Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


METALFEST OPEN AIR 2024 – 31.5. – 2.6.2024, PLZEŇ, Amfiteátr Lochotín

Plzeňský METALFEST, který odstartuje letní festivalovou sezónu 2024, potvrzuje svého absolutního headlinera! Je to obrovské jméno, jedno z nejznámějších v hudebním světě – připravte se na úder smrti od FIVE FINGER DEATH PUNCH!

Američané FIVE FINGER DEATH PUNCH shromáždil více než 11 miliard streamů po celém světě, 25 top 10 hit singlů a 15 #1 singlů. Stali se jednou z nejznámějších kapel vůbec. Objevují se na těch největších světových festivalech a pravidelně vyprodávají největší světové arény! Od svého debutového alba „The Way of the Fist“, které vyšlo v roce 2007, skupina vydala devět po sobě jdoucích alb, z nichž sedm bylo certifikováno jako Gold nebo Platinum. Nejnovější album kapely „Afterlife“ (2022) o životě a smrti a rovnováhou mezi nimi, sbírá další ohromující úspěchy. Kromě toho si kapela za poslední desetiletí vysloužila řadu národních a mezinárodních ocenění a vyznamenání, jako je prestižní ocenění Soldier Appreciation Award od Asociace armády Spojených států, což je pocta, kterou před nimi získal pouze Elvis Presley. Kapela během let získala miliony dolarů na podporu veteránů, záchranářů a mnoha dalších charitativních organizací. Five Finger Death Punch se již více než deset let spojují právě s různými organizacemi, aby zvýšili povědomí o mnoha světových problémech. Aktuálně je to např. program pro ubytování, stravu, vzdělávání, poskytování pracovní pomoci, služeb duševního zdraví a zdravotní péče pro mládež bez domova v celé Americe. „Mnoho našich písní a hudebních videí mluví přímo o těchto problémech. Našim závazkem je přispívat na podporu těchto programů a využívat naši platformu ke zvyšování povědomí o nich. Je to dokonale v souladu s hodnotami kapely a našich fanoušků.“ Říká frontman kapely Ivan Moody.

FIVE FINGER DEATH PUNCH přijíždí vykřičet tvrdě a nekompromisně problémy našeho světa a zasadit silou své muziky do vašich hlav myšlenku, jak by každý z vás mohl světu pomoci a udělat z něj zase o něco lepší místo k životu! METALFEST si lepšího headlinera asi ani nemohl přát! Tohle bude po všech směrech maximální zážitek!

Více zde.




 
webmaster vadder ©2006

stránka byla načtena za 0.01316 sekund.