Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax




CLYTOR, DESTRUCTIVE EXPLOSION OF ANAL GARLAND, FULL TIME JOB – 4.4.2009, Praha, Jet Club

V sobotu 4.4. by pravděpodobně každý zavítal na průkopníky götteborského death metalu In Flames. Já se ale vydala směrem jiným, a to do žižkovského mini klubu Jet. Počasí bylo nádherné, ale nedalo se nic dělat, šup pěkně dolů do sklepa.

Jako první se v klasické nevděčné úloze první kapely představili FULL TIME JOB. Zvuk byl zpočátku hodně špatný, malý sklepní klubík v sobě rozhodně neskrýval dobrou akustiku, ale později, po krátkém technickém problému, se vše trochu vyjasnilo a „ze skupiny“ nevycházel jen hluk. FTJ nám naservírovali svůj death metal říznutý hardcorem, což bylo sice zpočátku špatně identifikovatelné, ale pak vcelku příjemné... Občas se objevily i progresivní prvky, tempa se příjemně střídala. Navíc prostor, či spíše místo před pódiem se zaplnilo, takže to nevypadalo jako úplně ztracený večer...

Jako druzí se představili DESTRUCTIVE EXPLOSION OF ANAL GARLAND. Myslím, že překlad jejich názvu je každému ihned jasný a tím pádem se dalo usoudit, že se s tím kluci rozhodně mazlit nebudou. Extrémní grindovej nářez, roztodivné formy vokálu, které zapadají to tohoto žánru jak prdel na hrnec. Poprvé se představili s nový zpěvákem, do jedné skladby si přišel zahostovat a zavzpomínat na staré časy původní vokalista Koloušek – prý se teď věnuje technu:-). Posledí dobou se účastním vcelku dobrých akcí, což považuji za zázrak, DEOAG mě nenudili, spíše naopak, probudili mne a snad i vyhnali moji chřipku.

Poslední vystupující kapelou byli pražští CLYTOR. Našlapnutý „occult grind“ to rozbalil v plné parádě. Excentrický vokalista Wolkmen dal každému najevo, že podium je jen jeho, bohužel tím utrpěl i druhý zpěvák Ota, který se tím pádem ocitl poněkud v pozadí, takže: „Oto, nenech se a jdi do toho“:-D. Clytor celkově působili velmi aktivně a sebejistě, šli do toho plnou parou, což přineslo ovoce, publikum bylo nadšené. Jen bych trochu upozornila na jednu záležitost, kapela byla poněkud nesehraná, cítila jsem, že každý člen je zapálený, hraje svoji úlohu poctivě, ale chyběl tam ten prvek kompaktnosti, nebyl to jednotný hudební organismus. Každopádně Clytor jsou nadějnou kapelou v tomto extrémním stylu a věřím, že jim natočení jejich prvního alba vyjde.

Až na moji chřipku a malý zakouřený sklepní klub to byl příjemný večer. Bohužel velmi špatné osvětlení způsobilo nekvalitní fotografie, ale alespoň vypadají velmi avantgardně;-) Sečteno, podtrženo: i malý český rybník skýtá zajímavé death/grindové kapely, které vědí, co dělají.

Ascela             


www.neonarcis.com
www.clytor.cz
bandzone.cz/deoag
bandzone.cz/fulltimejob



Fotogalerie


CLYTOR



DESTRUCTIVE EXPLOSION OF ANAL GARLAND



FULL TIME JOB

Foto: Kmotr


Vydáno: 09.04.2009
Přečteno: 6033x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0923 sekund.