Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku HAMMERFALL - Infected


- Dustter

Na jednu stranu uznávám že to je o něco slabší počin než veškerá předchozí alba. Ale pořád je to decentní :) a mě se to líbí :) stále je to lepší než kdybych si měl porovnat některé určité jiné kapely. To na tom jsou Hammerfall ještě dobře. Moje nejoblíbenější články jsou Patient Zero, One More Time, Dia de Los Muertos a I Refuse.

13. 06. 2013 20:36

5/10 - Tassadar

Kdysi jsem někde četl takový hezký vtip.. "Jaký je rozdíl mezi hammerfall a manowar? Manowar jsou aspoň k smíchu, hammerfall ani to ne." Hezky řečeno, tleskám autorovi, protože nová deska se řídí přesně tímhle sloganem. Skladby jsou zoufale plytké, z minulosti milionkrát vykradené /to, že hammerfall hrají pořád to samé je naprostá PRAVDA/. Sice lze objevit jakousi snahu se to všechno zakrýt něčím "temnějším", ovšem ani to se příliš nedaří. Namísto parádní šlehy, jakými byly v minulosti Treshold nebo Heeding the call nám kladivouni servírují na úvod jakousi utahanou skladbu bez nápadu, bang your head trpí přesně tou plytkostí, jakou jsem popisoval na začátku /a schválně, zkuste si poslechnout Keep the flame burning.. ty skladby jsou naprosto identické/ a one more time je něco vysloveně otřesného. Z neustálého vyřvávání titulního sloganu v pochodovém tempu jednoho rozbolí hlava.. Outlaw je opět plytká nuda, ta španělská věc by mohla být dobrá, ale něco mi tam hrozně vadí, I refuse má úděsný refrén, u 666 chytám křeče smíchu.. no, abych to zkrátil, z alba na mě nakonec vypadly dvě dobré skladby, totiž send me a sign /předělávka, překvapivě!/, kde KONEČNĚ cans tak otravně neječí a závěrečná redemption. Tady skládám hf poklonu, protože s takhle nadupanou skladbou přišli naposled na 5tce, myslím tím závěrečnou Knights of a 21st century /ony jsou si ty skladby vlastně docela podobné/. Ona je opravdu jakýmsi vykoupením pro hf, v téhle skladbě vidím jediný světlý bodík v jinak temné budoucnosti téhle, již téměř vyplácané, skupiny. Dal bych 4 body, ale za opravdu úchvatnou závěrečnou tečku jeden přidávám. Hodně špatné album na úrovni thresholdu /které považuji za nejhorší album hf vůbec/.

12. 06. 2011 18:02

- Soichiro Honda

Sklamanie.. aj infantilný No Sacrifice, No Victory bol omnoho lepší ako toto. Jediné skladby, čo stoja za to sú One More Time (predovšetkým pre pekné sólo, ktoré krásne rozvýja ústrednú melódiu, ale zase poznám skupiny, ktoréby z celej melódie urobili len to sólo), Redemption (ktorá sa mi ale až tak skvelá nezdá, ako ju mnohí chvália), a s menším sebazaprením aj 666... Nechápem to, po minulom roku, ked vychádzali samé skvelé veci, ma rok 2011 dosť sklamal. Sklamalo ma totiž takmer všetko, čo tento rok vyšlo, od Symfonie, cez Lake Of Tears, toto, nový Falconer až po Nargaroth.. vlastne jediná vec, čo sa mi tento rok páči je Power Quest a z časti aj Stratík...

12. 06. 2011 13:50

- Veronika

Sice už Hammerfall hodně dlouho neposlouchám, ale semtam si s radostí poslechnu nějaký starší oblíbený song. Na novince mi chybí právě ta steelová hutnost, z jejíž absence má Cans takovou radost. Ale podle všeho toho brečení jsem čekala teda o dost větší propadák a když jsem si to dost zděšeně pustila, tak to předčilo moje očekávání a dokonce v pozitivním směru. Nezní to jako Hammer klasika, ale dá se to. :) Dokonce The Outlaw se mi líbí hodně.

12. 06. 2011 13:14

- Anonim

Hammerfall patří k mým nejoblíbenějším, i když novou desku ještě nemám. Musim ale říct, že všechny dosavadní alba týhle kapely byly naprosto bezchybný a věřím, že ted tomu nebude jinak. One More Time je skvělá skladba, ale ten klip se musí brát s nadhledem.

12. 06. 2011 12:02

- Tomáš

Moja recenzia: http://www.metalmania.cekuj.net/?p=1993

11. 06. 2011 22:16

- Ray

"měli by zpívat švédsky aby jim člověk radši nerozuměl" ... díky, fakt jsem se zasmála...obzvlášť s ohledem na některé textové pasáže na novém albu - "666 - get your holy crucifix" je můj favorit :D:D:D. A ona je to celkově hrůza, já už to snad nechci slyšet znova...

10. 06. 2011 20:18

- oyodo

Tak na koncertě Bloodbound-Sabaton-Hammerfall je zastínili Sabaton, teď poslední deskou zase Bloodbound. Ale co mě teda dostalo, že jediná skladba, co mě na Infected zaujala je cover ! No ještě Redemption je dobrá - takže 4/10 a to ještě s ohledem na to, jak vysoko se tady obecně hodnotí. A taky nehodnotím texty, měli by zpívat švédsky aby jim člověk radši nerozuměl.

10. 06. 2011 15:22

- Rainmaker

já jsem albem naopak nadšenej, řekl bych, že tam malá změna oproti posledním dvou albům je. Album poslouchám denně a pořád objevu něco novýho a skladba Redemption je pro mě tím nejlepší co kdy napsali.

10. 06. 2011 9:13

- Pagan

Co se týká pomalých zombie ve filmu, tak to už taky není pravidlo, naopak se často objevují nakažené mrchy, kterým by neutek ani Usain Bolt:-) Mým favoritem je film Juana Carlose Fresnadilla zvaný 28 týdnů poté.

10. 06. 2011 8:22

- GNT

Ještě k Hammerfall - abych byl spravedlivý: ve srovnání s jiným heavy a trum metal. spolky jsou H. melodickou kapelou, nemají řvané refrény, neprovozují několikaminutové recitace.

10. 06. 2011 7:04

- GNT

Vcelku výstižná recenze. V hudbě H. se nic moc nemění, přesto jsem zaregistroval názory některých fanoušků, kteří nové album odsuzují: ti tu nějaký posun vidí a nejsou za to vděčni. Zombie tématika, zvláště ve filmové podobě, je mi trochu směšná. Extrémně pomalu se pohybujícím bytostem by každý neochrnutý měl v pohodě uniknout a to nemluvím o speedmetalistech.

10. 06. 2011 6:23

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09235 sekund.