RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Redaktorská bilance roku 2013 (Pepsi Stone)


- Pepsi Stone

To je v pořádku, každý má svůj názor. Jen u Queensryche mi přijde, že novinka (ta bezejmenná) je o něco níž než Operation: Mindcrime a Empire, na stejné úrovni jako Promised Land a o něco výš než Rage For Order a Warning.

19. 01. 2014 14:07

Rok 2013 pro mě nic moc. - lukáš

Poslechnul jsem si i Satyricon, Recless love, arjena, ghost a mnoho dalších . Bohužel mě ale desky nepřesvědčily , abych si je pouštěl častějch . Dnes si desky vybírám . Ale překvapení byly hlavně dvd, co jsem uvedl. Queensryche jsem slyšel , jak od Tetta, tak i tu druhou , ale o kvalitní desky typu Rage for order se nekoná. A hail of bullets ... NO, radši si poslechnu staré pestilence.

19. 01. 2014 13:24

- Hellhammer

Lukáši vidím,že jsi velký fanda power metalu a Blind Guardian.:) Asi si měl ale jako fanoušek docela špatnej rok na novinky,když je pro Tebe deska roku pouhá kompilace( i když velká) starejch věcí..

19. 01. 2014 12:03

TAdy je mé nej 2013. - lukáš

Skupina roku 2013 : 1.Blind guardian 2.Avantasia 3. Manowar 4.Arakain Deska roku : 1.Blind guardian - A Travelers guide to Space and Time 2. Helloween -straight out of hell 3. Avantasia - mystery of tme Objev roku : 1. Nightwish s Floor jansen 2.Titanic - double time - opět žijí a maj i kvalitní hudbu 3. Hell DVD roku : 1. Kreator - Dying alive 2.Nightwish - Showtime, storytime 3.Arakain - XXX Letňany 4. JUdas priest - Epitath Potěšení roku : 1. Blind guardian -Guardian of the blind box -fanklub blind guardian český. 2.Avantasia 3.Tv rebel 4. Zklamání roku : 1.Arjen lucassen - theory of everything 2. Recless love 3. Kreyson - návrat krále 5. Osobnost roku : 1.Tobiass Sammett 2. Lemmy 3.Floor Jansen Průser roku : 1. smrt spousty skvělých hudebníků - Jeff hannemann, filip topol, atd. 2. Megalomanská reklama Kreyson k Návratu krále 3. Kreyson - návrat krále 4.Metallica - než natáčet nové desky, tak fanouškové od nich dostaly dárek v podobě předražených vstupenek na koncerty, nesmyslné natáčení filmu a tisíckrát omýlaných výběru - viz soundtrack k jejich filmu 5.Zeman Píseň roku : 1.Avantasia - where the clock freeze 2.

18. 01. 2014 13:08

- Hellhammer

A ještě 8,5 pro Satyricon někam se mi zatoulali v tom výčtu:)

16. 01. 2014 17:59

Supermartonátor - Hellhammer

Jé to jsem rád,že někdo sdílí můj pozitivní názor na Chthonic:).Za mě ještě dodám,že ač je tp jejich nové album BuTik výborné,tak na Mirror of Retribution nebo Takasago Army nemá,to byly desítkové počiny tohle je na slabší devět(přece jen červík opakování se,na BuTik trochu zahlodal.).Ale pořád to pro mě je výborné album a kapela a při letošním slabším roku to stačí na Top u mě...Jinak ano narážím na MP a jejich žebříček.:DDD Nemám moc rád takový pseudoitelektualismus..Ano já bych taky dal čistou deset jen jedné desce(na rozdíl od r.2011 třeba..) a plnohodnotné devítky jen dvě(Pestilence,Inquisition) a pak tři osm a půlky(Hypocrisy,Chthonic,Soilwork..),holt slabší rok, a přesto nemusím míchat do žebříčku jiné žánry.DDD

16. 01. 2014 17:58

- Supermartonátor

Hellhammer: Ti Chthonic jsou výborní. Neříkám že Hypocrisy špatní...pořád je to v rámci žánru extratřída a mám pro ně slabost. U mě prostě vyhráli ty nejoblíbenější kapely, jejichž styl je mi nejbližší:-) A jestli narážíš na Metalopolis kde vyhrály nemetalové kapely...tak je to jejich problém:-)

16. 01. 2014 16:08

to klozet - Avram

Pepsi se jednou se vším sebezapřením oprostil od toho, aby jmenoval své "oblíbené" kapely, čímž se projednou diskuse nezvrhla, a Ty na něj vyrukuješ s požadavkem na jmenování :-)

