AMERIKAN KAOS - Armageddon Boogie
plný súhlas s recenziou. Pohodové a veľmi dobre...

UNLEASH THE ARCHERS - Phantoma
..za mňa jedno obrovské sklamanie. Najslabšie a...

Sebastian BACH - Child Within The Man
Nějak mi ta deska sedla a v porovnání s Gangs All...

DOMAIN - Our Kingdom
Výborně. Prvni dvě desky jsou bomby

DOMAIN - Our Kingdom
...celá kapela i její alba. První tři rozhodně -...

DOMAIN - Our Kingdom
Velice dobré album (ještě pod titulem Kingdom -...

VADER - De Profundis
Úplný súhlas 10/10

DOMAIN - Our Kingdom
Domain sú jedným z mojich restov, ktoré plánujem...

VADER - De Profundis
Jedna z nejlepších Metalových desek vůbec....

VADER - The Ultimate Incantation
Tak to bych nečekal. Christ Agony, Dies Irae a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ACCEPT - Humanoid


Humanoid - dadaft

O minulém albu jsem po prvním poslechu prohlašoval, že nic moc a nakonec jsem si ho hodně oblíbil a docenil jsem, že je zase hravý po předcházejících tvrdých (na Accept) albech. Ani Humanoid se mi napoprvé nelíbil, ale po víc jak deseti posleších, když se vyhodí skladby Frankenstein, Nobody Gets Out Alive a Mind Games, se to poslouchat dá a má to skutečně něco do sebe. Rozumím oběma recenzím, za mě Too Mean to Die 10/10, Humanoid 8/10.

3. 05. 2024 17:15

- - Jano 100

Páčila sa mi predchádzajúca doska, páči sa mi aj táto, nie je to na prvé počutie, ale mne nastúpený smer sedí ( nesedela mi rozťahaná Blind Rage ani nemastný - neslaný ROTCH ) Album má rozumnú dĺžku a nenudí. A taký monolit ako Frankenstein ( spoluautor Lulis ) som už od Accept nepočul dááávno. Za mňa 8,5/10

3. 05. 2024 17:11

Zavádějící hodnocení - Ronnie eN

Já chápu, že to každý má trochu jinak, ale aby dal hlavní recenzent 10/10 a toto se objevilo v perexu článku a další pak 6/10, tak to trochu fakt zavádí. Tak dejte průměr nebo radší nižší hodnotu, ať se někdo zbytečně nespálí. Desku jsem ještě neslyšel, ale co tady čtu recenze, tak 10/10 by dal jen velký fanda.

3. 05. 2024 13:00

- Fík

Accept mám rád, včetně éry s Tornillem. Bohužel toto album považuju za průměr. Desky Blood, Stalingrad, Blind.. mě bavily víc. A taky souhlasím s názorem, že poslední alba mají stejnou produkci, zvuk a je to všechno hrozně podobné. 6/10.

3. 05. 2024 0:32

album - acc

Posledný kvalitný počin tejto kapely bol Blind Rage. Albumy, ktoré vydali neskôr môžem povedať sám za seba, že sa v tom strácam (a to som ich veľký fanda). Všetky pecky na jedno kopyto s rovnakým zvukom a tento počin nie je výnimkou. Úprimne som zvedavý aké hodnotenie by dostala deska ak by to vyšlo pod iným názvom než Accept. Za mňa 5/10 v porovnaní s predošlou tvorbou.

2. 05. 2024 11:56

7,5/10 - Rublik05

Kdykoliv o sobě dá tato německá legenda vědět, je to pro mě vždy obrovská událost, nejinak tomu je i v případě v pořadí již sedmnácté řadové desky „Humanoid“, kterou opět nazpíval Mark Tornillo, jenž s Accept vystupuje od jejich comebacku v roce 2009 a jehož hlas lze slyšet již na pěti předchozích studiových nahrávkách. Současná sestava Accept je složena ze samých ostřílených muzikantů, všichni tak podávají velice solidní výkony, jak už je u této kapely zvykem. Na producentskou židli usedl zkušený Andy Sneap, se kterým kapela spolupracuje již od comebackového alba „Blood of the Nations“, k žádným experimentům se zvukem nedošlo, sází se spíše na jistotu, novinka se tedy svým zvukem od předchozích nahrávek nijak zásadně neliší. Album odstartuje řízná „Diving into Sin“, na které se mi moc líbí její orientální začátek, akorát mě trochu zamrzelo, že mimo úvod a závěr autoři orientální motivy do písně více již nezakomponovali, skladba by mohla být ještě o fous zajímavější. Druhou položkou je první zveřejněný singl „Humanoid“, jenž mi už v době zveřejnění přišel jako vcelku obyčejný a ničím výjimečný. Mnohem lépe je na tom nejnovější singl „Frankenstein“, který společně s chytlavou „Nobody Gets Out Alive“ řadím mezi nejsilnější položky alba. K těm povedenějším songům z první poloviny bych ještě zařadil povzbuzující „Man Up“, pátá položka a druhý singl „The Reckonig“ je pak spíše průměrnější. Povinná balada „Ravages of Time“ neurazí, kapela má však na kontě mnohem povedenější kousky, namátkou například „The Best Is Yet to Come“, „Shadow Soldiers“, či „Amamos la Vida“. Z poslední čtveřice skladeb mě zaujala jen „Straight Up Jack“, zbytek položek mi nepřišel zas až tak chytlavý. Když bych měl album nějak shrnout, tak je to ve své podstatě takový klasický Accept „postdirkschneiderovské éry“, takže výživná porce kvalitního heavy metalu, jenž skalním fanouškům určitě udělá radost.

2. 05. 2024 7:17

accept - Ladislav

ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4 skladbe jsem to musel vypnout, deska mne po dobu tech 4 songu nebavila vubec, nebylo ceho chytit a to muzu rict ze mam accept hodne rad, ale tohle se mi nelibi ani kousek:( ale urcite se to nekomu libit bude) Uwe tam mrha svuj talent mel by se vratit do Grave Digger a to by byl comeback jako hrom:)

1. 05. 2024 12:05

- - Petronius

Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně uprostřed obou recencí, tedy 8/10. Fošna každopádně není špatná, beru-li za fakt, že Accept už nikdy nebudou skládat takové trháky jako Fast As A Shark, Aiming High, T.V. War a podobné. Chvílemi se to už blíží dědkovskému zábavovému metálku (Man Up), ale Wolf sází pořád slušné riffy a u písní, jako jsou Nobody Gets Out Alive nebo Frankenstein, si potěšeně pohupuju hlavou.

1. 05. 2024 10:56

??/10 - PetrR

Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají oba recenzenti pravdu a vystihli to úplně přesně. Na tohle bude co člověk to jiný názor. Jednak spousta nápadů, jednak to co už jsem tisíckrát slyšel. Je strašně těžký vydat teď desku, která by byla zajímavá a nadruhou stranu zachovala tvář kapely.

1. 05. 2024 10:53

Savarip rules! - Demonick

A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

1. 05. 2024 0:10

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09497 sekund.