TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RECKLESS LOVE - Turborider


Heat - J.A.N.

Dobre, že si spomenul tú kapelku :D zabudol som, že vyšiel pred týždňom New Horizon - Gate of the Gods (Erik Grönwall - Vocals - see also : ex-H.E.A.T. Jone Tee - Guitar - Keyboards - see also : ex-H.E.A.T.) https://www.youtube.com/watch?v=qva6zHguJWE&ab_channel=MetallianValidor Som zvedavý na recenziu! :D

27. 03. 2022 18:32

- - Petronius

Ještě singl Loaded (2020) se zdál být pro RL nadějnou cestou. Z nového hudebního image kapely jsem ale také rozpačitý - a to volím umírněný výraz. Vidím to na pobláznění (pro mě stále nepochopitelným!) komerčním úspěchem skandinávského retro projektu TNFO. Reckless Love sice i teď dokázali napsat chytlavé refrény (Future Lover Boy, Kids Of The Arcade), sound je vymazlený, Olli pěje pořád dobře, ale té disco rytmiky je tam vážně moc (příklad: Eyes Of A Maniac). Tohle fakt nedokážu obodovat, album jako celek je pro mě prakticky neuchopitelné. V koutku duše však doufám, že podobně jako u H.E.A.T (po nezáživném Into The Great Unknown přišla přímo jaderná šleha v podobě alba II.) dojde i u Finů k vystřízlivění.

27. 03. 2022 15:17

80s - J.A.N.

Na nich som už aj zabudol po katastrofálnom "Monster". Určite všetko bude lepšie než ten prepadák, zatiaľ som počul Kids of a Outrun ja tieto 80´ veci a new retro wave kanál na yt môžem :) Samozrejme takých The Night Flight Orchestra a Strangers od DRAGONFORCE sa bude ťažko prekonávať :D KTO nepozná skúste toto https://www.youtube.com/watch?v=dS6UI3ukWfA&ab_channel=dancewiththedead

27. 03. 2022 13:10

- JonathanGray

Songy jsou adekvátní hodnocení. Celkem povedené. Zpěvy a kytary perfektní. Ale koho napadlo tam namixovat disko rytmiku? To vůbec nefunguje. Tahle hudba potřebuje živé nebo aspoň dobře naprogramované bicí. Tohle skončilo napůl cesty a nebude to bavit ani jednu stranu posluchačů. Abych udělal radost uzivateli VH: za Ligu uplakánků konstatuji, že i tato šlichta má lepší hodnocení než Slash. Kdo chce pořádný sleaze/hair musi sahnout po Hardcore Superstar. Tady se neobejde.

27. 03. 2022 11:21

- adrian

Asi by se panove meli rozhodnout, jestli chteji delat bigbit nebo nejakou tanecni muziku. Tohle je takova sracka, az me to samotnyho prekvapilo!

27. 03. 2022 10:29

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08238 sekund.