MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku MASTERS OF ROCK 2011


- Soichiro Honda

Tak ludia, práve som sa vratil z Terchovského Budzogána, kde hrali aj Helloween. Po negatíve z masteru som sa trochu obával ich vystupenia, ale toto bol asi ich najlepší výkon vôbec. Už otvárak Are You Metal Deris zaspieval skvele, ano našli sa tam chyby, ale bol to otvárak, tak to beriem. No na March Of Time a Im Alive to bol šok. Takto Deris nespieval od 92-ho. Tieto vyslovene Kiskeho veci zaspieval bez jednej chybicky. Takze ked sa chce takto ide. Zvuk tiež super, možno trochu prehulený zvuk u Gerstnera, ale oproti Masteru 100 a 1. To bol fakt príjemný šok. Playlist, no klasicky to isté, ale aspon prinutili spievat aj tých znudených punkáčov, čo by to inak zabalili. A sudiac podla situácie z poslednej doby, výkon Helloweenu na Master bol fakt výnimka.

14. 08. 2011 14:21

- Mikitka

Pro me byl absolutni top U.D.O., pak Twisted Sister a Brainstorm. Totalni propadak byli Helloween, tak otresny zvuk jsem dlouho neslysela a nechapu lidi, ze jim to tak bastili, ja osobne odesla po trech pisnich...

30. 07. 2011 9:58

to Venca - Anonim

Kapela, která hraje jen 15 vystoupení ročně, není zrovna typickým příkladem finančního kalkulu.

30. 07. 2011 0:01

- Venca Votruba

Ale vždyť nepíšu, že to bylo špatné. Mně se Twisted líbili :-) Já mám tuhle kapelu rád, to mě zase špatně nechápejte. Jen mi nejde do hlavy, jestli chtějí třeba deset let jezdit stále s 30 let starými věcmi. Proto jsem třeba rád, že takoví Iron Maiden na koncertech vyloženě podporují nové fošny, ačkoliv třeba Final Frontier je tím nejhorším, co do teď udělali. Každé jejich turné je tak ojedinělé a vyplatí se jít na každý jejich koncert. A propo, třeba zrovna Iron Maiden se svým způsobem svého stylu stále drží (i když jsou daleko progresivnější než v minulosti) a také dokázali natočit po comebacku minimálně jednu desku, která se těm starým v pohodě vyrovná... Pro mě jsou Twisted Sister smutným jevem. Kdysi nadějná kapela, která dnes veřejně přizná, že už nedokáže nic kloudného napsat. Otázkou pak je, jestli ty své staré skladby skutečně omýlají proto, že je to pořád ještě baví, nebo jen čistě z finančního kalkulu. Ale to je na nekonečné debaty :-)

29. 07. 2011 12:32

- Pepsi Stone

A já si zorvna myslím, že Love Is For Suckers byla jejich nejlepší deska...

29. 07. 2011 12:23

- down

ja jsem fanda bez zavorek ...pokud vydaji neco vyborneho, tak budu jenom rad, ale jestli podobny paskvil Love Is For Suckers, tak to radeji at omilaji porad dokola to same, kapel ktere nas krmi kazdy rok fosnama je mraky, tak klidne prekousnu, ze TS na to kali ...ja zase nepochopim, jaky vliv na skvele vystoupeni TS ma fakt, ze uz dlouho nic nevydali ...tedy neco mi chybelo - malovani a obleceni, ale to se na festaku dalo cekat :)

29. 07. 2011 11:47

- Venca Votruba

Když já nechápu, jak může "fanoušek" kapely prohlásit, že od ní nechce žádnou novou desku. Že mu stačí jen těch pár placek z osmdesátek... Nezlobte se, ale to je fakt zvláštní přístup.

29. 07. 2011 8:43

- down

vzdyt to Dee dokonce nekde v rozhovoru rekl, ze nevydaji desku, ktera by byla horsi nez Stay Hungry ...to radeji nevydaji nic ...a dobre delaji, jejich fandove, mezi ktere se pocitam i ja, stejne chteji stare flaky ...ja s timhle vubec nemam problem. mimochodem co jste delali v sobotu dopoledne? chrneli? nikde nevidim ani zminku o skvelem vystoupeni Audrey Horne :) ...na jejich autogramiade bylo taky malo lidi ...aspon jsem mel cas si s nima poradne "svahilsky" pokecat :)

29. 07. 2011 3:13

to Venca: - Anonim

Jenomže Judas Priest jsou dost specifická kapela, která se v průběhu let hodně vyvíjela - od klasickýho rocku (Rocka Rolla), přes počátky heavy metalu (British Steel) až po moderní podobu metalu (Painkiller). Pokud se kapela dokáže pořád někam posouvat a mít nové a svěží nápady, tak at klidně vydává 3 desky za rok. Jenomže takových kapel moc není. Mimochodem umíte si představit jak by zněla současná deska Twisted Sister? Bud by to byl pravej starej heavy metal - už slyšim ty slova kritiků: staromódní, zapuchlý, vykrádačka sama sebe atd. a nebo to bude nějaká moderna, a pak se to nebude líbit zase mně, protože to zratí pro tuhle kapelu typickou atmosféru 80.let.

