ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku NIGHTWISH - Human. :II: Nature.


- - Petronius

Mě tohle album taky prakticky ničím neoslovilo. Holopainen si měl tohle vydat jako svou další sólo fošnu. Není tam nic hitového; ani si nechci představit, jaké budou reakce, až s tímhle materiálem budou Nightwish chtít vyrukovat třeba na stejdži Wackenu. Jak píše níž Lukáš, na jiných webech jsou recenze mnohem kritičtější. A hlavně je mi líto Emppu Vuorinena, že mu klávesový egoista T. H. dává čím dál menší prostor pro jeho kytarové umění. No, třeba dostane příležitost, až se k nové fošně dopracují Brother Firetribe...

26. 04. 2020 19:19

Bez symfonie - nuda ! - lukáš

Nechápu, že někdo tuto desku považuje za dobrou. četl jsem hodně recenzí a spíše vychází, že je to velké zklamání. Možná to může být tím, že cd 1 je naprakticky nesymfonické. Bohužel aleje slyšet , že Tuomas tápe. Připomíná mi to poslední Metallicu. S čím vlastně poslední Nightwish srovnáváte ? Miluju Floor ale bez dobrého skladatele fandy nepřesvědčí. Greatest show on earth možná není třeba Vám po chuti, ale aspoň zachránilo minulou desku. Písně jako Storytime, Dark chest of wonder, While lips ...Ne , na Human prostě nejsou kvalitní písně.

26. 04. 2020 18:20

Nightwish? - b.wolf

To je naprosto zbytečná a neskutečně přeceňovana skupina... Vím že kdysi kamosi porad točili Once, otřes. To Tarot s M. Hietalou, to ano, to je jiná, panecku, ale tenhle dětský metal ani náhodou...

26. 04. 2020 15:47

7.5/10 - Demonick

Milé prekvapenie. Vyhodiť absolútne zbytočný 2.disk (btw, toto je prvá recenzia/názor, kde som naň čítal chválu...), pridať aspoň 2 či 3 pecky na disk č.1 a bolo by to super. Minulý album ma až na výnimky nebavil a prišlo mi to iba ako prešľapovanie na mieste, ale táto novinka má svoje momenty - napr. spomínaný záver Shoemaker je niečo ÚŽASNÉ! Tribal, Pan sú koncertné tutovky, Music sa krásne rozbehne, How´s The Heart je bezchybná najmä v akustickej verzií a zvyšok priveľmi nezaostáva. Najslabšia mi vlastne príde iba Harvest, a aj to kvôli spevu. Btw, opäť z veľkej časti nevyužitý potenciál Floor Jansen! Mať v kapele taký kaliber a dať jej šancu iba v asi 7 skladbách je do neba volajúca nespravodlivosť!!!

26. 04. 2020 14:53

8/10 - čéééši do toho!

Za mě dobrá deska. Hodně mě baví pestrost alba a v některých momentech opravdu velká tvrdost (Tribal, Pan) ..... 8/10, být deska o 10 minut kratší (ne v počtu skladeb, ale v jednotlivostech každé skladby) tak hodnotím i výše. Třeba u takové Music jsou první 2 minuty zbytečné, pak se z tho vyklubá opravdu skvělá skladba.

26. 04. 2020 11:59

- adrian

Jorza: Jo jo, ten clanek na IDNES byl vylozene trapnej

24. 04. 2020 16:41

- Meres

NW sú teplí

24. 04. 2020 16:27

- Jorza

Taky myslím, že to žádnej velkej průser není, prostě průměr. Tady se aspoň z recenze člověk něco dozví. A ne jak na jednom zpravodajském serveru, kde je ten recenzent naprosto mimo a jediné, co jsem se dozvěděl je to, že nemá rád Nightwish.

24. 04. 2020 15:37

- Hunter

Bezbřehá nuda.... Dávám 3 body a to jen že věřím že se snad kapela na příštím počinu probere.

24. 04. 2020 15:35

Tuomas je šéf. - lukáš

To Adrian : V Nightwish má ale určitě poslední slovo Tuomas. Myslím, že Floor by své vokální linky udělala co nejlíp. Takhle musí zpívat v určitých mantinelech. Bylo by super kdyby Tuomas psal vokální linky jako v době - Oceanborn či Once.

24. 04. 2020 15:28

- adrian

Druhej disk je uplne o nicem, naprosta zbytecnost. Co se prvniho CD tyce, neni to spatny. Rozhodne me to bavi vic nez predchozi deska. Nicmene Floor podle me ani n druhem albu nepredvedla nejaky zasadni vykon. Naopak me jeji projev chvilemi dost nudi. Nprostou vyjimkou je ale zaver skladby Shoemaker, to je fantazie a podle me nejsilnejsi moment cele novinky. Marko by mozna mel nechat kompletni vokaly Troyovi, protoze se ukazuje, ze je o poznani lepsi zpevak. Absence ziveho orchestru je chvilemi dost patrna, coz me docela mrzi. Nelibi se mi ani nazvuceni bicich. Celkove to ale zadny pruser neni. Nejsem skalni fanousek a jako kulisa je to prijemny poslech.

24. 04. 2020 14:55

- orre

Znovu potvrzené. Nejpřeceňovanější kapela dneška! Svého času jsem si to myslel o Guns N´ Roses, ale dneska už ne.

24. 04. 2020 12:51

Průser . - lukáš

Koupil jsem si ear book verzi. Do té doby jsem slyšel jen 4 písně z celé desky. Bohužel jsem si po vydání pustil desku celou. Velká nuda, nezážnivé písně. čekal jsem kvalitní songy . Éra Oceanborn, Once je pryč. Ani jedna píseň z desky není nadprůměrná ! Snad jen Harvest. Druhý disk je ještě horší. škoda, že Tuomas neudělal skladbu ve stylu předposlední desky … 3 z 10 možných.

24. 04. 2020 11:17

<< 1 2

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08741 sekund.