DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku WINTER MASTERS OF ROCK 2010 – 27. listopadu 2010 – Zlín, Sportovní hala Euronics


- Bukec.T

Tak každej má vkus jinej no a já su s novým albem nadmíru spokojenej

9. 12. 2010 19:46

- Tassadar

Tak já zas jejich poslední album považuji za brutální odvar těch předchozích: )) AoW v sobě aspoň mělo nějakou energii, CoA už nemá ani to. A pro ten obal je příšerný slabé slovo, to má být říšská orlice nebo co?:D Ale někomu holt stačí ke štěstí i to málo(:

8. 12. 2010 23:33

- Bukec.T

Tak já poslední album považuju za hodně povedený a k tomu ještě nahrává jejich zatím nejpovedenější přebal

8. 12. 2010 16:01

- Tassadar

Ad sabaton -> řeknu to takhle, naživo jsem je viděl dvakrát a už ten druhý koncert mě vcelku nudil, nezáživná kapela, kterou bohatě stačí vidět jednou(: A to se ještě nezmiňuji o příšerném posledním albu. P.S.: Můj názor.

4. 12. 2010 19:29

- Rainmaker

Tassadar: Sabaton looseři? to mě pobavilo, ale naprosto s tebou souhlasim. je to furt to samý a nudný...

4. 12. 2010 14:35

- Bukec.T

Tassadar: Sabaton a loseri? ty ses asi dobrej hnup Sabaton momentalne vyprodavajou haly po cele Evrope a byl sem na jejich koncertu v MoR Cafe a nemelo to chybu!

4. 12. 2010 9:51

- Tassadar

Ha, tak je to tu. Je noc, takže to trošku zkrátím:) Z první kapely mě nadchly hlavně vnady té druhé zpěvačky, zato rebel star jsem si užil, hromada překvapivě fungujících hitovek:) Studiovou tvorbu symphonity trochu znám, tak mě zajímalo, co předvedou.. zklamání. Statická a nudná show, která mě těžce nebavila, nejzajímavější byl asi zpěvák, jaký to šok pro mě, když zde čtu, že ani nebyl původně jejich:D Varg radši nekomentuji, strašný nesmysl.. a konečně Freedom call. Fantastická kapela, mám rád chrise baye i celý ten jejich hurá metal:) Při land of light skákala celá hala, fakt by mě zajímalo, proč FC nejedou samostatné turné, podporu na to mají.. když mor café vyprodají looseři jako sabaton, proč by to nezvládli i oni?! Paul gilbert mě těžce nebavil, ale aspoň jsem si po FC trošku spočnul. Pretty maids hodně potěšili, vždycky jsem chtěl slyšet Back to back, red hot and heavy + future wolrd naživo:) Stratovarius byli parádní, každý si rád zařve "hanting háj and lou", ale stejně to byla jen malá ochutnávka před hlavní hvězdou. Helloween, helloween, helloween!! Koncert byl prostě nepopsatelný, od intra až po klasickou hitovku Dr. Stein nebylo nikomu co vytknout, rozjetá kapela rozdávala úsměvy a energii na všechny strany, andi zpíval fantasticky(!!!), já si koncert užíval maximální možnou měrou! Jedinou výhradu bych měl k setlistu, opravdu potěšily hitovky I'm alive /nevěřil jsem!/, Where the sinners go, Ride the sky /proč si myslím, že byla zařazena, jsem psal už jinde/ a March of time /fantazie/, ale na druhou stranu, proč se zas všechno opíralo o kýpry? Daleko radši bych slyšel hity z andiho éry.. každé turné hells je úplně stejné /70% z kýprů, 20% z nového alba a k tomu power nebo if i could fly/. Na tom hoši zamakejte! Jinak bez chyby:) A aby to bylo ještě lepší, po příchodu domů jsem našel svou fotku na www.helloween.org :D Moc fajn tečka za strhujícím koncertem, o té Praze uvažuji taky(:

4. 12. 2010 1:29

- Ray

to oyodo: sakra, Pharao, po tom už taky pěkně dlouho toužim :) třeba někdy při samostatným koncertu, až bude dost času

3. 12. 2010 17:50

- Veronika

Paul Gilbert není pro všechny :)

3. 12. 2010 15:15

- Martin

teda Weiki dával :D A na Vargoch sa zhodneme, na Paganfeste to bola tiež nuda, pekný report

3. 12. 2010 10:57

- oyodo

Ale Freedom Call byli taky dobrý, i když bych asi vybral lepší setlist. United Aliance mi už leze krkem. Takový Pharao naživo to bych si zopakoval. Stratovarius fakt nic moc.

3. 12. 2010 10:41

- Venca Votruba

Dokud na pódium nevtrhnul Paul Gilbert, říkal jsem si, že se tady zadělává na slušný průser. Neskutečně nevýrazní a k uzoufání nudní Rebelstar, slušní, avšak pouze průměrní Symphonity (jsem si v první chvíli říkal, že Olaf zhubnul), strašní Varg, pouťoví Freedom Call. Pak přišel Paul a všechno rozsekal. Neskutečný koncert. Pretty Maids byli určitě nadprůměrní, ale dechberoucí záležitost také ne. Stratovarius bohužel opět zklamání. Tato kapela mě naživo nikdy nepřesvědčila, že dokáže být stejně tak dobrá jako na svých deskách. A Kotipelto? Vždyť se trápil... Helloween jednoznačně překvapení. Perfektní playlist, perfektní zvuk, skvělé nasazení, velice slušný Deris. Nejlepší koncert Hells, co jsem kdy viděl...

3. 12. 2010 10:15

- oyodo

Tak teda Ride The Sky mě dostalo. Musím ač nerad říct, že znělo i líp něž co jsem to slyšel naposled od Gamma Ray - i když tehdy byla Gamma jako předkapela, tak možná tím zvukem.

3. 12. 2010 9:55

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10433 sekund.