17.02.2019
GUNS N`ROSES
"Máme materiál a věci jsou už v pohybu..." řekl ..více

17.02.2019
FATES WARNING
Příští rok by měl být ten, kdy se s novým albem ..více

17.02.2019
FRAGILE THINGS
Po třech letech působení se to tato britská hardrocková ..více

17.02.2019
FLOWERLEAF
Brazilští FLOWERLEAF slibovali video k výborné skladbě ..více

17.02.2019
MIDNIGHT ETERNAL
Američtí melodi-symfonici MIDNIGHT ETERNAL naverbovali ..více

17.02.2019
HECATE ENTHRONED
Na své poslední desce “Embrace Of The Godless Aeon,” ..více






PAPA ROACH - Who Do You Trust?
Mrkni na email :) Jinak tahle deska se celkem dá. ..

EVERGREY - The Atlantic
Zvláštní. Mě ta atmosféra novinky odrovnala! ..

EVERGREY - The Atlantic
U mňa je to práve presne naopak. Z posledných 4 ..

PINK CREAM 69 - Electrified
Pro mě jejich nej deska, navíc obsahující nejl ..

PINK CREAM 69 - Sonic Dynamite
Rozhodně nejmetalovějš í věc PC69. Z nostalgic ..

MAD HATTER - Mad Hatter
Pro mě velmi kvalitni debutove prekvapeni, ktere ..

WARKINGS - Reborn
...psat o nejakych primitivnich hlasovych pasmech ..

EVERGREY - The Atlantic
Evergrey se neustále poslednímy alby zlepšují, ..

EVERGREY - The Atlantic
Zaděláno na desku roku! Jednoznačně. ..

DELFINIA - Deep Elevation
Absence speedu naprosto nevadí. Power metal ve st ..




Za poslední měsíc:
WITHIN TEMPTATION - Resist
1051x

VIRGIN STEELE - Seven Devils Moonshine
885x

SEPULTURA - Morbid Visions
777x

SEBASTIEN - Behind The World
673x

FLOTSAM AND JETSAM - The End Of Chaos
629x

THORNBRIDGE - Theatrical Masterpiece
626x



22.02.2019
NAŠROT..
Jihlava - Brick Bar, začátek od:20:00, vstupné: 150

15.03.2019
VIHAR, MARANA, AUTUMN COLD, AMOK, NOCTURNAL PESTILENCE ..
Fatal Music club - Praha, začátek od:18:00, vstupné: 150,-

12.04.2019
PINK FLOYD revival Distant Bells JANIS JOPLIN revival JIMI HENDRIX revival S..
BRNO - SEMILASSO, začátek od:18:00, vstupné: 290 KČ



článků celkem: 6797
recenzí: 5538
reportů: 542
rozhovorů: 364













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


POWERWOLF - The Sacrament Of Sin

Sedmý hřích mají za sebou němečtí Powerwolf. Ten aktuální, nazvaný „The Sacrament Of Sin“ sice svým způsobem jede v zajetých kolejích (ostatně, Powerwolf jsou instituce, u které nějaké zásadní zvraty by byly na škodu) , takže příznivci kapely dostanou to, co od kapely očekávají. Nicméně ty drobné nuance, které Powerwolf dokázali na své tvorbě změnit (respektive ke kterým je nejspíš posunul producent Jens Bogren) kapele ohromně svědčí a Powerwolf se tak dokázali vyhnout hrozbě toho, že pojedou na (sice velice výkonný, ale přece jen) setrvačník a je z toho jedno z jejich nejlepších (ne-li vůbec nejlepší) alb.

V čem je ta změna? Powerwolf jsou uvěřitelnější, jako by svou obvyklou bombastičnost a majestátnost (leckdy hraničící s nabubřelostí) dokázali ukrotit do velmi přirozených poloh, orchestrace slouží melodiím a nehrají jen na efekt a kapela se nebojí zajiskřit i v detailech (kterým aktuálně kraluje využití dud), její práce s melodiemi je tradičně extrémně chytlavá, využitím několika jazyků, či vlivem různých národnostních pramínků dokáže velmi kompaktní album docela razantně měnit náladu a výraz, a stejně tak Powerwolf obratně sází na desku několik jasných hitů, které mají obrovský potenciál rozhýbat masu pod pódiem.

Jako třeba klipovka (církev bude Powerwolf určitě velebit...) „Demons Are Girl`s Best Friend“ s velmi vydařeným strašidláckým zvukem kláves a výrazným chorálovým motivem, který strašně snadno leze do hlavy a ve kterém to (alespoň pro letošek] Powerwolf nandávají finským příšerkám Lordi na celé čáře, bohatýrštinou čpící skočná mašíren-marš skandovačka „Nightside Of Siberia“, či testosteronem natlakovaná akční „Venom Of Venus“ (aneb jak nejsilnější zbraně Sabaton plně využít k posílení obrazu svého). Tentokrát však mají Powerwolf sílu nejen u skladeb na první dobrou, ale i na těch řekněme nenápadnějších, jako je melancholická „Where The Wild Wolves Have Gone“ s plačtivým kytarovým sólem, která kombinuje nadýchanost, majestátnosti a emotivnost pro Powerwolf dosud nevídaným způsobem, dramatičnost naplno září z „Kiilers Of The Cross“, jejíž chrámová příchut je velmi šťavnatá, stejně jako u „Nightime Rebel“.

Tahle deska nemá slabé místo a je maximálně zábavná od začátku do konce. Ty, kteří Powerwolf už ze zásady nemají rádi, nezlomí, ale ty neutrální by mohla o parádní formě kapely snadno přesvědčit (o stávajících příznivcích samozřejmě nemluvě).

P.S. Chytrý tah Powerwolf udělali i na bonusovém disku - desítku vlkodlačích skladeb nahráli jejich stylově značně různorodí kolegové a byť některé z úprav jsou zajímavě svébytné, prakticky ve všech kouscích se ukázalo, jak je powerwolfí osobitost v podstatě nenapodobitelná.

Savapip             


www.powerwolf.net

YouTube ukázka - Demons Are a Girl`s Best Friend

Seznam skladeb:
1. Fire & Forgive
2. Demons Are a Girl`s Best Friend
3. Killers with the Cross
4. Incense and Iron
5. Where the Wild Wolves Have Gone
6. Stossgebet
7. Nightside of Siberia
8. The Sacrament of Sin
9. Venom of Venus
10. Nighttime Rebel
11. Fist by Fist (Sacralize or Strike)

Sestava:
Attila Dorn - zpěv
Charles Greywolf - baskytara, kytara
Matthew Greywolf - kytara
Falk Maria Schlegel - klávesy
Roel van Helden - bicí

Rok vydání: 2018
Čas: 42:42
Label: Napalm Recrods
Země: Německo

Diskografie:
2005 - Return In Bloodred
2007 - Lupus Dei
2009 - Bible Of The Beast
2011 - Blood Of The Saints
2013 - Preachers Of The Night
2015 - Blessed And Possessed
2018 – The Sacrament Of Sin

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 03.08.2018
Přečteno: 2051x




počet příspěvků: 7

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Frčí!...2. 11. 2018 20:49 orre
Německý Hůlka...2. 11. 2018 14:36 orre
Tohle je skutečně...1. 11. 2018 15:30 htaedas
Slušná deska,...13. 08. 2018 19:10 Anonim
Tuhle kapelu jsem...6. 08. 2018 21:04 orre


 
Metalforever.info © 2006 - 2019     RSS - články

stránka byla načtena za 0.19534 sekund.