ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ARAKAIN - Farao


- Supermartonátor

Já bych se na Lukášovo stránky také rád podíval.

17. 10. 2019 21:59

- Pepsi Stone

Lukáši, přeju ti hodně štěstí s rozjezdem tvých stránek... Seriál o Arakainu, i jeho bočních projektech, si přečtu na nich velmi rád.

17. 10. 2019 21:46

- Bubak

Až si Lukyne uděláš stránku, a budeš tam mít recenze od Arakainu, budu mít fousy jako Mojžíš :-D Jinak k albu, já ho zkrátka miluju, sice není tak melodický jako předešlý, ale zase má neskutečnou energii. Za mě nejlepší deska od áček. ˇAmen.

17. 10. 2019 21:07

- Meresz

17. 10. 2019 20:27

Kain by tu měl být !! - lukáš

Kain by tu měl být !!!!!!!!!!! Až si udělám mou stránku o metalu a budu psát recenze na desky Arakainu, tak je tam dám všechny , i s projekty vedlejšími !! Na jednom webu mají všechny recenze na Whitesnake a také na Purple album !! To Pagan a ostaní : Jste vážně telata.

17. 10. 2019 16:51

- Pagan

V dohledné době pravděpodobně ne.

17. 10. 2019 16:11

Project KAIN - Jiri87

Celkem by mě zajímala recenze na Project KAIN. Té se ale asi nedočkáme, co? :)

17. 10. 2019 13:35

Rok od Apage !! - lukáš

Jen rok od Apage .. Co na to říct .. Tady musím prostě srovnávat. Když vyšlo album Warning a rok poté Labyrint, tak Labyrint proti Farau se hodně nechytá !Každej na Farau hodnotil hlavně texty u Uhoněnej, či Madam tasemnice. A na muziku zapomínaj. Mně z Faraa se nejvíce líbí šeherezád 2. Rajské zahrady taky bomba. Pokud album budu hodnotit, že vyšlo rok po Apage, tak dávám 9 z 10 bodů.

17. 10. 2019 13:30

moderní jízda - Sagi

Za mně výborná nepodlézává jízda s moderním zvukem a údernými refrény, přitom zachovává typické Arakainovské atributy. Šehrezád II je důstojným odkazem a pokračováním I, kterou nekopíruje. Dvojka Urban, Kub měla top skladatelskou formu, což potvrdili i v projektu Kain, kde navrch těžili z vokální variability hostů. I tato záležitost by si zasloužila recenzi. Farao 9/10, Kain 9,5/10

17. 10. 2019 9:28

- Avram

Neskutečná jízda. Po nostalgickém a atmosferickém Apage Satanas přichází tahle smršť energie. Nebýt slabších kousků (Do zdi, Milenium, Zkouším se zvednout a špatná coververze Kyborga Uhoněnej), tak by mi snad došly superlativy. Už ho vezou, Šeherezád II a Madam tasemnice (i přes příšerný text) patří do mé desítky nejlepších arakainovek. Možná by se všechny vešly i do první sedmičky.

17. 10. 2019 9:00

Opravdu trapná deska. - Kolík

Když už nevím co, dám na desku "Unforgiven II", jako outro nevymyslím nic jiného než ...Queen a na obal dám Pile of Skulls, i když v naturalističtější podobě. Jako hudební výplň pak použiju směs rachotu, který se bezpečně pohybuje maximálně v rozsahu jedné oktávy a v němž jednotlivé skladby spolehlivě splývají do jednolitého bahnitého celku. Výjimkou jsou pouze Rajské zahrady, které ale nijak nepřevyšují průměr balad kapely. Za mě 1/10 - za zvuk, což je jediné, co se dá na této desce poslouchat.

17. 10. 2019 8:31

Poslední vrchol Arakain - David Svoboda

Pro mě absolutně nehitove, brutálně tvrdé a skvěle explozivní Thrashové album,že kterého stříká energie a nasazení jako už dlouho ne. Prakticky tvrdší verze Apage Satanas a pro mě poslední album Arakain, které zaslouží absolutorium. Tohle album má 13 fantasticky složených a zahraných skladeb. Je vidět že pánové měli energie na rozdávání a múza se opravdu činila. Od temného dunění na začátku Už ho vezou až po jemné tóny God Save The Araqueen jde o fantasticky složenou a zahranou jízdu. Všechny skladby bezmezně zbožňuji a i když se opět najdou úlety v textech (Madam Tasemnice,nebo Uhonenej). Tak to dokonale vyváží ostatní bomby a naprosto dokonalý zvuk alba. Nejde nemilovat Já nejsem já,Farao, Šeherezád II ( s naprosto brutálně rychlymi dvojkami Marka),nebo Milénium (můj osobní favorit). Navíc k tomuto albu mám i osobní vzpomínku, protože při dostatečně hlasitém poslechu tohoto alba se mi podařilo odvařit si stereo. Farao je můj osobní favorit na věčné časy a nikdy jinak.

17. 10. 2019 8:14

- htaedas

Titulní opus je povedený a možná se mi i líbí více, než předešlá titulka. Jinak mi však na albu schází více melodičnosti oproti dřívějšku a tudíž z toho opravdu vychází nejlépe Rajské zahrady a i to outro mohu. Thrashové zakončení ďvojky Šeherezáda byla velmi příjemná nostalgie. Album to samozřejmě špatné není, ale moc "hitů" tu taky není.

17. 10. 2019 7:59

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08932 sekund.