RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Ozzy OSBOURNE - Ordinary Man


- orre

Zajímavé, že se nikdo nezmiňuje o zmrvené produkci ala dněšní spotřební zboží. To praskání je děsné. Úplně se vytratila umělecká hodnota desek.

24. 02. 2020 15:16

- orre

Bohužel dneska připomíná Lemmyho před koncem a fakt bych ho rád viděl ve studiu u nahrávání. Má evidentně problémy s dechem. Holt životní styl si vybírá svou daň. https://www.youtube.com/watch?v=4OJyJ6GVTD4

24. 02. 2020 15:09

- rumcajs

Souhlasím s tím, že DTE a BL jsou oproti Ozzmosis sešup dolů. Ale Scream! mi přijde prostě výrazně lepší. Jasně, Ozzmosis to není, ale já tam tu kvalitu slyším a ta tvrdost je pro mě bonus navíc. Vlastně je to vedle Ozzmosis má Ozzyho nejoblíbenější deska. Co se týče zpěvu, ten nedokážu u Ozzyho zhodnotit, na studiových nahrávkách už vůbec ne. Problémy s ním a nevyrovnané výkony jsou snad Ozzyho trademark, takže studiové úpravy jsou samozřejmost. A co se týče Ozzmosis, tak ta deska na čtyřech písních nestojí, je pravda, že B strana je slabší, ale áčko šlape celé a v podstaě každá skladba je hit a mohla by být singlem. A béčko má v podobě Tommorrow fantastický otvírák a v podobě Old L.A. Tonight i skvělý závěr. Ovšem nejlepší skladbou na Ozzmosis je dle mě nesinglovka Thunder Underground. No jo, zas jsme u té tvrdosti, ale ta skladba prostě má kurevskou sílu. Ani tady ani u Scream! prostě nemám pocit, že by tvrdost zakrývala slabší kvalitu materiálu.

24. 02. 2020 10:52

- Pepsi Stone

Víš, co mi vadí na Scream? Právě ta zbytečná tvrdost, která je na úkor kvality skladeb. V podstatě to samé, jako u Down To Earth a Black Rain. A že právě tyhle desky jsou po Ozzmosis (i když ta stála na čtyřech velkých hitech) kvalitativní sešup a právě na Scream je Ozzyho zpěv dost katastrofa. Novinka je podle mě v pohodě v tom, jakou atmosférou vyznívá. Že je úměrná jeho věku i zdravotnímu stavu.

24. 02. 2020 9:40

- rumcajs

Po prvním poslechu jde slyšet, že jde o dobrý materiál s hvězdným momentem v podobě písně Under The Graveyard a na první dobrou snad slyší i Scary Little Green Men. Písně jsou dobré, nadprůměrné, někdy více a někdy méně. a věřím, že s dalšími poslechy ještě trochu porostou. Přesto, opakovaně v negativním světle zmiňovaná Scream mě oslovila více a i po deseti letech jde o svěží metalový materiál. Moc nechápu, že se Pepsimu moc nelíbí, ale co člověk, to názor. Rozhodně novinku za lepší nepovažuju, na to jde o příliš krotký materiál až příliš vyznívající jako loučení a smíření se smrtí. A to mi k Madmanovi nesedí - radši si s ním zařvu Let Me Hear You Scream než třeba Today Is The End. A tak nějak tajně doufám, že se Madman zmůže ještě na jednu desku, kde se nebude litovat, ale zase "ukousne netopýrovi hlavu". Jo, moc reálné to není, ale Ozzy už vlastní smrt párkrát přežil.

24. 02. 2020 9:25

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09102 sekund.