ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARAKAIN - Jekyll & Hyde


- Pamětník z Barči

Chlape, Hathor byla egyptskou bohyní.

12. 06. 2019 11:02

- Pamětník z Barči

Pro všechny, co zde píší bludy. Písně 12-14 jsou jasným důkazem vaší vědomé nevědomosti. https://youtu.be/zvDdQikzvBg

12. 06. 2019 10:59

Hathor ?? - Lukáš

Nechápu v čem se recenzentovi líbí píseň Hathor - nejlepší refrén ?? Píseň je o ženké , ale Arakain tam má chybu. Nemá se náhodou psát Hather ?? Jeckyll .. : Já se vždycky těším na nové album Arakainu. Slyšel jsem nové Limetall, i návrat Loretty, Kreyson Memorial a jiné. Ale od těchto kapely se mi líbí z jejich desek maximálně jedna, či dvě písně. Jirka Urban někde v rozhovoru říkal že Arakain se z jeho vůle nerozpadne. Budou hrát dokud nepadnou na … A navíc je ve znamení Raka. Když vyšel Restart tak jsem mu dal 4,5 z 10. Dnes po deseti letech je to mé hodně oblíbené album. Kluci si textovali skoro všechno. Pojď dál a Skrytá kamera byla krokem směrem ke starým deskám . I písně Vzít čas na splátky, Hvězda či epické Dobytí ráje bylo super. Labyrint jsem si koupil znovu. Na dalších deskách Arakain bohužel se zastavil - žádný progres. Pokud kapela je schopná dát na desku takové průsery jako Nic neříkám či Leporelo je něco špatně. Ano, někdo řekne že ne. Na Restartu byly jen dvě špatné písně - Prázdno v hlavě či Právo máš. Arakadabra - hodně rozporuplná deska - Kazatel - tady Mach se strašně opakuje, hrozný Diesel i když s výborných textem. Vyděšenej - jedna z nejhorších písní Arakainu vůbec. Big boss . Příspěvky Honzy tady jsou hrozné. Naproti tomu balady tady nesjou špatné. Arakadabra - velké opakování postupů od Metalmorfozy do dnešních dnů. Jeckylla beru jako album na které jsem se těšil, i kdyby tam byla jen jedna dobrá píseň. Cynicky jsem se těšil , že texty budou hrozné. To co mě opravdu vadí, je že vlastně Jeckyll je ze 70 % Dymytry. Macků se na této desce pochlapil, proti posledním deskám Dymytry. I tak bohužel jsou písně příliš obecné.

12. 06. 2019 10:57

Pro Davida - Supermartonátor

Kruci, tys mě úplně zblbnul:-)) Já "Hřích" taky beru mezi ty lepší kousky. Sem si to ted úplně popletl:-))) Čti pořádně spolu s Hathor nebo Kompromis se mi líbí prakticky nejvíc z alba. Vždyt to píšu ve své dodatkové recenzi. Naopak po "Hřích" je písen "Signály" a ta mi nesedla.

12. 06. 2019 9:46

pro Davida - Supermartonátor

Ahoj, to tak prostě bývá, že někomu se líbí jedna písnička, druhá zas ne. Neříkám, že "Hřích" je nějaký odpad, jen prostě mě nechytla a Arakain napsali tolik lepších písniček, že prostě zcela zapadne. Nedostala se mi pod kůži. Jinak jsem zde pouze jako autor komentáře k hlavní recenzi. Jka vidíš, album se mi líbí, ačkoliv předchozí dvě mi chutnaly lépe:-) Napsal jsi mě špatně:-))) Supermartonátor. Píšu už sem pár let a možná jsi druhý, který se nad tím pozastavuje. Je to taková legrace, používám to i na literárních serverech nebo jako redaktor pro literární webzine. Jelikož je mé přijmení Marton...řekl jsem si, že bude sranda přidat jakože "superman" a "terminátor"...vznikl ten podivný nick. Možná trapné, ale tak jsou i divnější nicky. A proč se vztekáš?:-)) kvůli tomu, že se mi nelíbí nějaká písnička? Recku na minulou desku sjem psal já a Arakadbra se mi zda výtečná. "Jekyll" mi tak nepadl do noty. Ale tobě ano a to je jedině dobře. Já Arakainům fandím

12. 06. 2019 9:42

- Hunter

Několik písniček bude na živo obohacením setlistu, jinak předchozí deska se mi líbila víc. Některé texty jsou celkem hrůza, hlavně ten se zlatou slavicí která by se měla radši věnovat popu protože její vzplanutí pro metal jí stejně nikdo nevěří. 7/10

12. 06. 2019 9:27

Hrich - David

Desata pisnicka Hrich, kterou autor clanku Supernartorator bere mezi ty zaporne patri podle me k vrcholum alba. Stejne tak To co chces mit je uplne skvela. Kdyz uz jsme u te kritiky: Supernartorator, co to je za pseunodym? Docela hrozny.

