Ja tomu rozhodne musim dat jeste cas, naposlouchat si to dukladne. Dark Passion Play se mi ze zacatku nelibilo skoro vubec, teprve po par mesicich(!) a desitkach poslechu jsem s prekvapenim zjistil, ze se mi tam vlastne 90% pisnicek libi zatracene hodne, coz je mnohem vetsi procento, nez u jakehokoliv predchoziho alba NW (zvlast kdyz k tomu albu pripocitam i The Escapist). Takze s hodnocenim tohohle alba si jeste pockam, kazdopadne pro zacatek u me jednoznacne vede I Want My Tears Back :-). A Tarja mi tam taky nechybi, nicmene doufam, ze Anette zacne podavat lepsi vykony i v zivych vystoupenich (ale co si budem povidat - Tarja, kdyz zacinala, tak ta ziva vystoupeni taky nebyla nicmoc, jak je patrne ze starsich zivych nahravek NW).

13. 12. 2011 23:22

- luiz

Tak nejslabším článkem Nightwish je jednoznačně zpěvačka (jestli se tak dá nazvat), můžete si ji tady chválit jak chcete, v takové kapele nemá co dělat. Slyšeli jste ji vůbec naživo? Asi ne, je to hnus a já na jejich koncert příště nepůjdu (dokud ji nezmění). Dosud nechápu, jak ji mohli angažovat (asi s každým členem kapely chrápe, jinak to není možné). A tvrdit, že se pro Nightwish hodí víc než Tarja je od Vás kacířství a myslím si o Vašem hudebním sluchu své.

13. 12. 2011 22:52

9/10 - Draconian

Velmi kavlitní album. Určitě je na mnoho poslechů.

13. 12. 2011 12:22

- Johny

...asi som uz moc kriticky, ale...zufalo ma to nebavi. Niesom fandom Tarji (jej tvorba mi je viac-menej ukradnuta), ale tento album je horsi, ako som cakal. Slow Love Slow, ci Storytime su, no...pocuvatelne, ale zvysok... Mozno o mesiac, dva, ci polroka zmenim nazor. U mna max za 3-4 body...

12. 12. 2011 22:21

Druhá recenze - Bukec.T

Taky souhlasím s druhou recenzí hlavně s tím že považuje za nejslabši kousek Slow love Slow ta se mě taky vůbec nelíbí jinak zbytek alba je paráda! Až na zmíněně nudnou pasáž s recitací v Song of myself a abych nezapoměl rozhodně tady na tom albu musím pochválit Anette zpívá skvěle! Jako například měnění hlasových poloh v Scaretale

12. 12. 2011 18:45

IMAGINEARUM - Tom

Musim suhlasit s druhou recenziou. A to tym, ze obdivujem Tuomasa ako sa vysporiadal s tlakom a to ze sa snazi prist s niecim novym. Co sa mu aj podarilo. Oproti DPP je to aj podla mna o dost lepsie a celkovo je to jeden z najlepsich albumov od NW, ktory je napisany na hlas Anette a prave na tomto albume ukazala svoju rozmanitost hlasu, ktoru by Tarja asi nemala a uz ani mne v kapele nechyba. Ghost river je pecka a jazzovy ulet je podla mna velmi zaujimavy. Co sa tyka Song of myself je to genialna skladba, aj ked na prve pocutie som bol prekvapeny ze polovica skladby je recitovanie, ale teraz to berem, ze to tam proste zapada do celeho albumu a konceptu a paci sa mi to tak. Je to velmi zaujimave. Ale samozrejme nemusi sa to pacit kazdemu. 10/10 :-)

12. 12. 2011 16:08

- ov42

Tu poslední větu jen podtrhuji. Navíc Tarja by svým vysokorozsahovým, ale hodně monotónním hlasovým projevem tuhle desku ani takhle pestře a zajímavě nazpívat nedokázala. Se zbytkem ne tak úplně souhlasím, přeci jenom pár věcí na albu je dost úlet (jazz, nedělní chvilka poezie... břebaladováno, nesmyslný závěr)

12. 12. 2011 13:14

- Fenris 13

Imho nejlepší album Nightwish. Absolutním favoritem jest Scaretale (tak trochu tam cítím Diablo Swing Orchestra), Slow, Love, Slow (jazzová poloha jim nesmírně sluší), Storytime, I Want My Tears Back.... nejslabší jest intro a Song Of Myself. Poslouchám to album pořád dokola a zatím nenudí ani na okamžik, naopak spíš roste. A Tarja tomu vůbec, ale vůbec nechybí :-)

12. 12. 2011 10:09

<< 1 2 3 4

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.49229 sekund.