MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Jirka RAIN (SEBASTIEN) - Spánek je vymoženost, na kterou není čas :)


- Anonim

to Stepan: Tou platbou "ručně převodem" myslíš tři kliknutí v internetovym bankovnictví?? Mně to teda přijde o dost lepší a hlavně bezpečnější než takzvaná platba přes číslo karty.

23. 09. 2013 10:54

hmm - čéééši do toho

firemní hráč Ibanez? dřív to byla výsada těch nejlepších nebo nejzajímavějších, dnes to asi dostane kdekdo. Jinak se moc nedivím, že docházejí peníze, Škaroupka zadarmo nehraje, u Rolanda ve studiu tečou ty peníze vodopádem, hosté taky nejsou zadarmo, zahraniční turné jakbysmet a předskakování zahraničních hvězd taky nebývá honorováno. No jsem zvědavý jak dlouho to vydrží, v každém případě je dobře, že do té evropy od nás někdo tu cestu propluhuje.

23. 09. 2013 8:52

Music Cluster vs. Kickstarter - Stepan

Mimochodem, zajimalo by me proc vlastne Sebastien nepouzili misto ceskeho Music Clusteru radeji mezinarodni Kickstarter, pripadne oboji? Precijen Ceska kotlina je pomerne mala a krom toho nemam pocit, ze by Cesi zrovna oplyvali stedrosti ;-). Krom toho Kickstarter funguje myslim feroveji, nez Music Cluster, protoze penize na uctech prispevovatelu pouze zablokuje, a k jejich odecteni dojde teprve po vybrani cilove castky. Zatimco MC pozaduje platbu okamzite, a v pripade nedokonceni projektu pak penize musi vracet. Navic Kickstarter umoznuje primou platbu kreditkou pres 3D secure, bez nutnosti registrace na nejake pofiderni platebni platforme (GoPay -wtf?). Takhle jsem musel nakonec posilat prispevek rucne prevodem, takze jsem si pripadal ponekud jako v minulem stoleti ;-)

22. 09. 2013 17:47

koncert s Cooperem - Stepan

Dost me mrzi, ze jsem nejak vubec netusil, ze budou Sebastien predskakovat Cooperovi - zjistili jsme to az kdyz jsme vesli do te areny a ja i manzelka jsme se na par vterin zarazili a rikali si "hergot tohle je nejaka dobra muzika, moment, vzdyt ja ji znam, nojo - co tu kruci delaji Sebastieni a proc jsme o tom nevedeli driv?" :-) Takze bohuzel jsme slyseli jen asi dve posledni pisnicky, skoda... Priste prosim hlasit dopredu! :-) No kazdopadne na vystoupeni s Masterplan i Vision Divine se urcite chystame, a predevsim kvuli Sebatien ;-).

22. 09. 2013 17:33

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08855 sekund.