PEARL JAM - Dark Matter
to Demonick: člověče už si přešlápni, tys to...

PEARL JAM - Dark Matter
Moje velice oblíbená kapela. Je pravda, že...

PEARL JAM - Dark Matter
Zvykni si, tento "redaktor" inak pisať ani nevie...

PEARL JAM - Dark Matter
Jsem fanouškem od roku 1993. Když vynecháme Když...

IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GRAVE DIGGER - Return Of The Reaper


- robik

slušná fošna ale the reaper a heavy metal breadown to nepřekoná

27. 10. 2014 21:59

- Down

Takový dojem s první deskou na mě snad neudělala žádná jiná kapela. Heavy Metal Breakdown je prostě jedna z nejlepších desek na celém širém světě a v přilehlém vesmíru :) ...a stačí jí na to tři skladby. Bohužel už se to nikdy podruhé nepovedlo.

6. 08. 2014 21:45

A opravdu! - Kolík

Tentokrát se to Boltendahlově partě povedlo! Jako War Games nebo Heavy Metal Breakdown už to nikdy nebude, ale s tím už jsem se smířil. I na novém albu je více vaty, než by se mi líbilo, avšak je jí podstatně méně, než na předchozích počinech. Cítím z desky mírnou inspiraci UDO/Accept a to není špatná škola. Riffy jsou výrazné i zajímavých hudebních je více, než obvykle. Album se navíc vnímá s každým dalších poslechem lépe. Ve srovnání s bídou nahrávek, které v posledních letech vydávají ostatní srovnatelné kapely, je to parádní hudební zážitek. 8/10.

5. 08. 2014 11:32

- Soichiro Honda

Tak musím súhlasiť, Reaper sa naozaj vrátil :) parádne riffy, aké hrobníci už dávno nemali, plus podarených melódií je tu omnoho viac ako na minulom prúseri.. jané že na najlepšie obdobie (od Tunes po Rheingold) už asi nedosiahnu, ale pre mňa stále jednička v heavy metale.. rýpnem si, čo by za taký riff ako v Death Smiles At All Of Us dali Judas Priest ;)

2. 08. 2014 23:28

- Veronika

S reckou i následným Savovým vyjádřením musím souhlasit. Za mě oproti minulé nudné placce je tahle vážně poveděná a to i v rámci tvorby GD bych ji řadila k těm lepším. :)

30. 07. 2014 20:38

grave digger - ladislav

tady není co resit:) po posledny clash of the gods jsem byl zvedav co na novy desce digger ukuchtili a mne to chutna:) klasicky nemecky heavy metalovy narez:) hodne slusna deska která nemá slabe místo vůbec:)

30. 07. 2014 17:37

- Soichiro Honda

no od Last Supper (vrátane) Grave Digger tiež nie su neviemaký zazrak, a posledná doska (Clash..) bola dosť tragická.. novinku som ešte nepočul, videoklip ma skor odradil ako zaujal

30. 07. 2014 16:00

- Savapip

recku na poslední Gamma Ray sice nemám na svědomí, ale neb můj názor je ten, že ta deska je bídná, tady je můj pohled na věc, proč u Grave Digger a Iron Savior jó a u Gamma Ray né. Jsem zastáncem toho, že u takhle letitých kapel vůbec není od věci držet se svého kopyta a prostě hrát stále to svoje. Za předpokladu, že to má smysl a kapela je schopná dát kromě toho "omletého svého" taky něco navíc. U GR (a jako jejich letitého fandy mě to mrzí) to Kaiovi nezpívá, nepíše, neskládá a z poslední desky mám pocit, že jim došel dech a upracovaná deska je venku jen proto, aby se řeklo, že GR mají novou desku. Kdežto u GD i IS to jiskří a pulsuje. Uznávám, že tohle je subjektivní a pomocí věcých argumentů těžko změřitelný pocit a že to každý může vnímat jinak, ale prostě ten rozdílu mě je v tom, že mě Gamma Ray neskonale nudí a Grave Digger i Iron Savior nabíjejí energií

30. 07. 2014 15:18

- htaedas

To samé (případ s GR) jsem si říkal už u recenze na nový Iron Savior.

30. 07. 2014 9:56

Zajímavé hodnocení... - b.wolf

sice zrovna poslouchám Vindictiv, ale nedá mně to-GD hrají už na své 17 fošně ten svůj solidní metal (dobrý, bez řeči, mám ho rád), ale hodnocení vysoké. Když totéž dělají GammaRay, tak dostanou sodu ... ale to jenom tak na okraj. Deska je povedená, solidně udělaná, to intro je famózní, slušná 8/10.

30. 07. 2014 7:54

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.09331 sekund.