ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku POISON - Look What The Cat Dragged In


Přidávám se... - Kolík

...k této diskusi sice až po šesti letech, ale já to poslouchám taky, od chvíle, co to vyšlo. Flesh & Blood samozřejmě lepší nahrávka. Naprostá perla. 8/10

10. 01. 2017 13:21

Konečně - b.wolf

došlo aj na Poison; debut jak hrom, jasná 10/10. Tyhle smečky můžu-Poison, Cinderella, atd... pěkná recenze:)

20. 05. 2011 10:25

- Pepsi Stone

Mě třeba Steel Panther nikdy moc nebrali. Připadaj mi jako šašci, třeba jako The Darkness, přesto Ralph Saenz je slušnej zpěvák.

17. 05. 2011 15:41

- Hakiš

A co tak recenze na Steel Panther - Death to all but metal (minimálně pro angličtináře povinnost!) a pak Shining Line - Shining Line

13. 05. 2011 22:46

- Jirka Čáp

Díky,už jsem Open Skyz objevil,tak jsem zvědav. Stěmi L.A.Guns máš pravdu. Já z těch novějších alb mám rád Waking The Dead a hodně i poslední Tales from the Strip. Hlavně super baladu Electric Neon Sunset. A Stacey Blades je výborný a nedoceněný kytarista. Poslechněte jeho solo album Symphonic Slam.

12. 05. 2011 14:43

- Pepsi Stone

Novej Warrant se vcelku v pohodě. Jani Lane mi tam chybí, Mason má moc obyčejnej hlas, ale skladby OK, lepší než Born Again nebo takový hrůzy jako Belly To Belly. Black n´Blue taky vcelku slušný. Sixx AM, tak se mi některý věci strašně líbí, něco je tam absolutní vata, dám tomu ještě víc poslechů. Co se týče seriálů, tak teď běží Poison, pak jsem slíbil Bon Jovi a chtěl jsem dělat Cinderellu (to jsou jenom čtyři desky, tak to nebude dlouhý). Do L.A. Guns bych se chtěl pustit, protože o jejich deskách se toho u nás moc nenapsalo a o těch co vycházeli po Hollywood Vampires už vůbec ne. Přitom třeba Vicious Circle je pecka.

12. 05. 2011 11:53

- Bubák

Je to další kapela zpěváka skupiny Valentine, akorát sem asik blbě napsal název, správně má být Open Skyz (http://www.last.fm/music/Open+Skyz) Je to spíš taková pohodovka, ale mě se hrozně líbí Hugův hlas. :-) Jestli máš rád sólovky Mikka Trampa, tak se ti to bude líbit. Pak vydal tuším i nějaký sólo alba, ale ty sem neslyšel. Kdyžtak až najdu cd, ti to můžu poslat v mp3, kdybys to nenašel.

12. 05. 2011 6:07

- Jirka Čáp

Jo a málem bych zapomněl. Hodně dobrý je nový cd Sixx AM-This Is Gonna Hurt. Tak neváhejte !

11. 05. 2011 17:53

- Jirka Čáp

Bubáku,co to je za kapelu,ty Open Skyez? nikde jsem o nich nic nenašel... Jinak noví Warrant jsou výborný,jsou ve formě a ani mě nevadí,že tam není Jani Lane. Taky doufám,že se někdy brzy dočkáme nových alb od Poison (výběrovek už bylo dost),Cinderella,Skid Row a hlavně mých moc oblíbených L.A. Guns.Mimochodem,Pepsi,nechceš o těchto borcích z LA udělat seriál recenzí jako v případě Motley Crue ? Myslím,že tady u nás až tak známí nejsou a je to určitě škoda.

11. 05. 2011 17:45

- Pepsi Stone

Bubák: Saigon mě prostě nikdy nebrali, zdáli se mi vždycky málo hitový a prostě takový obyč. Co se týče těch Shotgun, tak o sólovce kytaristy Harryho Codyho nevím. Po rozpadu Shotgun Messiah založil kapelu Coma s členy Saigon Kick a KingOfTheHill, ale nikdy neic nevydali a působili vlastně jen několik měsíců. Co se týče zpěváků, tak Zinny J. San, co nazpíval jen debut, po odchodu z kapely založil formaci Zan Clan a vydal desku Citizen In Wasteland (1994), v roce 2002 pak sólový debut City Boy Blues a pak se zase vrátil k Zan Clan, kteří v roce 2005 vydali desku We Are The Zan Clan Who The Fuck Are You a rok nato živák Kickz The Living Shit Outta Stockholm City. Druhý zpěvák Tim Skold (na debutu hrál jen na basu) se začal věnovat elektronickému rocku, což bylo patrné už z poslední desky SM Violent New Breed. V roce 1996 natočil sólovku Skold, pak řadu sólových singlů a tento měsíc vydává sólovku Anomie. Působil také v řadách německých KMFDM, se kterými nahrál 6 alb, se stejnou kapelou ale pod názvem MDFMK 1 desku a s projektem Skold vs. KMFDM před dvěma lety stejnojmennou desku. S Marilyn Manson natočil The Golden Age Of Grotesque a Eat Me Drink Me. Spolupracoval se zpěvákem Taimem Downem (Faster Pussycat) v elektro projektu The Newlydeads, ale nic spolu nenatočili.

