15.07.2018
HARDCORE SUPERSTAR
Poprvé od svého rozchodu s těmito švédskými rockery, ..více

15.07.2018
THE AGONY SCENE
První desku po comebacku v roce 2013 připravila tahle ..více

15.07.2018
PYREXIA
Deathmetalová pětice z New Yorku má hotové nové album. ..více

13.07.2018
RATBREED
Finové RATBREED právě vydali album "Evoke The Blaze", ..více

13.07.2018
MONGOL
Folkáči MONGOL chystají vydání novinkového alba "The ..více

13.07.2018
MADDER MORTEM
Norští alternativci, kteří v devadesátých letech ..více






ALMANAC - Kingslayer
Tak se rozloučil i Readman! Nový zpěvák je jak ..

MARDUK - Viktoria
Po hláške "o jejich nejlepším albu od… zmín ..

Petr ŠODEK (TANKER) - Jednou rocker, pořád rocker!
Pane Petře z Tankeru, který jste prodával Korg ..

BULLET FOR MY VALENTINE - Gravity
Bring me the Valentine, v poslednej dobe som si ob ..

THERION - Sitra Ahra
Presne od tohto kotúča je pre mna THERION mrtva ..

THERION - Gothic Kabbalah
Tohle je jediná deska Therion, kterou jsem kdy sl ..

U.D.O. - Decadent
Já mám vlastně jen jeden problém a to ten, že ..

U.D.O. - Decadent
Dle nových dvou klipů to staroušovi stále dob ..

Francesco Sammartano´s KRONOMATOPEA - Time It´s Time
Pro mě naopak vyznívá recenze víc než přív ..

Francesco Sammartano´s KRONOMATOPEA - Time It´s Time
No. Popravdě jsem od toho čekal víc, a protože ..




Za poslední měsíc:
IRON MAIDEN, KILLSWITCH ENGAGE, THE RAVEN AGE - 20. 6. 2018 - Praha, letiště Letňany
2239x

OZZY OSBOURNE, HOLLYWOOD VAMPIRES - 13. 6. 2018 - Praha, Letiště Letňany
1213x

LOST DOMAIN - …In The Waiting Room Of Death
1135x

SALIERI - Babylón
787x

MELTED SPACE - Darkening Light
642x

REFUGE - Solitary Men
600x



29.07.2018
LOUDNESS (JPN), METALCRAFT..
PRAHA - Nová Chmelnice, začátek od:20:00, vstupné: 499,-

26.08.2018
THE BROADCAST (USA), ŠPINAVÍ LÚZŘI..
Praha, Klub Vagon, začátek od:21:00, vstupné: 299,-

16.09.2018
THE POODLES (SWE) & 2 special guests..
PRAHA - Nová Chmelnice, začátek od:20:00, vstupné: 450,-



článků celkem: 6423
recenzí: 5215
reportů: 528
rozhovorů: 354













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


RATT - Infestation

Tahle deska byla buď a nebo. Buď bude dobrá nebo bude špatná. V případě druhé alternativy by to znamenalo konec kariéry téhle Krysí party. A zaplaťpánbůh, žádný pohřeb se nekoná. Právě naopak. „Infestation“ je totiž oslavou hudby, oslavou radosti ze života. Dá se říct, že tahle kolekce, se kterou se Ratt vytáhli po dlouhých jedenácti letech, má v sobě to nejlepší z jejich dlouhé kariéry.

Ratt nikdy nebyli žádní přehnaní inovátoři. Nikdy nevymysleli nový styl. Ale v tom, co dělali, byli dobří. Tedy pokud si odmyslíme dvě předchozí desky („Collage“ z roku 1997 a o dva roky mladší eponymní album), které se dají považovat jako hloupý pokus o jakousi alternativu, byli Ratt vždy zruční řemeslníci, kteří měli talent na zapamatovatelné melodie. A hlavně, byli rozpoznatelní, což se řadě glamrockových kapel té doby rozhodně říct nedá. Ratt vždy dominoval nakřáplý hlas Stephena Pearcyho a kytarová ekvilibristika Warrena DeMartiniho, kterého si dovolím řadit mezi takové střelce jako je Zakk Wylde, Slash nebo dokonce Joe Satriani. A tihle dva tahouni si k sobě uměli vždy vybrat pořádné parťáky. Místo zemřelého Robbina Crosbyho dnes kytaru obsluhuje ostřílený Carlos Cavazo (ex-Quiet Riot) a o rytmiku se pochopitelně stará letitý bubeník Bobby Blotzer, kterého s baskytarou doplňuje Robbie Crane.

A jak tedy „Infestation“ zní v porovnání s jejich nejslavnějšími deskami? Srovnatelně a možná i líp. Ratt ze sebe skutečně vydolovali to nejlepší, co jsou schopni v současné době nabídnout a možná dokonce i to nejlepší, co kdy byli schopni nabídnout. Při poslechu takových skladeb jako úvodní „Eat Me Up Alive“, bombastického singlu „Best Of Me“ nebo houpavé „As Good As It Gets“ vám na mysli vytanou jejich někdejší hity - „Round And Round“, „You´re In Love“ nebo „Lovin´ You´s A Dirty Job“. Už jen proto, že Ratt posbírali všechno, co je dělalo jimi samými, narvali do pořádně roztopeného kotle a naservírovali. A je to chutné, dává to sílu. Čili, pokud jste měli rádi jejich desky od „Out Of The Cellar“ (1984) až po „Detonator“ (1990), s „Infestation“ nemůžete sáhnout vedle.

Ne, „Infestation“ není nic pro takové fajnšmekry, kteří se rozplývají nad kytarovými onaniemi Yngwieho Malmsteena, nad dokonalou souhrou kláves a baskytary u Dream Theater nebo nad bombastickými symfonickými plochy Nightwish. Noví Ratt jsou určeni pro všechny, kdo mají rádi zábavu a život berou s nadhledem. Prostě zatím jeden z nejlepších comebacků letošního roku.

Pepsi Stone             


www.therattpack.com

Seznam skladeb:
1. Eat Me Up Alive
2. Best Of Me
3. A Little Too Much
4. Look Out Below
5. Last Call
6. Lost Weekend
7. As Good As It Gets
8. Garden Of Eden
9. Take A Big Bite
10. Take Me Home
11. Don´t Let Go

Sestava:
Stephen Pearcy – zpěv
Warren DeMartini – kytara
Carlos Cavazo – kytara
Robbie Crane – baskytara
Bobby Blotzer – bicí

Rok vydání: 2010
Čas: 42:08
Label: Roadrunner
Země: USA

Diskografie:
1983 - Ratt (EP)
1984 - Out Of The Cellar
1985 - Invasion Of Your Privacy
1986 - Dancing Undercover
1988 - Reach For The Sky
1990 – Detonator
1997 – Collage
1999 – Ratt
2010 – Infestation


Vydáno: 21.05.2010
Přečteno: 2447x




počet příspěvků: 4

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Já si myslel, že...6. 07. 2018 11:56 Pepsi Stone
Tahle kapela bude...6. 07. 2018 11:28 orre
Tak...spravne! Novy...22. 05. 2010 12:32 rosi
NAAAAADHERA!!!! TAK...21. 05. 2010 10:41 Marc - Janesession


 
Metalforever.info © 2006 - 2018     RSS - články

stránka byla načtena za 0.25048 sekund.