18.02.2018
R.E.T.
2. března se po 22 letech od původního vydání na CD ..více

18.02.2018
G3
Kytarista Joe Satriani představil obsazení pro příští ..více

18.02.2018
RATT
Přestože se mluví o comebackovém albu této kapely, ..více

18.02.2018
MICHAEL SCHENKER GROUP
Zpěvák Jari Tiura, který s německou kytarovou legendou ..více

18.02.2018
WHILE THE LIGHT REMAINS
Depressive black/doom metal představuje mladá parta z ..více

18.02.2018
CYPECORE
Německá parta specializující se na melodický death ..více






BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits
Výborný album. BLS sú v podstate istota. S bala ..

THAUROROD - Anteinferno
Zatim mě teda neoslnilo, spíš naopak. Ale zapos ..

SLAUGHTER - Revolution
A co třeba Kiss?To by byla výzva nemyslíš? ..

THAUROROD - Anteinferno
Nove album je vynikajici! ..

BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits
Mě tam asi nejvíc sedí, že se Zakk vcelku zkli ..

BLACK LABEL SOCIETY - Grimmest Hits
Tak pro mě nejlepší deska od Blessed! Vzácně ..

SLAUGHTER - Revolution
Seriály minimálně u prvních třech tebou jmeno ..

ANVIL - Pounding The Pavement
Anvil = kult jak hovado a nová deska se fakt pove ..

SLAUGHTER - Revolution
Chybí tu třeba Great White,Ratt,Tesl a,Britney Fo ..

SLAUGHTER - Revolution
O kapelách podobného ražení se na těchto str ..




Za poslední měsíc:
SEBASTIEN - Act Of Creation
1774x

Redaktorská bilance roku 2017 (Veronika)
1070x

RAMCHAT - Nepočaria!
984x

SAXON - Thunderbolt
975x

Redaktorská bilance roku 2017 (Ray)
953x

Redaktorská bilance roku 2017 (Savapip)
917x



26.02.2018
MARCO MENDOZA BAND, PETR HENYCH & G-BOD..
Klub Vagon, pasáž Metro, Národní 25, začátek od:21:00, vstupné: 350,-

16.03.2018
TERRESTRIAL CHAOS, DYSANCHELY, ANIMAL HATE, NARCHOST..
Praha - Modrá Vopice, začátek od:19:30, vstupné: 100,-

16.03.2018
ZNOUZECTNOST, BOD VARU...
Velké Meziříčí - Depo Klub, začátek od:20:00, vstupné: 150



článků celkem: 6146
recenzí: 4969
reportů: 517
rozhovorů: 343













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax

České kapely.cz - Nabízej a nakupuj českou hudbu


VOLANT - Hogo Pogo

U pardubického Volantu nejde říct, že na první poslech jde o obyčejnou, tradiční a typickou punk-rockovku, kterou od jim podobných odlišuje především specifický zvuk saxofonu. Ono totiž už na ten první poslech (alespoň v případě aktuálního alba „Hogo pogo“) mají Volanti naději, že vás vcucnou do svého zábavného světa. Skočností písniček, hravostí i vtipností (některých) textů a v neposlední řadě právě tím báječným saxofonem. Čtrnáct let na scéně dělá své a tak kromě výše uvedeného desce neschází ještě nadhled, pohoda a radost.

Je s podivem, že to, co bych normálně asi otloukal každé kapele o hlavu, u Volantu neplatí. No jasně, tohle je stále dokola a na jedno brdo, pojem vynalézavost je vyškrtnut ze slovníku (ale ruku na srdce, je zrovna to, co by člověk u Volantu, potažmo u punkrocku nutně vyžadoval?). Ale proč by to nemělo být takhle, když to funguje, proč by to nemělo být takhle, když během těch necelých devětatřiceti minut se Volant nijak nezasekne, pořád si zvesela mele to svoje a přitom nenudí?

Volantí punkrockové popěvky nehrozí intelektuálním útokem. Když přistoupíte na jejich hru (zbytečně nepřemýšlet, pohodadžez), pobavíte se. Chuťový ocas fanánkovin (punkoví specialisté prominou ;-) ) postupně narůstá, uhozenost textů je pouze relativní, neb když vezmete např. to, jak se Volanti dokážou vysmeknout díky geniální pointě ze stereotypní pasti, kterou na sebe nachystali v ulítlé kalendářovce „Napsala mi Madonna“, či autorovu „vv invenci“ ve „Ve voze Volkswagen“, musí být každému jasné, že kluci (a jedna hostující holka) neberou nic vážně. A to je způsob jak jednoduše přijít na kloub téhle jednoduché desce.

Volanti nejsou žádné hogo fogo. Jsou nenároční, zábavní a chytlaví. Pokud vás zamotalo jejich minulé album „Točte se Pankáčové“, určitě se nechte zamotat znovu. A pokud jste minulé točení prošvihli nebo minuli, skočte do jejich vzdušného víru nyní. „Hogo pogo“ s vámi zarotuje stejně a nemusíte být Pankáčové ani pankáčové. Fidli, fidli, fidli, fidli…

Savapip             


www.volant.cz

Seznam skladeb:
1. Ožeň se Honzo, ožeň se
2. Sluní se spousty svlečených slečen
3. Některý večery kouří se tráva
4. Jednou jsme tady, páchnoucí davy
5. Napsala mi Madonna
6. Nešlo s ním hnout
7. Ve voze Volkswagen
8. Čarodějka
9. Bláznění vjelo do punkáčů
10. Ve dvou se to lépe táhne
11. Zdražili máslo, zdražili jitrnice
12. To stačí, ne?

Sestava:
Milich – kytara, zpěv
Ing. Vlasoš - kytara
Zbyněk Bosák - kytara
Hlubočák/Divočák - baskytara
Pan Zděněk – saxofon, zpěv
Karel Pavelka - bicí

Rok vydání: 2009
Čas: 38:38
Studio: 3bees
Produkce: Savec
Label: Cecek Records
Země: Česká republika

Diskografie:
1997 – Volant I
1999 – H CH K R D T N
2002 – Paramo Semtín pervitín
2005 – Točte se Pankáčové
2009 – Hogo Pogo


Vydáno: 05.06.2010
Přečteno: 2368x




počet příspěvků: 2

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Desku jsem taky...9. 06. 2010 12:38 Jonash
Desku sice nemám,...8. 06. 2010 23:31 Anonim


 
Metalforever.info © 2006 - 2018     RSS - články

stránka byla načtena za 0.18292 sekund.