NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku BLACK MAJESTY - Cross Of Thorns


- GNT

Nejlepší skladbou je pro mě Misery, z jistých důvodů k ní mám osobní vztah, kdybych byl Američan, možná bych se s kapelou soudil o název (ale ne, to bych jim neudělal).

2. 12. 2015 8:30

- GNT

Tak to mám konečně doma, pro mě za 8,5, formálně a dramaturgicky bezchybné powerspeedové album (3 speedovky rovnoměrně rozloženy, jedna na úvod, jedna zhruba ve středu, jedna na konci), někde slabší refrény, to je pravda. Co se speedu týče, naposledy měli BM tolik jednoznačně speedových skladeb v základní hrací době na 3. albu (Tommorowland), na předchozím počinu byla speedovka jen jedna. Já jsem v rámci daného žánru a celkové tvorby kapely spokojen - kéž bych to mohl říci u více letošních alb.

2. 12. 2015 8:25

- htaedas

Kluci nezklamali. Je pravda, že co se týká melodických refrénů, tak zde měli vždy rezervy. S přehledem to však dohání kytaristé, jelikož co oni dokáži neustále vyluzovat za melodie, to je skutečně powermetalové nebe. Většina skladeb skutečně není vyloženě spídových, ale i tak album rozhodně není utahané. Zvukově se opět zadařilo po všech stránkách, pan Grapow zkrátka umí. Konvalinky je škoda, snad kluci vybrali dobrého nástupce. Jsem zvědavý, kde Konvalinka skončí? Že by ho Grapow ukecal do Masterplanu? Stylem by tam šel.

22. 09. 2015 9:29

BM 5. - martan

BM mám rád, a určitě není moc lidí, kteří je zažili naživo (v Praze na Chmelnici cca 3roky nazad bylo kromě personálu kapely asi 20lidí:-) Konvalinky je škoda, neznám moc bicmenů v této kvalitě. No nic, teď k tématu, novou fošnu (kterou jak správně napsal kolega výše, jsem ani nečekal, stránky kapely mlčely...). BM je jedna z mála kapel, kde se dá fakt poslechnout a nahrát celá placka, nejsou tam vysloveně nudné skladby. Tuto aktuální jsem zatím přejel pouze 1x, tudíž střízlivé hodnocení zní asi také 7,5. Klasický svižný power, ale BM mají zajímavější minulost:-)

13. 09. 2015 19:21

- htaedas

Ani jsem nevěděl, že mají mít nové album, díky za recenzi. Předešlé album Stargazers bylo našláplé, hlavně co se týká zvuku, Roland je machr. Doufám, že na tomto albu to bude podobně. Zvláště co se týká bicích, které byly zvukově smrtící. Melodické vyhrávky Black Majesty taky umí dobře, takže se těším.

7. 09. 2015 10:10

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08699 sekund.