ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ACCEPT - Eat The Heat


Výborná... - Kolík

...i když netypická deska. Zrovna jsem si na ni vzpomněl, když jsem kritizoval The Elder od Kiss. Ta vedle stylově odkloněných Accept působí jako nějaké zbytky na smetišti. Za mě 8,5/10 (Sava album bodově hodně podcenil).

25. 07. 2021 17:58

ETH - J.A.N.

Super recenzia. Ak to porovnám s konkurenciou Warrant, Poison, MC, Ratt, možno tak Savage Amusement od rodákov z NDR, Accept ETH je iný level. Super pecky, nápady, sola. No a tu bol asi aj problém, Hoffman a spol. to moc prešpekulovali, kompozície mi prídu moc zložité pre americkú hlavičku. Každopádne ešte jeden album s Reecom by som ešte bral, ale osud to zariadil inak. Za mňa: Mistreated, Hellhammer, Prisoner. + neviem sa zbaviť pocitu, že mi tento album v niečom pripomína Vypusťte psy od Citronu :D

25. 07. 2021 14:15

EtH - rumcajs

Tak stejně jako Domy i já Eat the Heat koupil v Polsku, v devětaosmdesátém. Tehdy jsem z toho sral Maggi v kostkách. Neznal jsem tehdy jejich klasiky s Udem, ty jsem naposlouchal až později. Po nich jsem album zavrhl, ale během jedné dlouhé cesty autem z Brna, kdy jsem si Eat the Heat náhodou pustil, jsem zjistil, že mě ta muzika hodně baví. Doteď je to pro mě jedno z nej alb Accept a minimálně osobně hudební milník z osmdesátých let, takže za sebe, vědom si i všech neduhů alba, dávám 9,5. Protože X-T-C, Hellhammer a Mistreated prostě už nikdo nepřekoná!

6. 02. 2017 0:13

1989 - Domy

Já do Hard n Heavy nastoupil jako posluchač v roce 1988 a Eat The Heat jsem jako novinku sehnal v roce vydání v Polsku. Do dnes jí mám rád, protože se mi i tenkrát hodně líbila. Ovšem nutno podotknout, že jsem neznal starší Accept a v té době jsem měl naposloucháno pouze UDO, což jsem považoval za úplně jinou kapelu. Ve stínu starších desek je Eat The Heat opravdu hodně jinde. Přesto bych dal 7/10

27. 10. 2012 21:59

- Savapip

to IFA: díky, od tebe to potěší ;-)! A věř mi, že když jsem slyšel Eat The Heat poprvé, nedal bych ani o půlku bodu víc než ty :)

27. 10. 2012 16:25

2/10 - IFA

Chybí tu hlas zhrzené milenky, takže se o to postarám já. Naštěstí, jsem Accept vzhledem ke svému mrzkému věku začal vnímat až v roce 90 počínaje albem Metal Heart, které mi tehdy odpálilo hlavu. Pak jsem si posháněl Balls, Breaker, Russian, Breaker a tak dál. A pak přišla tragedie - Eat The Heat. Plitká muzika pod značkou mých milovaných Accept. Uhlazený heavy metal s vlivy hardrocku. No fuj... Neskutečné zklamání pubertálního jedince. Naštěstí Accept pochopili, že tudy cesta nevede a napravili to Objection Overruled a dalšími alby, když na pomoc přispěchal zpět malinkatej nácek...:) Občas se to kapelám stane a některé se z toho nevzpamatují jako například Metallica. Megadeth to taky na jedné desce dost posrali, Slayer, Krator a dalši jakbysmet. Postupem času tyto úlety snad lze odpustit, ale nesmí se to přehánět. Na druhou stranu, otázkou zůstává, zda hrát pořád stejně jako například Manowar, kteří v roce 2012 přijdou s názvem desky The Lord Of Steel. Tomu už jsem se mohl jen smát. Jinak je super, že se s recenzentem mohu vrátit takhle krásně v čase. Občas je dobré si připomenout základy tak uchvacující muziky jakou je jen metal!

