PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2010 – sobota, 17. července, Vizovice


- Tassadar

Super, už se těším na Accept^^

29. 07. 2010 21:54

- Venca Votruba

Bude, jen jsem tenhle týden úplně vytížený. Hned co to bude možný, vlítnu na to, protože neděla byla skutečně nej...

29. 07. 2010 8:46

- Tassadar

Neděle, nejsilnější den festu, recenzována nebude?

29. 07. 2010 0:18

- Bubák

Sobota byla výborná, škoda, že se začátkem Blodbound došel liják jako prase. nenechal nám na kalhotkách suchou nitku :DDDD Ale my byli tak v eufórii, že nám to vůbec nevadilo. Až na to, že se nedalo vyfotit vůbec nic. :DDD Nový zpěvák je vynikající, a řekl bych, že na živo strčil Urbana naprosto do kapsy. Už se moc těším na novou fošnu. Pokuď se týká Gamma Ray, tak si myslím, že na zimním Moru zahráli podstatně líp, ale jinak s jejich vystoupením žádný problém nemám. Taktéž Queensryche vynikající, škoda že nezahráli více známějších skladeb. Jinak nejlepším vystoupením byl bezpochyby comeback skupiny Accept. :DDD Naprostá bomba. Prý ještě Dorotka byla vynikající, ale tu sem bohužel nestihl, takže nemůžu posoudit.

25. 07. 2010 12:12

- Ray

to Tassadar: Samozřejmě máš pravdu - to už je ostatně provařená diskuze ;). Já mu každopádně držim palce, ať to ještě vydrží co nejdýl - protože je vidět, že mají pořád neskutečnou chuť hrát

25. 07. 2010 1:05

- waylander

to Ray: Samo že neviděl. Já letos na MOR nebyl. Ale snažil jsem se na nich vydržet v r.2008 a nešlo to, tudíš pišu to co píšu. Naopak Communic LAHODA, na ty mě baví se čučet jen jak hrajou. Že jsem tam letos nebyl mě s... jen kvuli Communic, Grand Magus a Behemoth

24. 07. 2010 21:49

- Tassadar

2Ray: Ok, takhle to beru.) V blavě jsem nebyl, tudíž nemohu srovnávat, ale přec jen, je slyšet, že Kai stárne -> bohužel, poněvadž stav jeho hlasivek je to jediné, co gammáčům živě trochu ubírá. Jinak paráda! Ale vrcholem pro mě bylo až nedělní vystoupení Accept:)

24. 07. 2010 21:33

- Rainmaker

to já zas řadim koncert Communic mezi nejlepší na letoštim mastru, kdybyste je naposlouchali jako já a stáli v prvních řadách určitě byste si je užili :) Bloodbound fantastický!!! chytil jsem trsátko a nakonec jsem dostal paličku přímo do ruky od bubeníka :)

24. 07. 2010 19:36

- Ray

to waylander: Hm, předpokládám, že si je ale asi pravděpodobně ani neviděl, že? Těžko si dokážu představit, že by tam někdo s takovýmhle názorem zůstal stát.

24. 07. 2010 17:38

- Mariachi

a ke Communic - taky jsem čekal víc,ale opravdu to byla nuda,navíc špatně ozvučená,zpěvák byl sotva slyšet...

24. 07. 2010 16:46

- waylander

"...s prvními tóny Bloodbound se spustil neskutečně silný a protivný déšť." K neskutečně silně protivné kapele se to hodí.

24. 07. 2010 15:24

- pavel

No já byl na PF a ti odvedli svůj velmi vysoký standart. Annihilator bych dal společně s Unisonic na 2 místo (po Quenssryche) Kapela šlapala neuvěřitelně a Jeff pálil mezi lidi jedno geniální sólo za druhým. Co se týka gamy tak energie tam bylo kupa, výběr skladeb taky dobrý, ale v porovnáni s Annihilator přece jen kus zaostávali a co se týká zpěvu tak Kai to fakt moc nedával. Výšky byly nic moc a občas to bylo dost falešně. Co jsem byl trochu překvapený tak občas byli falešně i v sólech. Jedíné co mě mrzi že jsem v sobotu neviděl tak Dodo, jeho kytarovou hru mám moc vrád a chtěl jsem ho po několika klubových koncertech vidět i na velkém podiu. Škod snad příště.

