Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


BLACK CILICE, INFERNO, SANGUINE RELIC - 24.5.2024, PRAHA, Futurum Music Bar

Zvuky z nejtemnějších hlubin mikrokosmu i makrokosmu zahltí stoupence černého kultu v průběhu jedinečného rituálu snoubícího odlišné přístupy při zpracování black metalu, a to v podání hned tří elitních spolků.

Poprvé do ČR zavítá okultní misantropická bestie a představitel nejsyrovější verze žánru Black Cilice z Portugalska. Za patnáct let neblahého působení kapela nepříjemně zahustila astrální sféry svou dusivě zašpiněnou produkcí ve službách temného pána. Připravte se, jeden z nejžhavějších hřebů Iron Bonehead Production prorazí vaše lebky s démonickou neurvalostí a nenapodobitelným satanským charismatem!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063576707067


Asi nikdo nepochybuje o tom, že domácí Inferno patří do nejvybranější společnosti špičky současného světového BM undergroundu a přináší posluchači metafyzický zážitek v rovině filozofické i zvukové. A jestliže černí koně Debemur Morti Productions pracují s klasickými stylovými atributy ve výbušné rytmice, surově a psychedelicky laděném zvuku kytar či esoterních evokacích vokálních litanií, daří se zároveň kapele úspěšně přesahovat žánrové hranice nečekanými směry. Koncert v pražském Futuru slibuje neobvyklý zážitek a dost možná i zajímavé překvapení, které bude zjeveno v hodinu transcendence chaosu…
https://www.facebook.com/InfernoCZBM/

Intenzivní zkušenost nenávistného vampire raw blacku zakusíme též během debutního českého představení amerických Sanguine Relic. Ačkoliv se kapela na scéně etabluje teprve od roku 2015, je nebývale produktivní a její miasmatická chorobná a mučivá hudba vám dokáže zamotat hlavu v labyrintu zlých snů a předhodit ji nočním příšerám a vlkům. Černočerný smutek z vydavatelství Perverse Homage!
https://perversehomage.bandcamp.com/.../labyrinth-of...




 
webmaster vadder ©2006

stránka byla načtena za 0.01472 sekund.