ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BLIND GUARDIAN - Twilight Orchestra: Legacy Of The Dark Land


- Kamzo

Vedeli sme do čoho ideme..mne sa to páči a booklet je brutál!!! Je to fakt na sustredenejsi posluch najradšej so slúchadlami..Hansiho hlas je fantastický.. trošku to cd v zbierke bude taký prachochytač, ale rád ich podporím a samozrejme sem tam vypočujem.. už teraz sa teším na ,, normálny,, album..paradna práca aj keď si to do auta asi nezoberiem:-)

15. 11. 2019 22:08

- Kolby

Po hudební stránce sem jako skalní fanda BG naprosto spokojen. Něco takového sem očekával a těšil se na to. Mluvené vsuvky mi absolutně nevadí, ikdyž je pravda že v NIME lépe splynuly s celkem. Mám jen jednu prosbu, zabte prosím někdo už konečně Charlieho Bauerfeinda, aby dál neprznil desky BG tím příšerným mixem. Děkuji.

15. 11. 2019 18:41

Fakt - b.wolf

nechápu, proč se BG nebo třeba uvedení Therion nevěnují tomu, co fakt umí... jak Beloved Antichrist, tak Legacy je pro mě šlápnutí vedle a to takové, že velké ... Legacy si prostě vzalo mustr z Nightfall, kterému ovšem nesahá ani po spodek podrážek. Tam byly fantastické tracky, včetně mluvených vsuvek do sebe všechno zapadlo, tady je to bohužel o ničem ... jeli jsme to včera celý večer, fakt nevím, co 20 let připravovali ...

15. 11. 2019 16:21

Čekáí se vyplatilo - David Svoboda

Trvalo to prakticky 20 (!!!) let, ale vyplatilo se čekat. Nečekal jsem ( a taky jsem se nedočkal) ostrých kytar, powermetalových riffů a hromových bicích, které tito mistři skvěle ovládají. Ale zato jsem dostal pompézní a vznostné hudební dílo od Umělců, kteří přesně vědí, co od tohoto projektu už před 20 lety očekávali. A myslím, že svá očekávání a měřítka dokonale splnili. Teď je jen na daném posluchači, zda tuto cestu přijme, či nikoliv. Já ji přijal bezezbytku. A už se moc těším na další řadové album Strážců, které se stejně jako všechny předchozí objeví v mé hudební sbírce. Je to taky jedna ze tří kapel ( spolu s Metallicou a Slayer), od kterých mám komplet vše. Lidi nebojte, BG nám ještě fortelně zariffují a přiloží pod kotel.

15. 11. 2019 15:19

Četl jsem rozhovory ! - lukáš

četl jsem rozhovory s Hansim a Andrem a nástupce Beyond the red mirror vyjde předběžně v roku 2021. Twilight orchestra je projekt členů Blind Guardian -Hansiho ,Andreho. Název Blind Guardian twilight orchestra je jen pojítko, že jde o členy Blnd Guardian.

15. 11. 2019 12:25

- htaedas

Je to Blind Guardian, i když nemetalový, na obalu je to snad zřetelně napsáno. Recenze je napsána smysluplně, vím co od toho mám čekat (ještě jsem to neslyšel). Recenzent má raději metalovou tvář BG, přesto tomu dal nadprůměrné hodnocení, tak co je za problém? Že tomu nedal absolutní hodnocení? To se tady pak můžeme rozčilovat u každé druhé recenze.

15. 11. 2019 11:06

Tohle není Blind Guuardian !! - lukáš

Tohle není Blind Guardian ! Je to project Hansiho a Andreho, tedy dvou členů z Blind Guardian. člověk si prostě musí zvyknout , že to není metal. Když vyšlo Gods of war od Manowar , tak tuhle desku hodně lidí zatratilo. Recenze je divná . Jakoby recenzent desku ani pořádně neslyšel. Fandové zaplesaj, další desku nepřijmou. Nebo nedoposlouchají do konce.

15. 11. 2019 10:09

- Chroust

Geniální dílo, které opět nebude doceněno, což se dalo čekat. Podobně jako poslední Theriontohle nemá publikum. Recenze v podstatě o ničem, ale kdo by měl čas poslouchat takhle složité, dlouhé a komplexní dílo, několikát po sobě s plným soustředěním, že ...radší se napíše článek, proč je to takové divné a jde se na Dymytry a psycore :-)))

15. 11. 2019 6:43

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08211 sekund.