27.05.2017
Jorn LANDE
Jorn LANDE má přichystané nové album "Life On Death ..více

27.05.2017
GABRIELS
Italští GABRIELS mají venku první více

27.05.2017
SAREA
Moedrní melodici SAREA právě vydali svou albovou novinku ..více

27.05.2017
ELEGY OF MADNESS
Gothici ELEGY OF MADNESS která přichází s třetím albem ..více

27.05.2017
FINAL VOID
Finští melodici FINAL VOID mají na svém debutovém albu ..více

26.05.2017
RAGE
Novinka německé kapely vyjde 28. července, ponese název ..více






WARRANT - Louder, Harder, Faster
A kde máš Dog Eat Dog? Podle mě je to jejich ne ..

VAIN - Rolling With The Punches
Je opravbdu velká škoda, že Vain hrají jen po ..

WARRANT - Louder, Harder, Faster
Luxusní záležitost od vyzrálých rockerů. Tuh ..

VAIN - Rolling With The Punches
Musim souhlasit.Výbo rný album.Vain mě opět nez ..

Powermetalové novinky roku 2017 - část VII. - kapely STORMHAMMER, CROMONIC a DRAGONY
Cromonic jsou hodne dobri! Slyset po sto letech zp ..

EVERGREY – Recreation Day
Tohle bylo první album Evergrey. Pamatuji, že js ..

EVERGREY – Monday Morning Apocalypse
Díky Ray za seriál, tohle album je prostě skvě ..

W.A.S.P. - The Last Command
K Last Command můžu napsat jen superlativy. Jasn ..

W.A.S.P. - The Last Command
Pecka! Absolutní pecka, od začátku do konce. I ..

W.A.S.P. - The Last Command
Moje nejoblíbeněj í album které jsem svého ..




Za poslední měsíc:
W.A.S.P. - W.A.S.P.
1966x

Powermetalové novinky roku 2017 - část VI. - kapely FAIRYTALE, DREAMSTORIA a THE SILENT WEDDING
1898x

W.A.S.P. - The Last Command
951x

INSOMNIUM - Winter`s Gate
706x

OBITUARY - Obituary
584x

THE UNITY - The Unity
562x



24.06.2017
RAZORRAPE (SWE), INGROWING (CZ), DEPRESY (SK), GODLESS TRUTH (CZ), MINCING FURY ..
Žabčice u Brna, začátek od:12:00, vstupné:

24.06.2017
MATER MONSTIFERA, APRIL WEEPS (Sk), KAAK (A)..
České Budějovice - Music bar Velbloud, začátek od:19:00, vstupné: 150,-

15.07.2017
GRAVELAND, URN, BLAZE OF PERDITION, SEKHMET, TRIBUTE TO URGEHAL, ASKEREGN, ARMAD..
Nýrsko, začátek od:14:00, vstupné: 500 Kč na místě 550K



článků celkem: 5582
recenzí: 4466
reportů: 506
rozhovorů: 318













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax

České kapely.cz - Nabízej a nakupuj českou hudbu


VOLANT - Hogo Pogo

U pardubického Volantu nejde říct, že na první poslech jde o obyčejnou, tradiční a typickou punk-rockovku, kterou od jim podobných odlišuje především specifický zvuk saxofonu. Ono totiž už na ten první poslech (alespoň v případě aktuálního alba „Hogo pogo“) mají Volanti naději, že vás vcucnou do svého zábavného světa. Skočností písniček, hravostí i vtipností (některých) textů a v neposlední řadě právě tím báječným saxofonem. Čtrnáct let na scéně dělá své a tak kromě výše uvedeného desce neschází ještě nadhled, pohoda a radost.

Je s podivem, že to, co bych normálně asi otloukal každé kapele o hlavu, u Volantu neplatí. No jasně, tohle je stále dokola a na jedno brdo, pojem vynalézavost je vyškrtnut ze slovníku (ale ruku na srdce, je zrovna to, co by člověk u Volantu, potažmo u punkrocku nutně vyžadoval?). Ale proč by to nemělo být takhle, když to funguje, proč by to nemělo být takhle, když během těch necelých devětatřiceti minut se Volant nijak nezasekne, pořád si zvesela mele to svoje a přitom nenudí?

Volantí punkrockové popěvky nehrozí intelektuálním útokem. Když přistoupíte na jejich hru (zbytečně nepřemýšlet, pohodadžez), pobavíte se. Chuťový ocas fanánkovin (punkoví specialisté prominou ;-) ) postupně narůstá, uhozenost textů je pouze relativní, neb když vezmete např. to, jak se Volanti dokážou vysmeknout díky geniální pointě ze stereotypní pasti, kterou na sebe nachystali v ulítlé kalendářovce „Napsala mi Madonna“, či autorovu „vv invenci“ ve „Ve voze Volkswagen“, musí být každému jasné, že kluci (a jedna hostující holka) neberou nic vážně. A to je způsob jak jednoduše přijít na kloub téhle jednoduché desce.

Volanti nejsou žádné hogo fogo. Jsou nenároční, zábavní a chytlaví. Pokud vás zamotalo jejich minulé album „Točte se Pankáčové“, určitě se nechte zamotat znovu. A pokud jste minulé točení prošvihli nebo minuli, skočte do jejich vzdušného víru nyní. „Hogo pogo“ s vámi zarotuje stejně a nemusíte být Pankáčové ani pankáčové. Fidli, fidli, fidli, fidli…

Savapip             


www.volant.cz

Seznam skladeb:
1. Ožeň se Honzo, ožeň se
2. Sluní se spousty svlečených slečen
3. Některý večery kouří se tráva
4. Jednou jsme tady, páchnoucí davy
5. Napsala mi Madonna
6. Nešlo s ním hnout
7. Ve voze Volkswagen
8. Čarodějka
9. Bláznění vjelo do punkáčů
10. Ve dvou se to lépe táhne
11. Zdražili máslo, zdražili jitrnice
12. To stačí, ne?

Sestava:
Milich – kytara, zpěv
Ing. Vlasoš - kytara
Zbyněk Bosák - kytara
Hlubočák/Divočák - baskytara
Pan Zděněk – saxofon, zpěv
Karel Pavelka - bicí

Rok vydání: 2009
Čas: 38:38
Studio: 3bees
Produkce: Savec
Label: Cecek Records
Země: Česká republika

Diskografie:
1997 – Volant I
1999 – H CH K R D T N
2002 – Paramo Semtín pervitín
2005 – Točte se Pankáčové
2009 – Hogo Pogo


Vydáno: 05.06.2010
Přečteno: 2053x




počet příspěvků: 2

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Desku jsem taky...9. 06. 2010 12:38 Jonash
Desku sice nemám,...8. 06. 2010 23:31 Anonim


 
Metalforever.info © 2006 - 2017     RSS - články

stránka byla načtena za 0.19851 sekund.