29. 07. 2011 2:01

- ToPi

Sonatka: Každý report je subjektivní. Proto je tu diskuse, aby každý mohl napsat: "Hele, redaktor měl asi špunty v uších, tamta kapela nebyla tak hrozná a naopak nevím, co se mu líbilo na příšerném vystoupení té a té kapely." Tím se vytvoří objektivní celek a čtenáři se dostane komplexního rozboru. Bohužel, diskuse místo toho často sklouzávají ke zkratkovitým výměnám názorů, i když i ty mají svůj smysl.

28. 07. 2011 18:55

Twisted Sister - kissman239

Twisted Sister byli v pohodě(sám pořadatel uvedl,že nic lepšího tam ještě nevystoupilo),Bonfire , Overkill a U.D.O. to samé.Guano Apes nic moc.

28. 07. 2011 17:22

- Venca Votruba

mot: Já to beru, potom ale nechápu, jak taková kapela může být tím nejdražším, co doposud na Masters hrálo...

28. 07. 2011 16:27

- Venca Votruba

Sonatka: Ukážeš mi report, který není subjektivní, nýbrž objektivní? :-)

28. 07. 2011 16:25

MOR 2011 - sonatka

Helloween byli opravdu strašní, ale o nic lepší nebyli ani HF, příšerný zpěv, vykrádačka všech možných kapel, slabota. Arkona byla výborná, zpěvačka sice vypadala jako Marfuša z Mrazíka, ale zpívala úžasně a to navíc 2v1, co se týče hlasů. Koneckonců tam nebyla jako Miss World, že, takže své úlohy se zhostila na výbornou. Nemám ráda, když své subjektivní názory někdo vydává za oficiální. Ten report není objektivní a mimochodem TS neměli chybu, přestože hráli jen své léty ověřené skladby, ale co by asi tak měli hrát, že? Neposlouchám je, ale jsem šťastná, že jsem je mohla vidět a slyšet. Celkově byl tento ročník jedním z nellepších, ač to tak zpočátku nevypadalo.

28. 07. 2011 14:56

- mot

Až budou myslet, že stvořili něco pořádného, určitě desku vydají, v tom nevidím problém. Taky neuznávám mlácení prázdné slámy (viz Kreyson, kteří tu desku prostě vydat musí a podle toho to podle ukázek vypadá).

28. 07. 2011 14:15

- Venca Votruba

Anonim: Tak s tímhle nesouhlasím v žádném případě... Jestliže si kapela uvědomuje, že už nikdy nepřekoná svoji nejklasičtější desku, je na tom špatně. Kdyby takhle přemýšleli třeba Judas Priest, tak nikdy nevznikne Painkiller :-)

28. 07. 2011 11:58

Anonyme - ov42

S tvým názorem nemohu souhlasit.

28. 07. 2011 10:47

Twisted Sister - Anonim

Ještě k těm Twisted Sister. To že dlouho nevydali žádnou řadovku, se rozhodně neprojevilo na jejich vystoupení, spíš naopak. Jejich set měl opravdu šťávu a bylo vidět, že je to opravdu baví a to je to hlavní. Možná je to taky tím, že hrajou jen 15 koncertů za rok. Navíc tahle kapela si jako jedna z mála uvědomuje, že už žádná další deska nepřekoná jejich legendární nahrávky z 80.let, tudíž nemá význam natáčet další desku, která bude jen zabírat místo na poličce jejich fanoušků. A ono je to tak lepší. Škoda, že si něco takového nedokážou přiznat i jiné kapely a vznikají tak desky, kde se jen do nekonečna přepírá ta samá vata.

28. 07. 2011 8:32

- Mike

Mně ten koncert Helloween taky zklamal, hlavně to kecání, playlist, sola,... šak už jsme to řešili na FB... ale na druhou stranu, kdyby se mělo ukončovat trápení všech zpěváků, kterým nevyjde jeden koncert z pěti, tak by na podium nevylezlo už hodně zpěváků :)))

27. 07. 2011 20:38

- Venca Votruba

Já ti nevím, ale ten zpěv mi přišel spíš nevtipnou parodií na všechny vyřvané zpěvačky... Celkově to vystupování, nevím, nevím... Ale nikomu neberu, že se mu to líbí ;-)

27. 07. 2011 16:54

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07935 sekund.