RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ...a jaká je vaše radost z hudby?


- Venca

Je jasný, že ze stažený mp3 za euforie nemůže být taková jako z pěkně vyvedeného origoše :-))) Takže nestahuj a kupuj, euforie se dostaví :-)))

15. 03. 2013 9:12

- Bubák

Víš Fanošu, třeba s těma koncertama je to strašně relativní. Problém bude v tom, že sem pragokoncert tahá furt stejný kapely. Ale čas od času se najde něco, co ten tebou popsaný pocit dokonale a spolehlivě zase vyvyolá. Třeba nikdy by mě nenapadlo, že uvidím Twisted Sister, natož aby se mi podepsali, to stejný, když přijeli Lillian Axe. Sou to takový malý zázraky, který se zřejmě nebudou opakovat. Taky je ale možný, že to má každej jinak. Ohledně cd v tom máš asi pravdu, ale problém bych viděl spíš v tom množství....dnes toho vychází opravdu moc, a kvalitativní síto, které bylo nastavené v minulosti chybí. Takže pokuď není člověk zatíženej na nějakou kapelu, od které chce mít všecko a kterou si automaticky objedná už předem, tak si to zkrátka poslechne na netu a když se líbí, tak si to pořídí. Ale je jasné, že většina se tak nezachová. Ale to nejsou ti pravý fanoušci, za pár let tu muziku přestanou poslouchat. Když se vrátím k té Avantásii, nepřemýšlel si třeba nad tím, že ze Scarecrow snesou kvalitativní srovnání s předchozími dvěma cd pouze dvě skladby? Možná proto nedostatek euforie....A tak je to s většinou vycházejících cd. Čas od času se najde něco, co tlak vyšponuje hodně vysoko a dostaví se euforie, ale je pravda, že už to bývá pouze sporadicky, proti srovnání s devádesátými lety, resp. přelomem. Tehdy vycházly opravdové skvosty, které se neomrzí, neohrajou.

15. 03. 2013 7:58

- Soichiro Honda

no k tým koncertom asi tak.. nenavštevujem ich tak často ako by som chcel, takže každý koncert si dokážem užiť bez nejakého stereotypu.. taktiež každý beriem akokeby mal byt posledný, napríklad minulý rok som sa velmi tešil na BA kvoli Suicide Silence, mrzelo ma ked vystupenie zrušili, vravel som si ok, niekedy si to vynahradím, no a lala Mitch už je ta tam... a k tým CD-ckam sa neda nesuhlasit, navyše dlhé roky som mal prakticky len CDcka The Dark Ride a Theatre Of Salvation + pár českých platní a stačilo, dnes hudbu skoro nestíham počúvat (a to ju počúvam denno denne) ale človek je stále v stave že musí mat všetko čo vychádza.. tie emocie ake ked som prvykrat kupil, dostal, počul nahrávky ako Awake od Dream Theatre, Forever Autumn od Lake Of Tears alebo Land Of The Free od Gammaray už dnes vobec nie su.. CD-cka si kupujem, ale dnes už hlavne ako imaginárny pocit podporenia kapely alebo v rámci kompletizácie diskografie zo zberatelskeho hladiska..jedine čo je ešte stále bežne, že ak počuvam nejaku nahravku počas nejakej udalosti alebo nejakého obdobia, tá nahrávka mi pri neskorsom vypocutí dané obdobie evokuje,.. ale to je dost bežná vec a práve na to hudbu počuvame.. bez emocii by to nemalo zmysel

15. 03. 2013 1:23

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08189 sekund.