16. 01. 2014 15:57

Venca - Hellhammer

Ono když jde o "mazání" tak jim HOB asi fakt dají na frak,ale já jsem rád,že k tomu mazání sklouzli Pestilence jen na Ressurection M.,a taky je ta deska celkem o ničem..Protože oni mají na víc než na tupý vypalovačky,viz jejich album Spehes a i ty první alba nebyly zdaleka tak přímočarý. A tolik kritizovaná Doctrine(8,5/10),mě nesmírně baví,už jen proto,že s ní má metalová scéna zase problém,jako měla kdysi ze Spheres.A je to i hudebně velmi dobrá a progresivní nahrávka(až na ten zpěv).A Obsideo (9/10) je pro mě vzor techno deathu:)

16. 01. 2014 14:43

to Klozet - Hellhammer

V podstatě asi jakýkoliv výpravný hero epic metal,který postrádá soudnost a sází na halekačky.Něco typu Sabaton/Turisas/Warg,bych si tipnul já,že to bude..

16. 01. 2014 14:38

- Venca

Já mám z Pestilence po comebacku takový nijaký pocit... Prostě to nemaže, jak by asi mělo. Třeba zmiňovaní Hail Of Bullets jim nakopávají prdel. Jinak z extrémního metalu pro mě top Darkthrone, ačkoliv je pravda, že tentokrát spadají spíše do heavy škatule :-)))))))

16. 01. 2014 14:38

- Hellhammer

Jinak recenzi na Hail of Bullets a jejich vyprávění o panu Rommelovi si rád přečtu ta deska je hodně chválená,určitě ji dám ještě čas,protože mě moc nezaujala(narozdíl od debutu..).Za mě letos ze země tulipánů suverénně vítězí Pestilence a jejich Obsideo.To je nahrávka která má velkej hitovej i progresivní potenciál, a měla možná přijít hned při reunionu kapely..(místo old schoolové Ressurection Macabre ..)No podiskutujeme u té recenze HOB..

16. 01. 2014 14:34

dotaz - Klozet

zaujalo me: 5. namachrovaný metal s chorály, které nezní jako od husitů, ale jako ze čtvrté cenové. ktere kapely tam spadaji? :)))

16. 01. 2014 14:33

dotaz - Klozet

zaujalo me: 5. namachrovaný metal s chorály, které nezní jako od husitů, ale jako ze čtvrté cenové. ktere kapely tam spadaji? :)))

16. 01. 2014 14:33

- Hellhammer

Jasně chápu,já jsem rád,že jsem tady zahlédl alespoň nové Rotting Christ(i když až pod čarou..),protože na jiných českých metal webech je nová deska Kata Ton okázale ignorována,a přitom si podle mě jako jediná čistě metalová zaslouží za rok 2013 absolutních 100%...Jinak,je zajímavý,že na metalových webech většinou redaktorský Top nevyhrávají metalové kapely a když tak nějaký "soft" metal..A přitom mi nepřijde,že by na tom tvrdé žánry byly tak blbě..Jinak btw ja jsem do svého Topu Hypocrisy zařadil..Vedle Rotting Christ,Chthonic,Pestilence,Inquisition a Soilwork:)

16. 01. 2014 14:26

- Supermartonátor

Hellhamer: Já mám rád i tvrdší žánry, ale v podstatě mě minulý rok nic z tho moc neoslovilo. V mém výběru jsou v podstatě jen dva (s přihmouřením oka tři) zástupci extrémnějšího metalu. Dokonce ani Hypocrisy mne tak nerozsekali, jak jsem očekával. A některým do top výběru chyběl jen kousek (Death Angel, The Ocean, Fleshgod apocalypse). Jinak fakt nic moc...ke konci měsíce očekávej recku na Hail of Bullets. Pepsi: S těmi Volbeat souhlasím. Povedená deska a myslím, že jejich úspěch ještě zesílí. Satyricon mne také potěšil.

16. 01. 2014 11:31

- Hellhammer

Bude nějaký redaktor hodnotit taky top alba trochu tvrdších žánrů než rock/heavy/power metal?To bych si docela rád přečetl.,na kolik se shodujeme:) Jako nic proti Anneke a jejímu radiovemu pop/rocku,nebo proti "metalové" opeře Ayeron,ale docela by mě zajímal i pohled na trochu "metalovější" žánry,když jsme na metalforever...

16. 01. 2014 10:48

- Bubák

Si to na poslední chvíli rozmyslel :-D

16. 01. 2014 10:40

- Venca

Jakto, že není v top deska Chrise Holmese? :-)))))))))))))

16. 01. 2014 8:47

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10702 sekund.