ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARAKAIN - Black Jack


- The Keeper XIV.

"Neznám kapelu, která by měla nikdy nevydané písně na live albumu" - třeba Kabát

5. 09. 2019 17:27

Black Jack - Domy

Jsem pamětníkem oné doby. A deska Black Jack byla svým způsobem určité zklamání. Byla po dvou předchozích fošnách prostě měkčí. Přišel jsem ji na chuť a v mojí sbírce natrvalo zůstala. Musel jsem ji věnovat víc času a ona časem v mých uších hodně vyrostla. Tenhle Arakain byl ještě na vrcholu.

5. 09. 2019 16:34

History - písně co nikde nevyš - lukáš

History obsahuje písně které nikde nevyšly !!To si myslím, že je pádný důvod napsat i na tyto věci recenzi !! Neznám kapelu, která by měla nikdy nevydané písně na live albumu !!!!!!!!!! Ani metallica ne !!!!

5. 09. 2019 15:57

Recenze na živáky !!!!!!!!!!!! - lukáš

Nechápu , že tu není recenze na History live ????????!!!!!!! A jak se tady píšou recenze desky za deskou , tak asi nebude ani recenze na Arakain 15 vol. 1 a vol. 2 !! Mám doma 2 cd -History s Black jackem a tam se i píše o těchto deskách - Jsou to kulty !!!!! To samé bude platit i o 25 Eden !! Za mě velké zklamání !! Která metalová kapela vyprodala Lucernu ?? V recenzích nejsou žádné zážitky , jak bylo napsané v předvoji ...

5. 09. 2019 15:22

- orre

Jinak zvukově to byla odpověď na tehdy populární placku Countdown To Extinction, což ostatně potvrdil i brichta v tehdejším ČT rozhovoru. Obsahově Black album a zvukově Megadeth.

5. 09. 2019 15:03

Black Jack - rumcajs

Black Jack jsem začal poslouchat poměrně nedávno a je to vážně dobrá deska. Změna stylu mi až tak výrazná nepřipadá, snad možná ve zvučení desky, kde jsou předsunuty bicí a kytary jsou možná ostřejší. Oproti předchozím deskám však BJ (Hunnicut:-)) ztrácí co do kvality písní. Přijde mi, že se více sází právě na ostrý zvuk a riffy než na sílu skladeb, které nejsou špatné, ale album prostě jako celek v tomto směru oproti předhůdcům trochu ztrácí. A ten zvuk mi fakt úplně nesedí. Za mě BJ 8,5.

5. 09. 2019 12:36

Horší deska !! - lukáš

Black jack jako album se mi nikdy nelíbil. Jediné 3 kvalitní písně jsou Harlekýn, Ukolébavka a kolonie termitů. Byl jsem na autogramiádě . A tam už jsem slyšel ukázky z této desky. Pro mě bohužel strašné zklamání !! Na History live byl hit na hitu. Tady bohužel začíná jedna věc - každá další deska měla výborné písně, ale taky hodně průměrné !! High attack,příšerný Don ... 6 z 10 .

5. 09. 2019 11:33

- Petr Z.

Perfektní deska bez nedostatků. Navíc zde Brichta poprvé začal skutečně zpívat. TOP: Harlekýn, Kolonie Termitů a Ukolébavka. Fascinuje mě, jak kapela změnila svůj styl a přitom se přesně trefila do vkusu fanoušků.

5. 09. 2019 11:11

Do třetice všeho... - David

Pro mě osobně je Black Jack skvělou reakcí na Černé album Metallicy. Opět další srdcovka a dokonalé představení mladíčka a maestra bubeníka Marka Žežulky. Vždy se mi na albu kromě vynikajících skladeb líbilo a líbí to zvláštní nazvučení celé nahrávky. Vyjmenovávat nejlepší skladby nemá cenu,když je jich tam devět. Luxusní záležitost. A další vynikající album na sebe nenechalo dlouho čekat...

5. 09. 2019 10:07

<< 1 2 3 4 5

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08421 sekund.