DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku SOULFLY - Savages


to Hellhammer: - Anonim

Děkuju za opravu a omlouvás se za mystifikaci. Holt jsem si to pamatoval špatně.

11. 11. 2013 14:26

- Hellhammer

anonime máš to trochu blbě,prolezl jsem archiv Sparků... Omen bylo album měsíce(kdyby se hodnotila jen hudba,tak by to musel být sakra hodně slabý měsíc,aby bylo Omen top,ale je to holt Max..),Blunt Force Trauma bylo také albem měsíce(to samé co Omen,zcela nezaslouženě..),Conquer bylo druhé (tam to beru,ale porazili je tehdy Amon Amarth-Twilight of Thunder God..),Inflikted bylo také druhé(budiž). Prostě když vím co vyjde ten měsíc,tak už nějak dopředu tuším co bude top 5ka ve Sparku,a většinou se bohužel trefuju...

10. 11. 2013 22:15

to Meresz - Anonim

Omen byl stopro album měsíce (docela zaslouženě) . Stejně jako první deska Cavalera Conspiracy (taky zaslouženě), ale Blunt Force Trauma album měsíce nebylo - možná bylo v top 5, ale ne album měsíce.

10. 11. 2013 19:17

- Meresz

V Sparku bol album mesiaca už "Blunt Force Trauma" a myslím že aj "Omen".

10. 11. 2013 18:40

- Hellhammer

Což Manowar,ti jsou úplně mimo všechny žebříky a měřitelný fakta :D. Ale třeba ten Spark mě fakt sejří,před takovými 8 mi lety,když jsem ho začal číst,byl dá se říct relativně nezávislý,ale dneska je to jasná tlačenka,reklamy na celé stránky,co je z Nuclear Bastu,to je zaručeně "blast"(trochu to chápu v Německých časopisech,to je velký trh,ale zrovna u nás..)..A co hůř,redaktoři jako M.Čermák,nebo V.Palák,kteří si jeli poměrně svojský styl recenzí a měli vlastní neměnný názor jsou pomalu vytlačování takovým tím univerzálním 4 hvězdičkovým nadprůměrem pro všechny srágory,a to co dobře táhne je za 5 nebo za 6.To jsem ale odbočil. Ono teba ti Amoni udělají pořádnou pre-relase párty pro novináře,pivko,poslech cd,reklamní předměty,trika všechno zadarmo atd..a ono to zabírá...Tak jen doufám,že někdy budu moct říct,že za Maxe mluví muzika a ne jen jméno Cavalera,nebo reklama labelu..

10. 11. 2013 18:11

- Pepsi Stone

Zářným příkladem tohohle jsou Manowar. Z největší sračky jsou vždy desky měsíce.

10. 11. 2013 17:19

- Hellhammer

No nevím o jak moc by se novinka Soulfly zpozdila,být stále u původního labelu,ale o moc by to asi nebylo...Teď udělal z Cavalera Conspiracy pouze duo s brachou (docela nefer vůči Rizzovi,co mu složil půlku materialu..),budou hrát víc grind,punk,hc..,tak třeba se teď bude Max zaobírat práve CC a dá si na další Soulfly čas a věnuje jim víc péče.Jinak to že je Max u Nuclearu je vtipný,já si říkal,proč je ve velkých mediích(Metal Hammer,Rock Hard..) album najednou tak skvělý(když Enslaved a Omen moc nebodovaly..),dokonce ještě lepší než kdy dřív,a dokonce album měsíce(Spark..). Teď už to chápu,je to něco jako s novými Amon Amarth-Deceiver of Gods..Nenápadná tlačenka,pár pre-relase party pro novináře, a najednou je z vyčpělé nudy album měsíce všude možně :)

10. 11. 2013 17:01

- Meresz

Lenže vás nenapadlo že Max musel nahrať nový album lebo po 24 rokoch pôsobenia v Roadrunner prešiel do novej firmy (NB)? Tak je logické že musel vydať niečo nové a tak chtiac či nechtiac tu máme nový Soulfly...

