CITRON, METALINDA, LORETTA - 2. 3. 2024 - KD Šeříková, Plzeň
Audi: Bartoň a Vlasák odešli z Citronu kvůli...

ACCEPT - Humanoid
ja jsem jsi tu desku pustil s nadsenim ale po 4...

ACCEPT - Humanoid
Za Humanoida bych akceptoval :-) hodnocení přesně...

ACCEPT - Humanoid
Tak tohle se asi nedá hodnotit. V podstatě mají...

ACCEPT - Humanoid
A cenu za najvtipnejšiu recenziu získava:

PEARL JAM - Dark Matter
Savarip: bavil som sa s tebou tupče? :-)

PEARL JAM - Dark Matter
Současná produkce Pearl Jam mi není nikterak...

PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax




BENEATH THE MASSACRE - INCONGRUOUS

Kanaďané BTM se po dvou letech od vydání jejich EP "Marée Noire", objevují opět na scéně s jejich novou deskou "INCONGRUOUS". V pořadí se jedná už o třetí řadové album této zběsilé, technické čtveřice z Quebecu, která nám připravila 11 nových skladeb k poslechu.

BTM jsou jedna z kapel, které se album od alba postupně vylepšují a učí se z vlastních chyb, ať už nedostatků, či přebytků. S každým novým materiálem se kapela zatím posunula o krok vpřed. Je to znát už na první poslech. Deska je opět stavěná na zběsilé technice šílených kytar a průrazných bicích. Hlas mohutného Elliota Desgagnese zní opět monstrózně a rozbíjí všechno, co se dá. Co je však nově ku prospěchu, je fakt, že se album mnohem lépe a stravitelněji poslouchá a je dobře zpracované tak, že se posluchač jen tak neztratí v některých částech, jako se to stávalo při poslechu dřívějšího materiálu BTM.

To se ovšem netýká novinky Incongruous. Každá skladba je propracovaná tak, že se stále mění a nenechává nikoho usnout v monotónním rytmu. Naopak se stále něco nového přidává, či ubírá, různě se mění rytmus a tím rozhodně BTM udrží pozornost od začátku až do konce. Je vidět, že menší změna bandě rozhodně prospěla. Do toho všeho jim nahrává i dobrý a čistý zvuk, všemu je dobře rozumět.

Už s první skladbou jasně poznáte, kdo tady velí, a s prvními riffy začíná technické peklo. Nemůžete se ale přitom zbavit dojmu, že je tu něco jinak. Lépe se rytmus vhání do hlavy a různé části se neztrácejí za ostatními nástroji, či zpěvem. Hezky pěkně srovnané, jak to má být.

Když se zdá, že vás kytary trochu šetří, pustí se do vás příval kopáků, aby jste si náhodou nemysleli, že se ubralo na intenzitě. K dobrému dojmu rozhodně přispívají i sem tam přidané klávesové vsuvky, či proslovy, které vtahují ještě více do celého dění. Skladby, jako "Hunted", "It", "Incongruous", či "Pedestal" jsou právě těmi , které potvrzují výše zmíněné změny, hned si všimnete, že se tu děj skladeb odehrává nezvykle a nově. Celou palbu pak uzavírá pecka "Unheard", která shrnuje všechna pozitiva dohromady. Skvělý tah na závěr, protože za sebou zanechává jen paseku po tom všem, co se při poslechu ušima všechno prohnalo. Ačkoli trvá celá deska jen půlhodinku, rozhodně se za tu dobu výrazně zapíše do paměti. S takovouhle náloží se nemůžu dočkat, s čím se tihle šílenci vytasí příště.

Tony             


www.myspace.com/btm

YouTube ukázka - Unheard

Seznam skladeb:
1. Symptoms
2. Hunted
3. Left Hand
4. Hopes
5. It
6. Light
7. Incongruous
8. Pedestal
9. Grief
10. Damages
11. Unheard

Sestava:
Elliot Desgagnes - zpěv
Chris Bradley - kytara
Dennis Bradley - baskytara
Justin Rousselle - bicí

Rok vydání: 2012
Čas: 31:11
Label: Prosthetic Records
Země: Kanada
Styl:Technical Deathcore


Vydáno: 15.09.2012
Přečteno: 2377x




K článku zatím nebyly přidány žádné komentáře.


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.1194 sekund.