27. 10. 2012 16:18

To Pepsi Stone: máš pravdu, - b.wolf

Predator je skutečně trága, ale Objection Overruled není špatná. Tu si dodnes docela rád pouštím, na rozdíl od Eat The Heat; schválně jsem si ji tento týden poslechl, ale fakt ji dodnes nedávám.

26. 10. 2012 22:24

- Cenda

http://www.metal-rules.com/zine/content/view/358/85/ z tohoto rozhovoru s Wolfem Hoffmannem se dozvite radu zajimavosti a najdete odpovedi na spoustu otazek.

26. 10. 2012 9:34

- Savapip

jj, souhlas, já už to psal několikrát, že díky seriálům jsem našel cestu k řadě desek, které jsem v době jejich vzniku nepobral. A tajemství Udova odchodu? Stačí mrknout na to, kdo napsal kompletní UDO-prvotinu a je jasný, že prostě Accept chtěli být za jakoukoliv cenu jiní ;-)

25. 10. 2012 17:21

- Bubák

Hm, podrobnosti jejich rozchodu my zůstávají utajeny, myslel jsem, že to byla až pozdější reakce na Udův odchod, vzhledem k tomu, že deska vyšla až 3 roky po poslední desce. Potom sice UDA chápu, ale tuhle desku mám zkrátka hodně rád. Líbila se mi už tenkrát, a když jsem si ji před dvěma lety pořídil originál, začala se mi líbit ještě víc. Zkrátka po letech člověk dostal víc nadhledu. Myslím, že je to stejný případ jako u Chameleonu od Hells. Taky až po letech mi došlo, jak geniální deska to byla. Tenkrát po Keeprech to byl zkrátka šok, co nikdo nechtěl. A tady je tomu podobně.

25. 10. 2012 17:15

- Pepsi Stone

Oproti tomu, co přišlo potom, především Objection Overruled a Predator, je tohle geniální deska.

25. 10. 2012 13:46

- Savapip

díky všem za ohlasy, já to předpokládal, že tahle kontroverzní deska vyvolá i rozporuplné reakce :-). To Bubák: zklamal? neboj, třeba bude ještě hůř ;-), a z hodnocení je zřejmé, že já "Eat" nemám za špatnou desku. Ale logický krok to nebyl, vždyť oni nezměnili směr proto, že Uda nešlo nahradit, oni změnili směr a proto U.D.O. odešel ;-), to b.wolf: mě se při seriálu tahle deska začala celkem líbit, z doby vydání jsem jí měl zafixovaný jako odpad a najednou (po smíření se s myšlenkou, že to je prostě něco jiného, než klasický Accept) to taková trága vůbec není. To Marc - to jsi celej Ty :D

25. 10. 2012 12:19

- Marc - JS

No bol som za tento nazor uz tisic krat kamenovany, ale pre mna je to najlepsia doska Accept :D Samozrejme uctievam aj Balls, ale toto je uchvatna nahravka.

25. 10. 2012 11:19

- martan

Hodnocení je bohužel trefné, touto deskou u mne ACCEPT na dlouhou dobu (do živáku v Lucerně:-) skončili. Co se mi vybavuje, tak Prisoner je celkem chytlavá skladba, ale už je to americkej heavy/pop....

25. 10. 2012 10:55

Pamatuju si, - b.wolf

že tuhle desku přinesl kdysi v 90' tém kámoš a po Ruské ruletě to bylo těžké zklamání. Co to sakra je, jakýsi načančaný skoro mýdlový rock pro amícké rádia? Oproti předchozí desce nám to přišlo fakt slabé, takže recenze Mr. Savapipa to vystihuje přesně. Dodnes jsem téhle fošně na chuť nepřišel.

25. 10. 2012 9:06

- Bubák

Savíku, teď si mě zklamal, ano, není to typická deska Accept, ale je výborná. U mě dostává za 9/10 Ať to byl kalkul, nebo nebyl, ať je k tomu natlačila nahrávací společnost nebo ne, myslím, že logický krok to byl. UDA nešlo nahradit (alespoň ne tenkrát), tak změnili komplet směr. To ale neznamená, že se na té desce nedají typické prvky Accept vypozorovat.

25. 10. 2012 6:45

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09725 sekund.