24. 07. 2010 13:47

- Ray

to Tassadar: Hlas pana Hansena hodnotím vzhledem k ostatním koncertům tohohle turné, co jsem viděla - nikoli obecně. Samozřejmě, že už to není, co to bývalo (u koho je?), ale u Kaie je to celé turné prostě jednou lepší a třeba hned druhý den horší. Oproti takové Bratislavě to proto hodnotím jako velmi povedený vokální výkon ;).

24. 07. 2010 12:13

- Mariachi

no sobota už byla daleko lepší :) Grand Magus - dejme tomu,dalo se, Škwoři v pohodě, ale co mě trochu překvapilo,protože na albech to nezní až tak chytlavě,neřikam že špatně,ale na živo byli Primal Fear super,asi nejlepší vystoupení MORu 2010!Ralf se svýma kumpánama předvedli výbornou show, kromě skvělýho zpěvu si Ralf s diváky rozhodně rozuměl :) a to nejlepší nakonec- Metal Is Forever!!! Další vrchol předvedli Bloodbound, na tuhle kapelu jsem se těšil, protože na cédech v podání Urbana Breeda zní výborně,skvělý alba, ale byly trochu obavy z novýho zpěváka,jak to zvládne a jak se tam hodí, naštěstí výborně! ke konci už jsem ani nevnímal ten celkem silnej déšť, ale i přes déšť a pokročilou hodinu se sešlo hodně fanoušků a bylo vidět že si vystoupení stejně jako kapela užívají!rozhodně velikej rozdíl oproti vystoupení na MOR 2008,kde to sice odehráli dobře,ale nic víc,ani fanoušci nebyli extra vytržení. takže suma sumárum v sobotu pro mě dva vrcholy MORu Primal Fear a Bloodbound! Metal Is Forever!!!

24. 07. 2010 11:55

3 - Carrion

Koukám, že na těch GR se asi shodneme :-) I pro mě to bylo nejlepší vystoupení celého dne (i festivalu). Strhující koncert předvedli i Annihilator, kteří trochu pozměnili setlist a zařadili pár nečekaných věcí - The Box, Hell is a War, Plazma Zombies. Nemělo to chybu! Behemoth se do toho taky řádně opřeli, jen škoda, že nehráli za tmy. To by mělo ještě mocnější atmosféru. I tak super! No a zapomenout nemůžu ani na Miloše Dodo Doležala. Ten předvedl nadmíru sympatický výkon. Věci z nové desky (Samuraj, Despekt, Ras-putin, Hrdej českej lev) zněly stejně skvěle, jako staré pecky od Vitacitu (Loď, Rebel, Zvony). Spolu s Visáčema nejlepší zástupce české scény na MORu.

24. 07. 2010 11:02

- Tassadar

Prakticky celou sobotu jsem čekal na gamma ray. PF jsem shlédnul jedním okem zezadu, na annihilatory /neobyčejně příjemně překvapili! Výborná kapela!/ jsem se protlačil do kotle a na gammáče jsem již stál v prvních řadách. Musím uznat, že ačkoliv v praze na mě moc velký dojem neudělali, tady to sakra stálo za to -> kapela hrála jako o život, navíc pomohlo vykopnutí nudných vycpávek setu /mother angel, no need to cry/, takže šel v podstatě hit za hitem.. s autorkou nesouhlasím v jediném bodě a to je hlas Kaie Hansena. Je zatraceně poznat, jak stárne, copak si nikdo nevšiml, že při armageddonu za něj to "frííííííí ou jéééé" odzpíval Dirk?! Naštěstí vše zachraňovala opravdu neskutečná show a Kaiova pozitivní energie, které má opravdu na rozdávání, takže sem tam nějaký falešný tón se dal odpustit, při I want (fucking) out pařil opravdu každý. Úžasný koncert, ovšem o největší překvapení se pro mě nepostarala kapela, nýbrž nějaký nadržený páreček, jenž si to rozdával na stojáka vedle mě přímo v kotli. Nešlo se nesmát:D A ještě poslední poznámka na autorku: Jsi vážně blázen, já za celou dobu steelky vytáhnul jen poslední den, vždyť bych se v tom uvařil.. viva sandály: ))

24. 07. 2010 0:13

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0837 sekund.