10. 11. 2013 15:07

- Hellhammer

Mě štve,že vím,že kdyby si na to dal Max čas,tak to vypadá určitě líp,takhle mě to album po čase přijde jak nějaká demoverze,ty skladby jsou takový nedodělky..A Zyon na bicích by mě časem unudil k smrti,ani nevím proč Nunez nebo Kinkade odcházeli.On je teda dost chabá náhrada,ale hlavně,že je Cavalera...

10. 11. 2013 14:16

- Pepsi Stone

Se Soulfly, 3 a Conquer se nemůžou rovnat obě poslední desky, samozřejmě s takovými věcmi jako Beneath The Remains, Arise, Chaos AD a Roots ani nemluvě. V kontextu Cavalerovy tvorby je to samozřejmě horší průměr, ale zas tak zlé to není. Enslaved u mě o trovhu vítězí v tom, že tam je skladba Gladiator.

10. 11. 2013 12:17

- Hellhammer

Upřimně,po čase a více posleších,musím uznat,že i snad to Enslaved bylo lepší..Nechal jsem album odležet a jediné co si z něj vybavím je Bloodshed a Soulfliktion...Fakt nechápu Maxe,že nemá žádnou sebecenzuru a nahraje na desku vše co ho napadne.Holt má ještě Cavalera Conspiracy a musí vydávat desku rok,co rok.A na otázku,jestli ho zajímá Sepultura,říká,že Sepultura je už jenom jméno,ale pravý duch kapely má on a parta kolem něj.Docela odvážné,v konetxtu desky jako Savages.. :DD Každopádně měním hodnocení na 4/10 a nejhorší album Soulfly a i nejhorší počin Maxe vůbec.

10. 11. 2013 11:22

- Figut

Tohle album Soulfly je jediné, co mě baví celé!

9. 11. 2013 23:54

Soulfly - Anonim

Savages je jen lehce nadprůměrná deska, ale pořád je tak 1000x lepší než předchozí propadák s názvem Enslaved. Kapela se teď vrátila ke stylu, který razila na albu Omen, což mi docela vyhovuje. Mimochodem kromě hodnocení nesouhlasím s recenzentem vůbec v ničem. Že "Soulfly jsou stejná kapela jako před deseti lety", může napsat snad jen ten, kdo jejich tvorbu vůbec nesleduje.

2. 11. 2013 10:52

- Supermartonátor

Já naopak musím říci, že mi deska sedla hodně....respektive většina songů. Jasně, nic nového, nic po čem by spadla brada...ale skvěle se to poslouchá. Po delší době, jsem měl při poslechu Soulfly dobrý pocit.

1. 11. 2013 19:38

- Meresz

No, ujde to (na Maxa), zopár fajn riffov, hutné gitary, to je v poho, ale bicie sú katastrofa. Vo vlastnom záujme by mal svojho synáčika vypoklonkovať z kapely, lebo na to nemá. Nech si vypočuje svojho strýčka Igora ako bubnoval na takom "Arise" - to bol talent! Škoda že dneska už stojí za hovno a preto by reunion Sepultury nemal zmysel. A áno, nová Sepultura "Savages" kope prdel.

1. 11. 2013 13:42

- Hellhammer

Nuda,šeď,průměr,pár dobrých riffů,slušný řev,Rizzo klasicky dobře,ale Zyon na bicích je doslova tragický,umí jen bum-klap,že Maxovi dovolí soudnost takové bicí vůbec pustit na desku... Když album začne znít zajímavě tak končí-vyřvaná KCS,El Comegente zakončené zajímavým chill-outem a hezký frázovaná Soulfliktion).. Pro mě sice o chlup lepší než Enslaved(ten mi fakt nesedl,ani jsem málem kapelu nepoznal...),ale to je málo Oslavné recenze ve Sparku (album měsíce) a v zahraničních mediích ukazují,že Max je pořád velké jméno.Nebýt to Max,tak pes neštěkne..Nová Sepultura a její album Mediator,rozmaže Savages po stěnách. 5/10

1. 11. 2013 13:02

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08192 sekund.