21.11.2019
CRYSTAL EYES
Jako druhý singl z alba "Starbourne Traveler" (6. ..více

21.11.2019
LYNCH MOB
Personální rošády v kapele kytarista George Lynche ..více

21.11.2019
KAKOTHANASY
Po dvou EP z let 2014 a 2018 přichází v těchto dnech ..více

21.11.2019
THE SOUND THAT ENDS CREATION
Jednočlenný projekt Chrise Dearinga, pocházející z ..více

21.11.2019
BLOOD REGION
K představení nové zpěvačky Anniky Jalkanen zvolili ..více

20.11.2019
MORBID ANGEL
Bývalý frontman této death metalové legendy David ..více






EUROPE - Out Of This World
Není tak "prozářené" jako jeho předchůdce, a ..

EUROPE - Out Of This World
Tohle album mi oproti předchůdci i oproti násle ..

EUROPE - Out Of This World
...možná jako celek opravdu nejlepší, i když ..

EUROPE - The Final Countdown
...i když nějaká hlušší místa má. Je to b ..

EUROPE - Out Of This World
Když si chci pustit Europe, sahám výhradně pro ..

EUROPE - Out Of This World
Slabucky album, ani sa to neda dopocuvat do konca, ..

BLIND GUARDIAN - Twilight Orchestra: Legacy Of The Dark Land
Tak kdo udělal ten cover? BG nebo HÄMATOM feat. ..

BLIND GUARDIAN - Twilight Orchestra: Legacy Of The Dark Land
Zajímal by mě Váš názor - Blind Guuardian u ..

EUROPE - Out Of This World
Celkem vydařený počin s velkým příklonem k A ..

KRUCIPÜSK - Country Hell
Už na první poslech bylo jasné,že se zde bude ..




Za poslední měsíc:
DYMYTRY - Revolter
1434x

ARAKAIN - Warning!
1125x

ARAKAIN - Forrest Gump
1104x

ARAKAIN - Archeology
1059x

BLIND GUARDIAN - Twilight Orchestra: Legacy Of The Dark Land
992x

ECLIPSE - Paradigm
861x



23.11.2019
Scabbard (Metal Zlín) https://bandzon e.cz/_97687 Darkwind (Death-Black Frýde..
Rock Club Kain, začátek od:19:00, vstupné: 100,-



článků celkem: 7276
recenzí: 5957
reportů: 567
rozhovorů: 382













Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax


DESTRUCTION - Born To Perish

U německých thrasherů proběhly v nedávné době zásadní personální změny, jenže kapelu, která se nazývá Destrukce, jen tak něco nezničí. Odchozího bicmena Vaavera nahradil velezkušený Randy Black (ex-Annihilator, ex-Primal Fear), Schmier s Mikem navíc povolali (podobně jako Tom Angelripper u kolegů Sodom) druhého kytaristu, kterým se stal Švýcar Damir Eskić. Tím zmohutněl celkový zvukový výraz, což se ale nejvíc projeví na koncertech, při poslechu v domácím prostředí si ničeho zásadního nevšimneme.

O vznik nových songů se zase postarala ústřední dvojka, takže nějaký posun ani čekat nelze. Nástup úvodní titulky je vpravdě odzbrojující, thrashové valy se trhají jako kusy ledovce, po sjezdu do vody se ale situace pročistí a hned je jasné, s kým máme tu čest. Nejen první skladba, ale také většina následujících kusů jede podle léty ověřených vzorců, poslouchá se to dobře, autorská síla je stále přítomna, vše je ale tak nějak stejné a lehce zaměnitelné. Kdyby kupříkladu mezi songy "Inspired By Death" a "Betrayal" nefigurovala krátká pauza, těžko bychom - zejména ve slokách - poznali, že už se z repráků valí další kompozice.

Řemeslný tah každopádně nepřipustí nástup zívajících příznaků, a když už se k nim přece jenom schyluje (zvlášť při střednětempých položkách "Rotten" a "Butchered For Life"), situaci dřív nebo později zachrání výstřely z rytmického samopalu, které jsou hojně podporovány mistrovskou prací sólové kytary. Právě ta je kořením nové nahrávky, zvlášť sympatický je sklon k melodické šestistrunné podstatě, jež ve spolupráci se speedovými beglajty tvoří dostatečně přitažlivou thrashovou skrumáž. Nejatraktivnější momenty hledejme pod názvy "Tyrants Of The Netherworld" a "Filthy Wealth" (s thrash´n´rollovou hravostí), celkové rozdíly mezi skladbami však nejsou dramatické (pouze závěrečný coversong "Hellbound" od Tygers Of Pan Tang si pánové mohli nechat od cesty), jejich celková kvalita dokazuje vyšší stylový level a hlavně neutuchající autorský entuziasmus. Kdybych však měl odpovědět na otázky, zdali novinka nějak zásadně vyčnívá v metalografii kapely, případně jestli má potenciál zastínit to nejlepší ze současného thrashe, má reakce bude v obou případech negativní.

Pagan             


www.destruction.de

YouTube ukázka - Betrayal

Seznam skladeb:
1. Born to Perish
2. Inspired by Death
3. Betrayal
4. Rotten
5. Filthy Wealth
6. Butchered for Life
7. Tyrants of the Netherworld
8. We Breed Evil
9. Fatal Flight 17
10. Ratcatcher
11. Hellbound

Sestava:
Schmier - zpěv, baskytara
Mike - kytara
Damir Eskić - kytara
Randy Black - bicí

Rok vydání: 2019
Čas: 50:18
Produkce: V.O. Pulver
Label: Nuclear Blast
Země: Německo
Žánr: thrash metal

Diskografie:
1985 - Infernal Overkill
1986 - Eternal Devastation
1987 - Release From Agony
1990 - Cracked Brain
1998 - The Least Successful Human Cannonball
2000 - All Hell Breaks Loose
2001 - The Antichrist
2003 - Metal Discharge
2005 - Inventor Of Evil
2007 - Thrash Anthems
2008 - D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.
2011 - Day Of Reckoning
2012 - Spiritual Genocide
2016 - Under Attack
2017 - Thrash Anthems II.
2019 - Born To Perish

Související články

Foto: archiv kapely


Vydáno: 14.08.2019
Přečteno: 832x




počet příspěvků: 1

Titulek:Příspěvek:Datum:Jméno:
Konečně výborný...15. 08. 2019 12:30 orre


 
Metalforever.info © 2006 - 2019     RSS - články

stránka byla načtena za 0.21421 sekund.