ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku JUDAS PRIEST - Angel Of Retribution


- Kamil

Pepsi: Já to nemyslel přímo na tebe nebo na tuhle recenzi, spíš jako všeobecně...

7. 02. 2015 9:25

- Venca

Nostradamus je výborný. Podle mě jedna z nej desek Judas :-)

6. 02. 2015 13:00

- Pepsi Stone

Redeemer se tedy líbí mnohem víc než tahle deska. Je mnohem více hitová a prostě jede. Jasně, že to není Painkiller, Defenders nebo Screaming, ale lepší než tohle nebo Nostradamus. Angel je podle mě s Rocka Rolla suverénně nejslabší deska. Unavená, zaprděná, bez nápadů. Revolution a Lochness jsou klasické případy vyhoření a není to tak Kamile, že bych byl staromilec a nedokázal od starých kapel ocenit nové desky. Jenže je jasný, že tebou jmenované skupiny už mají svůj zenit za sebou a své nejslavnější desky už těžko překonají.

6. 02. 2015 11:45

Také - Gogo

se přikláním k názoru, že deska se pánům spíše nepovedla. Očekávání byla obrovská a výsledek je nenaplnil. Zrovna to poslouchám a prostě to nekouše. Sice si ji občas poslechnu, ale žádný velký návrat jako u zmíněných Iron Maiden s Brave New World se nekonal. Tím, ale nechci říci, že je vše úplně špatně. Mám desku asi tak na úrovni Poin Of Entry nebo Ram It Down. Painkiller byl jen jeden. No a Jobulator a Demolition byla prostě jiná kapela.

6. 02. 2015 10:24

8/10 - František Šafr

Já půjdu proti proudu. Tato deska se mi líbí. Pravda, že je to jen takový průřez celou diskografií kapely, ale zní to dobře! Závěrečná skladba sice dosti pokulhává, ale její refrén na mne působí skvěle. Chybí mi jen nějaká rychlejší záležitost. "Demonizer" a "Hellrider" jsou těžké metalové kusy, ale chybí v nich tempo.

5. 02. 2015 16:51

U mě... - Kolík

...za 6/10. Recenzent to s kritikou dost přehnal. Tak špatná deska rozhodně není, zvláště ve srovnání s předchozími dvěma alby nebo dokonce s poslední hrůzou.

5. 02. 2015 15:36

- Kamil

Přijde mi ta recenze příliš přísná...vůbec všobecně to vypadá, že dvě třetiny svýho věku podle takových závěrů vlastně spousta kapel nestojí za nic (Judas Priest, Deep Purple, Black Sabbath, Metallica...atd) a to si nemyslím, já od oněch kapel poslouchám rád jak starou tak novou tvorbu a to asi proto, že netrpím zbytečným sentimentem, kterej může zkreslovat objektivní hodnocení...ale kdo ví, kde je pravda, každopádně se nepřu, jen konstatuju ;)

5. 02. 2015 13:37

- Martin

Jo jo...na desky s Owensem se v dobách vydání nakydalo (...a kydá pořád) spousta hnoje, ale tohle... Souhlasím s Demonickem, tady se už vážně "dědkovatí". Ano, pár momentů ještě stále upoutá pozornost, ale ze židle už nezvednou. Jediná skladba z tohoto alba kterou mám opravdu rád je "Worth fighting for". Snad možná proto, že právě tady kapela nědělá urputně a za každou cenu "ten pravý heavy metal". Škoda, bylo to tenkrát veliké očekávání a o to pak větší zklamání.

5. 02. 2015 9:12

- Demonick

Z dosky mám podobné pocity s tým rozdielom, že u mňa je to za 5,5/10. Síce sa mi nepáči opätovný príklon k tomu typickému heavy metalu (v tejto dobe sa podľa mna JP preklopili z "páni v rokoch, ktorí sa neboja moderny a napredovania" do "dedkovia, ktorí proste hrajú hevík"), ale pár skladieb z tejto dosky mám rád. Body teda dávam za Judas Rising, Revolution, Deal With The Devil, Worth Fighting For a najlešiu pecku albumu Hellrider. Nevadí mi ani balada Angel - jednoducho mi sadla aj napriek precukrovanosti. Škoda taktiež zvuku, ktorý je remeselne dobrý, ale proste nekope...

5. 02. 2015 8:43

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07979 sekund.