Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


SEKEROMLAT, HNUS UMÍRAJÍCÍ tour 2024 - 15.-18.5.2024

15.-.18. května se vydají spřátelené black metalová smečky SEKEROMLAT a HNUS UMÍRAJÍCÍ na jarní mini turné po krajích českých, ale i pláních zahraničních. Tento počin bude navždy pamatován jako Semiz Kunäli Tour 2024.

Kapely o sobě nějaký čas vzájemně dobře vědí. V minulosti proběhla četná spolupráce na koncertech, nejednalo se vždy o akce striktně metalové, ale i punkové, neboť obě kapely jsou touto esencí značně nasáklé. Posledním hřebem do společné rakve byl přechod basáka z jedné bandy do druhé. A tak nezbývá, než toto propojení zpečetit společnou tour! Obě kapely za sebou mají čerstvé nahrávání nového materiálu, který sice zatím ještě nebude na tour v distrech, zato z něho mocně zadují na podiu. O živelné smrtící sety tedy nebude nouze.

První zastávka se bude konat 15.5. v hlavní vesnici východočeského punku a metalu, v NO!SE baru v Bohuslavicích. Tento koncert bude SEKEROMLAT o svého hnusného druha ochuzen, leč fanoušci brutální hudby rozhodně o nic ochuzeni nebudou! V tento večer po boku černého konventu vystoupí jejich další přátelé z kruhu temného a to SUKKHU a také lokální grindoví maniaci ČLOVĚK V PLÍSNI.

Další den se již cesty SEKEROMLAT a HNUS UMÍRAJÍCÍ protnou. Stane se tak 16.5. v klubu Variace v Olomouci. Zde v centru historickém, nedaleko slavných chrámů božích, proběhne mše nejčernější a dalších kapel k tomu nebude třeba.

Pak se temnota převalí přes hranice k sousedům nejbližším a to 17.5. do klubu PINK WHALE v Bratislavě. Na této plovoucí šalupě, pod hradbami středověkými, se bude opět konat dílo špatné! Tentokrát ještě umocněné účastí místních zlověrců TEUFELSMAUER.

Epické zakončení SEMIZ KUNÄLI tour bude v dalším srdci historie a legend dávných, 18.5. v Riff club v maďarské Budapešti. Na tomto večírku pražské černokněžníky podpoří lokální zabijáci SPECTRAL DESPAIR.




 
webmaster vadder ©2006

stránka byla načtena za 0.01398 sekund.