NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku STEEL PANTHER - All You Can Eat


RE: - Jirka Čáp - Kubba

:D Noo protože tys ze sebe vypotil uplně unikaaatní věc :D říct, že kapela s tak otřesnou výslovností angličtiny, a hroznou produkcí by nakopala prdel excelentním muzikantům a bavičům ze Steel Panther, je opravdu unikatní perla ! :D Jestli jsi to však myslel vážně, tak to už moc velka prča neniii ;)

6. 12. 2014 15:07

- Jirka Čáp

Jinak pro mě je zas velký vtip napsat,že Steel Panther mají excelentní texty.

3. 12. 2014 10:59

- Jirka Čáp

Kubbo,jsem rád,že si se tak pobavil...

3. 12. 2014 10:50

RE: - Jirka Čáp - Kubba

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Tak to byl největší a zároveň nejblbší joke, co jsem četl létos na internetu!!!!!

2. 12. 2014 14:53

MESOUHLAS - Kubba

Ono je to těžký, když autor zcela jistě nemá rád typ humoru, který kapela prezentuje. Jsou i lidi, kteří přesně tohle zbožnujou, mezi nima jsem i já. Dyť ani nic pořadně nenapsal o těch skladbách. A srovnávat tyhle mistry svého oboru s Morčatama na utěku - to je debilní, narozdíl od excelentních textů Steel Panther! a naživo je tahle kapela naprosto úžasná! A měl jsem tu čest se potkat s kapelou osobně, a jsou to ti nejúžasnější lidi, co jsem kdy potkal!

1. 12. 2014 15:22

- Pepsi Stone

Naopak, v tomto stylu hudby, čili v hair metalu, mám veliké zalíbení. A jelikož to tak je, nemůžu Steel Panther označit za dobrou kapelu. Jejich humor mi přijde prostě debilní a jejich skladby průměrné. Ale je to otázka vkusu.

29. 09. 2014 9:28

bezva album - Dan

Teda nechápu proč takovouhle desku recenzuje někdo, kdo prvoplánově nemá v tomto stylu hudby a humoru zalíbení. Osobně mi přijdou STEEL PANTHER jako neuvěřitelná komediální sebranka, která hraje k tomu všemu dobrej hair metal. Mrkněte se na jejich klipy a zkuste si něco z jejich textů přeložit - je to jedna velká prdel a utahování si z 80 let. Nebo rozhovory s nima.. fakt se pokaždý bavim. A koncert co měli u nás? Nezapomenutelnej! Úžasná, srandovní metalová show. Dle mého názory ani nestojí o nějakou serióznost, ale pořádně si to užít a pobavit fanoušky (a hlavně fanynky :)) ) A vyčítat jim, že vydělávaj prachy.. to je fakt ubohý.

28. 09. 2014 22:45

- Jirka Čáp

O ničem. Naše kapely Sleazy RoXxX a Sweet Leopard by jim s přehledem nakopali prdel ! Mimochodem,na ně bych si rád přečetl recenzi.

15. 04. 2014 11:56

- Crust

No, hudebně to jde od Feel The Steel směrem dolů, s tím bych souhlasil, i když jsem tu novinku ještě nestačil moc naposlouchat, slyšel jsem to jen jednou. Ale s tím humorem, to je těžká věc. Například poslední 2 klipy, ty z novinky (Party... a Glory Hole) je tam znát, že už se hoši točí v kruhu a jsou to takové už okoukané vtípky na jedno brdo, až to působí trochu křečovitě. Na druhou stranu, třeba rozhovory s nima na youtube, na to bych vydržel koukat donekonečna, byl jsem i na pražském koncertě a byl to jednoznačně nejvtipnější koncert na kterém jsem kdy byl a pochybuju, že to někdy něco překoná. Pánové prostě sypou z rukávu jednu uzemňující hlášku za druhou a funguje mezi nimi neskutečná chemie, kterou jim můžou závidět leckteré komediální spolky, natožpak jiné kapely. Je to tak trochu stand-up comedy a v tom jsou momentálně mezi kapelami nepřekonatelní, jen je škoda, že už to nemůžou podpořit stejně povedenou novou muzikou (o hudbě by to mělo být především, může někdo namítnout...).

14. 04. 2014 19:33

4,5/10 - Hellhammer

Vesměs souhlas, aktuálně hodně přeceňovaná kapela, jako vymejvárna a kulisa mě to zase tolik neuráží, ale jako "umělecký produkt" to nemá šanci. Jinak český většinový styl humoru, podle mě není tomu americkému zas tolik vzdálen, jak by se zdálo. Jen mi přijde o velký kus sarkastičtější..Jak řekl Heydrich: "Češi jsou smějící se bestie"..

14. 04. 2014 17:37

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08752 sekund.