6. 05. 2011 12:16

- Bubák

Jo ještě k tomu Saigonu. Obyčejný? Neznám, kapelu, která by hrála něco takovýho. :-)

6. 05. 2011 6:58

- Bubák

No jo, na tech kapel jako LA a Warrant sem zapomněl víc. :-) SM ta třetí deska je dobrá, sice ji nemám ještě moc naposlouchanou, ale dvojku miluju. Hm, mě zase od XYZ hrozně baví Hungry. :-) D díky za tipy, mrknu po tom. :-) Nevíš, SM prý ten zpěvák i kytarista měli nějaké sólovky... :-) Zrovna poslouchám Chrise Laneye - Only come out at..... super deska, asi si ji pořídím. :-)

6. 05. 2011 6:56

- Pepsi Stone

Bubák: Shotgun Messiah byli výborný!!!!! Ač je to s podivem, tak se mě od nich nejvíc líbila Violent New Breed, ale i ty dvě předtím jsou super. Saigon Kick mě nikdy moc nechytli, přišli mi moc obyčejný. XYZ měli skvělej debut, Hungry už mě tolik nebavilo a po reunionu už taky ne. Giant zase měli super debut a Time To Burn, trojka se mi už taky moc nelíbila. Great White jsou super, všechny desky skvělý stejně jako Cinderella (největší bomba je Still Climbling) a Open Skyez neznám čéče. Já doporučuju Quireboys, Dogs d´Amour, Arcade (první desku, jinak kapela Stephean Pearcyho z Ratt), samozřejmě L.A. Guns a naprosto skvělý byli Vain.

5. 05. 2011 11:56

- Pepsi Stone

Jirka Čáp: Dík za tipy. Vains Of Jenna už mám skoro hotový (je straně zajímavý poslouchat Smoke On The Water bez základního riffů), Black n´Blue a Dynazty jsou v plánu. U Pompei Nights jsem zatím sylšel jen singl Midnight Mistress a Rakel Traxx poslouchám teď poprvý na myspace. Takže určitě seženu. Z podobného ranku v nejbližší době vyjde recenze na novinky Mikea Trampa, Duff McKagan´s Loaded, právě Vains Of Jenna, The Poodles, King Kobra a noví Warrant. Na ty jsem zvědavej asi nejvíc, protože poslední dobou (teda od desky Ultraphobic) si myslím, že nic moc neudělali.

5. 05. 2011 11:49

- Bubák

To Jirka Čáp: Tož to su rád, že nejsu sám. :-) Čěče, to sem vživotě neslyšel ty názvy kapel, co jsi napsal. Budu muset někoho zaúkolovat, ať to stáhne. :-) To Pepsi Stone: super. :-) kolekce o Mötley se ti fakt povedla. :-) Nehledě na to, že ta knížka je fantastická, dá se přehltat i za den. :-) Jsou to fakt dobytci. :-) Ale geniální. :-) Za sebe, jestli můžu doporučit tak kapely jako Saigon Kick, Shotgun Messiah, XYZ, Giant, Kix, Great White, Cinderella, Open Skyez - Valentine. No je jich mrak, no. Dneska si o tom už nemá člověk pokecat s kým. :-DDD

5. 05. 2011 11:39

- Jirka Čáp

Bubáku nejsi sám. Já to poslouchám taky,budu tohle album muset znovu vytáhnout a poslechnout. Pepsi,tipy na recenze:Rakel Traxx-Bitches Palace,Dynazty-Knock You Down,Black N Blue-Hell Yeah,Pompei Nights-Rather Die Than Livin In Boundaries a Vains Of Jenna-Reverse Tripped.

5. 05. 2011 10:46

- Pepsi Stone

Mě zase Flesh And Blood o fous míň. Všechny řadovky dáme určitě, stejně jako u Crue a pak takový ty zajímavý věci kolem (Swallow This Live, Power To The People, Samantha 7 od C.C. DeVilla a nějaký Michaelsovy sólovky)

5. 05. 2011 10:03

- Bubák

Já myslel, že tohle dneska poslouchám, už jen já. :-) Souhlas, ikdyž Flesh and Blood se mi líbí o fous víc. :-) Projedeš všecky desky? ;-)

5. 05. 2011 7:16

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09135 sekund.