12. 06. 2019 7:49

Skvele Album - David

Za me 9 z 10. Skvele album. Je pravda, ze Arakain se uz moc nerozviji, nasli to svoje a nejspis jim to vyhovuje, proc ne? Nove album je urcite o trochu tvrdsi. Album mam doma a nemenil bych. Kdyby se ztratilo, koupil bych ho znova. Podle me nema slabe misto.

12. 06. 2019 5:00

- orre

Tak Lucie mi to sráží do tancovačkové kapely. Nemůžu si pomoct a ty trapné rádoby tvrďácké gesta od holek na koncertech absolutně nesnáším. Jinak deska je OK a přesně tohle jsem čekal. Má na našince výborný zvuk a solidní nápady. Že je furt dokola, tož ja, ale co už.:-)

11. 06. 2019 21:03

Hardwider a Arakain. - Lukáš

Téma - Zaňáková : Všude se píše jak Zaňáková je hodná, milá k lidem. Asi to je pravda. Ale myslím si že od 30 . výročí je více slyšet o ní než o Honzovi. A co je nejhorší - posledních snad 7 let , je stále aspoň jeden koncert S Zaňákovou. Slyšet zpívat Zaňákovou i Apage Satanas a ďábelskou hru a jiné písně - je průser. Hard wider a Arakain : Arakain jsem si natočil z kazety od kámoše z chalupy. Dva koncerty z let 87 a 88. Arakain nenatočil nikdy slabou desku. Miluju Blind Guardian .. Ale taky mě trochu vadí , že vydávaj desku jednou za 4- 5 let. O Arakainu se mluví, jako o české Metallice. Hard wider mě zklamal, dvě rychlé docela dobré písně a zbytek středně tempé písně. Zajímavé je že naproti tomu mě Jeckyll baví o hodně víc.

11. 06. 2019 16:50

cigošku - b.wolf

Zaňákovou absolutně nesnášíím od vojny, takže pokud se vetřela na fošnu Arakainu ... 0/10

11. 06. 2019 15:31

Song pro Lucku, thrash core . - lukáš

Honza složil píseň pro Lucku a bohužel je tu další srovnávání !! Po Prospektorovi přišel Honzův vrchol s písní Malá a ztracená. Bohužel Diesel a písně z Arakadabra byl velký sešup dolů . Songy na jedno brdo . Ty a já a Jen vaše ruce opakováíní starejch postupů do zblbnutí. V ruce svírám kříž byla krásná píseň , bohužel Honza v thrash corových písních se opakuje a myslím že další jeho písně budou horší a horší. Arakain a Lucie Bílá 2019 : Je hrůza že za posledních pár let hraje Arakain s Bílou. Nechápu co lidi na tom baví. Já chci slyšet Honzu.

11. 06. 2019 11:36

Od Metalm .. až po Arakada . - lukáš

Sjíždím nové album a musím bohužel říct, že je mixem alb Metalmorfozy až Arakadabra. Arakain se bojí zapojit v novejch věcech starou tvorbu. Takže potom je jasné , co se stane. Arakain se opakuje. Přistihnu se při poslechu desky , že jsem to už někde slyšel. Ještě že existují staré desky. Mně se stále nejvíc líbí Arakain z let 85 - 88. Co na tom že některé věci maj špatnej zvuk . A co se týče textů nového alba, tak po rozbalení nového deska jsem byl v šoku !! Většinu textů složil Macků z Dymytry. I tam může bejt zakopanej pes. Za mně 6,5 z 10 možných .

11. 06. 2019 10:33

- Petr Z.

7 bodů? Za mě při nejlepším uvážení 5. Spsolečně s Homo Sapiens nejhorší placka Arakainu. Čtyři průměrné až nadprůměrné skladby opravdu nestačí k tomu, aby si deska zasloužila bodů sedm. BTW. Song s Luckou je hrůza hrůz a zajímalo by mě, proč Honza zpívá furt stejně. na to jaký má rejstřík, tak zpívá strašněě monotónně.

11. 06. 2019 2:34

<< 1 2 3

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08077 sekund.