Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ŠKWOR - Hledání iDentity


9/10 - Aldys83

Asi zatím nejlepší deska.

9. 12. 2019 14:39

- VashCZ

S recenzí ne úplně souhlasím. Mě se teď spíš nelíbí nulová inovace masteringu hudby/hlasu. Třeba myslím, že zybtečně zpěv je hlasitý a člověk si to vůbec neužije. Vůbec hlasitost je pořád jiná a to je strašnej hnus. Vždy když jsem o Škworech slyšel, tak se mi vybavilo slovo "Stěžovači". A OK, tak to oni dělají... dokud jim jde dělat muziku která ladí mým uším. Ale toto album se mi nelíbí. Co se textů týče, tak spíš průměr. Je škoda, že na desce nevybočuje(tím lepším směrem) nějaký singl.

13. 01. 2016 12:57

to Pepsi - Anonim

"Jinak si nemyslím, že by se zde účelně šilo do hospodského bigbítu..." V diskuzích se tady pravidelně účelně šije nejen do hospodského bigbítu, ale všeobecně do české muziky jako takové. Divím se, že se tu v tomto případě ještě neobjevila armáda Kolíků a podobných a nezačala kázat o tom, jak je možné, že se tu objeví recenze Škworu, když tu není ani jedna recenze Garyho Moora. :-)

5. 12. 2015 10:16

To - Gogo

je skutečně důvod k zamyšlení. Jako fanda Hard n Heavy mám skutečně pocit, že to co vzniká v ČR je naprosto jiná liga než světová scéna. Tedy hlavně to co je víc mediálně známé. Spíš mám pocit, že tady se prostě muzika dělá jinak. Že by německé, anglické nebo americké kapely něměli někdy klišovité až blbé texty - to jsem si jist, že se taky dost často najde. To že některé kapely jedou dokola jeden model je naprosto běžné. A nutno dodat, že pro konzervativní fanoušky je to dobře. Já sám nejsem žádným příznivcem progrese za každou cenu. Na druhou stranu jako aktivní muzikant hrající právě autorskou rockovou muziku cítím jistou zapšklost v názorech na tu naší scénu, ale je fakt, že u nás často může být jednooký králem. Určitě nechci českou scénu jen hanit a hanit, jak to mají někteří ve zvyku. Když mě něco nezajímá a neoslovuje, tak to prostě nekomentuji už proto, že to vlastně většinou ani neznám.

5. 12. 2015 8:36

kecy - čéééši do toho

.... mě taky vadí to navážení se do okresních/venkovských/hospodských "buranů" ....... a vadí mi to hlavně u kapely, která v Praze vyprodá velkou Lucernu a hraje především ve městech ... spíš si myslím, že se tady v tomto jedná o nějaký mindrák všech těch ECHT TRUE rock metalových recenzentů

5. 12. 2015 7:44

- MILAN

Pepsi , mě nejvíce mrzí , že si kapela zavřela dveře u mě samotného . A myslím si , že nejenom u mě , ale i u mnoha dalších letitých fanoušků . Těm stálým jejich "tvorba" stačí a Ti noví zase neznají tu starší tvorbu , která vyhovovala mně . Takže nejvíc z toho profituje samozřejmě kapela ,které je nějaká naše kritika u p..dele . Jo , to byly časy v roce 1999 , když se na pódiu v Polný při Czech Rock Blocku nafukoval obří úd a Hrdlička křičel : May Day , tak mě pěkně vo..dej ! Tuhle už dneska ani snad neuměj zahrát jako vlastně všechny skladby z debutu , zrovna poslouchám Policajta a Reklamy , to je panečku náhul !!!

4. 12. 2015 14:02

- Pepsi Stone

Pokud to takové kapele stačí, je to v pořádku s tím, že si zavírá dveře k dalším posluchačům. Ale ok, jejich fanouškům se to líbí, tak tvorba téhle kapely smysl má. Jinak si nemyslím, že by se zde účelně šilo do hospodského bigbítu...

4. 12. 2015 13:27

- htaedas

Škwor vůbec neposlouchám, ale nevím, co je špatného na tom, když kapela dává fanouškům to, co chtějí. A neustále se navážení do okresních/venkovských/hospodských/atd. kapel je už zde někdy úsměvné až trapné.

4. 12. 2015 12:06

- MILAN

Pepsi , ten terminus technicus popíkaři jsem psal samozřejmě tak , jak říkáš Ty. Koneckonců jsem si až poté všiml , že jsi je taky zařadil do pěkné škatulky (ha,ha - pop numetal bigbít) . Mně taky trápí , to co Tebe. Hrají furt a pořád a stále to samý , ba ještě horší , slůvko INVENCE je jim na hony vzdálené . Ještě , že nahráli tu nultou desku (jak oni sami říkají a ke které se nehlásí - to je vrchol , to jim neodpustím!!!). Tu si pouštím dost často , abych zapomněl zase pro změnu já na jejich novodobou tvorbu.

4. 12. 2015 11:47

- Pepsi Stone

Ani by nevadilo, že jsou to popíkáři, ale spíš to, že nemají vůbec žádnou invenci, kterou měli ve svých začátcích a že prakticky hrají pořád to samé a v porovnání s první deskou mnohem hůř.

4. 12. 2015 10:55

- Milan

Album jsem slyšel , určitě ho už nikdy neuslyším , s recenzí souhlasím. Měl jsem co dělat , abych desku doposlouchal až do konce . To se zase popíkaři vyznamenali , to bude něco pro něžné pohlaví , které nás chlapy vytlačilo na koncertech z prvních řad . Ale hlavně , že to klukům ze Škvoru přináší kýžené ovoce v podobě obživy . Kdyby hráli jako na první , skvělé desce MayDay , to by bylo pro žůžo . Pamatuju si jejich začátky , to bylo maso , ale teď ??????? Hmmmmm ..... .

4. 12. 2015 9:48

- dejv

ablum jsem neslysel, mozna ani nikdy neuslysim ale recenze je napsana fakt skvele :D

4. 12. 2015 7:45

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08741 sekund.