TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku RUNNING WILD - Shadowmaker


- Wilder

Running Wild je nejlepší německá heavy/power metalová kapela, která mi otevřela cestu do opravdové hudby. Mám rád všechny alba - některé songy méně, některé více. Rolf odvedl za svou kariéru dost dobrou práci, i přes neúplnou kapelu a v horších časech dokázal složit songy, které opravdu stojí za to. I texty songů jsou luxusní - písně o satanovi, Tolkienův Pán prstenů, období pirátů, boj dobra se zlem, balady o slavných historických osobách, dobré i špatné vlastnosti lidí atd. Shadowmaker není výjimkou - rockový nádech alba je neskutečně luxusní a jelikož Rolf je milovníkem starého rocku, projevuje se to i v tomto albu s nádechem klasického RW stylu. Je to kus mého života a jsem toho názoru, že kdo neslyšel všechny alba a nezná historii RW, tak ať si je poslechne znova s větším důrazem - pokud opět u něj RW neuspěje, tak ať jej neposlouchá, nás fanoušků je dosti :) . Všem RW fanouškům - STAY WILD and READY FOR BOARDING!!!

10. 07. 2013 22:44

- Pagan

Děkujeme, již je vše v pořádku! :-)

18. 05. 2012 21:53

Diskografie - thorpey

V diskografii chybí "The Rivalry", tuším z roku 1998. Pro mě je poslední bytelnou šlehou "Masquerade", kapela byla jako politá živou vodou a album mělo tah na bránu. Všechny následující desky začaly trpět určitou produkční i kompoziční sterilitou, jejímž vrcholem je aktuální kousek. Důvodem by mohla být proměna Running Wild na Rolfův urobsisam projekt. Bohužel to nevypadá, že by chtěl kapitán nabrat čerstvou posádku...

18. 05. 2012 20:39

- GNT

Pepsi Stone: možná, že máš pravdu, je to už dávno, co jsem R. Wild poslouchal, takže nejsem schopen určit zásadní zvrat kvality u této grupy, a Black Hand Inn je poslední slušný album. Svého času jsem jako velké zklamání vnímal album Blazon Stone (zvláště v porovnání s předchozím Death or Glory). Jo každý má svůj vrchol i pád, ovšem někdy je agonie moc dlouhá a ta Kasparkova je nekonečná.

9. 05. 2012 12:53

- Pepsi Stone

Kdyby Black Hand Inn byla poslední deska Running Wild, měla by ta kapela stále zvučné jméno. Teď už ne.

9. 05. 2012 12:25

- GNT

Dokud se Kasparek držel svého pirátského respektive historizujícího kopyta, dal se R. Wild poslouchat. Bohužel, nejsem teď schopen říci, kdy, na kterém albu, to začalo, jakmile začal hudebně a textově brousit do rockových vod ve stylu takového toho "špinavého amer. hard´n´heavy", byl to průser: hlavně melodický. Je to zajímavý, jakmile se zpívá o pirátech, conquistadorech, silničních lupičích a jiných "lehkoživcích", má taková skladba úplně jiný grády, než když se zpívá o lokomotivách a metalovém pozérství.

9. 05. 2012 12:16

- Anonim

Tak už jsem to taky slyšel a nemyslim si, že by to byla taková hrůza, jakou tady z toho všichni děláte. Jasně, bezchybná deska to není, ale poslouchá se to celkem v pohodě. Dal bych 7,5/10.

6. 05. 2012 20:36

- Bubák

Já myslím, že Halford to pořád zvláda skvěle. Tím ani v nejmenším nechci nic naznačit proti Riperovi. ;-)

3. 05. 2012 7:26

- Tomáš M.

Mě to album ničím nezaujalo. Jejich Under Jolly Rogger, které jsem poprvé slyšel někdy v roce 1989 od kamaráda to nesahá ani pokotníky. Muzikanti by se měli naučit včas odcházet. A to platí i pro Halforda v Judasech... ten mladý to tam zvládal více než dobře a oživil kapelu! Důchodci! Domů!

2. 05. 2012 23:33

- Marek

no popravde ak je tento album dôvodom opat sa vratit tak to Rolf ani nemal robit.neskutocne nudny album,bez napadov s katastrofalnym zvukom a co mna irituje najviac su tie naprogramovane bicie. posledne albumy neboli nic moc,ale toto je naozaj nepodarena zalezitost a to sa musim priznat ,ze pre tento band mam neskonalu slabost od prveho albumu. tato kapela je uz len slabym odtienom svojej niekdajsej slavy.je to skoda,ale tu dosli napady a myslim,ze uz aj odstup k vlastnej tvorbe.niekedy je lepsie odist zo ctou.tuto kapelu milujem ,ale recenziu by som pisat nechcel. je to skoda.

28. 04. 2012 19:04

- adrian

U Running Wild budu vzdycky neobjektivni, protoze je to proste srdecni zalezitost. Takze nebudu ani hodnotit. Jsem rad zpatky na palube, Rolfe!!!

25. 04. 2012 18:44

Nápady žádné. Písně hrozné. - lukáš

Dalo by se říci , že jsem odchovanej Runnig wildama. Měl jsem vinyl Port Royal i Blazon stone, Under jolly roger - Co píseň to hit a hlavně kvalitní písně . Z poslední doby, byla super deska Black hand inn, potom to šlo s kapelou z kopce. I na Shadowmaker chybí hlavně rukopis psaní písní Majka Motiho. Shadowmaker pokud to měl být důstojný v uvozovkách comeback, tak se opravdu ale opravdu hodně nevydařil. Zatím průser roku 2012 -2 z 10 možných.

25. 04. 2012 14:26

- NDR

mne osobne tam velmi vadia tie naprogramovane bicie, v metale ci obecne rocku to (podla mna) nema co hladat

24. 04. 2012 20:38

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0771 sekund.