MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku AC/DC, TYLER BRYANT & THE SHAKEDOWN, DOCTOR VICTOR - 22. 5. 2016 - Letiště Letňany, Praha


- ov42

"Tohle už nejsou žádní kámoši, ale kolegové z práce, z vrcholového managementu. Jakmile začnou kapely jednat tahle, tak mi to začne smrdět. Třeba u Black Sabbath je to smrad, že ho nejsem ochotnej před pódiem čuchat. Při vší úctě, co pro vznik a vývoj metalu znamenali. Na výkonu kapely na pódiu je vždycky vidět, jestli k tomu přistupují takhle a stojí to za hovno nebo jsou to kámoši a dávaj do toho srdce.

22. 06. 2016 10:13

- kokotor

Jeste jedna mala poznamka na okraj..pri zahajeni prodeje lupenu za 2 dny nebyl ani listek!!na internetu se bezne lupeny prodavali za 5000!!a lidi je kupovali..po oznameni ze je trosku problem..a bude jiny zpevak ,,tzn AXL"" spousta lupenu se prodavala znovu ale za ceny cca tak 50% ja sam prodal lupen za pulku a byl rad ze jsem se toho zbavil ..trosku draha zkusenost..nebyl jiz totiz cas vratit ofiko..myslim ze spousta lidi sla na koncert z duvodu ze jiz se jim nepodarilo vratit..prodat lupen a tak proste sli.. jinak to nevidim..

28. 05. 2016 7:34

- htaedas

Vždyť přece IM u nás hráli bez Dickinsona a Smithe? No dobře, McBrain tam byl :-) Každopádně zbytečná hysterie.

28. 05. 2016 0:43

- Avram

Byl jsem tam, koncert byl fantastický a ani na chvíli jsem neměl pocit, že bych byl místo na AC/DC na nějakém provizoriu. A to jsem byl typický Axl hater a taky jsem byl ještě dva týdny před koncertem na 70 % přesvědčený, že lístek prodám.

27. 05. 2016 13:06

- Jarka Metelka

no, mohl to být dobrý koncert, ale jít na takový revival jsem si s radost odpustil. To je jako kdyby přijeli Iron Maiden bez Dickinsona, McBraina a Smithe. Absolutní nesmysl. Prachy za tohle mohl dát jen člověk, který chtěl prostě slyšet písničky AC/DC a bylo mu v podstatě jedno, kdo je vlastně odehraje/odzpívá.

27. 05. 2016 12:58

- Pepsi Stone

Romantické představy, že takovéhle kapely tvoří pět chlápků, co si každý den volají, zajímají se o problémy toho druhého a večer spolu chodí do hospody, jsou samozřejmě naprosto utopické. Tohle už nejsou žádní kámoši, ale kolegové z práce, z vrcholového managementu. Odchod Johnsona se stejné, jako kdyby někdo chtěl, aby Škodovka přestala vyrábět, když odejde jeden z výrobních ředitelů do penze.

27. 05. 2016 7:18

- JonathanGray

Obyc vstupenka na stani stala 1690,- kč. To jen abychom se drželi faktů. Dále mi neni jasný argument, že to udělali pro prachy. To jako kdyby přijeli s Brianem nebo v původní sestave, abych to hodil úplně do absurdna, to by to jako nebylo pro prachy? Uvedomte si, že zčásti je to zabava, ale pak nastupuje druha část a to je kšeft. Desky se uz 15 let neprodavaj a koncertovani je dnes jediny zpusob, jak si muze muzikant vydelat nejakou korunu. A mít vyprodanych 22 koncertů na kterych je navázáno x desitek, mozna i stovek lidí a firem, to by neudělal nikdo. Ani nikdo ze zdejsich kritiků. A bavit se o lidskem rozmeru tohoto chovani se můžeme, ale počkejme na vic informací nejlépe oficiálních a nedelejme závěry z informaci typu jednapanípovídala.

26. 05. 2016 23:11

- rumcajs

Vidím to stejně jako Kokotor a myslím, že článek, na který jsem odkazoval to dokládá. Je zvláštní, jak umí být někteří v debatě agresivní, když se jim nelíbí opačný názor. Možná jsem debil, kterého žena nepustila (jak říká čéééši), protože dva a půl litru na vstupenku nemáme, ale aspoň nějakou ženu mám a nemusím si saturovat sexuální potřeby urážením ostatních. Současní "AC DC" jsou podraz na fanoušky a co víc, podraz sami na sebe.

26. 05. 2016 21:38

- KOKOTOR

apropo si nemyslim ze tohle rekl..tohle mel udajne rici prez management kapely ktera to vydala jako ofiko stanovisko..jonshon odmita komentovat soucasnou situaci a mimo ofiko mel rici ze je HLUBOCE ZKLAMANY JAKYM ZPUSOBEM SE OSTATNI ZACHOVALI,,zdroj kanadsky novinar jeho pritel ktery to ve slabe chvili nekde placl..pockejme na jeho verejne podepsane a overeny koment..zatim neni..

26. 05. 2016 15:04

- KOKOTOR

dobre uz jsem pochopil i ja,,konec finito ende.diskuze je samozrejme mozna pokud chcete diskutovat ne slepe zastavat vas jediny spravny nazor..co m i to pripomina...??..urcite nemam kristalovou kouli mam 2deti!!,,.a jsem opravdu rad ze spousta lidicek nasla cestu na jakoukoliv aktivitu ,porad lepsi nez cucet doma..a jak rikam sam za sebe..v soucasne sestave nemam potrebu je videt ani pro me vyhazovat prasule..kazdy at dela co chce ..howg..

26. 05. 2016 14:58

kokotor - down

A já si zase myslím, že řekl, že děkuje spoluhráčům za podporu a na každém dalším koncertě, když už tam nebude fyzicky, tak alespoň duchem, ale že nahrávání ve studiu se určitě nevzdá. Ty máš ovšem křišťálovou kouli a přístup k nejbližšímu managementu AC/DC takže víš vše a veškerá diskuze s tebou je naprosto zbytečná. A máš pravdu ...Axl je okrajová postavička ...je to vlastně takový lulín někde z vidlákova, který je nahraditelný jakýmkoliv dalším lulínem z nepřeberného množství revivalů AC/DC. Ušetřené peníze za tuhle sračku investuj do návštěvy koncertu "Legendy se vrací" ...ti jsou zaručeně originál a vždycky budou(více info na stanici Šlágr TV).

26. 05. 2016 14:38

- kokotor

Samozrejme ze vi..co bude..dalsi a dalsi turne..to je preci uplne jasne..hlavne kdyz to sype..staci si dat dve a dve..AC/DC byla vzdy masina na penize..za kazdych okolnosti!! ..tvrda ruka byznysmenu . a vymluvy na spousty sponzoru co by utrpeli ztratu?? prd to nejsou zadni hopla hejsa .urcite to maji skvele pravne osetreno prave pro takovyhle priklad..!!! ..nemuseli to delat a stejne to udelali.. nemyslim ze AXL je nejak zasadni postavou tohoto nechutneho pribehu..pokud by to nebyl on tak by to byl nekdo jiny..100%..dockej casu jako husa klasu..poseckejme co k tomuhle rekne ten koho se to nejvice tyka..nemam pocit ze by nekde byla publikovana sebemensi zminka co si mysli o svych spoluhracich ..AC/DC je jiste skvela znacka co stale pritahuje masy lidi dukaz je 60000 v Letnanech..ale v soucasne dobe tedy alespon pro me prazdna krabicka zabalena do skveleho obalu..bohuzel mam zrejme smulu a promeskal jsem videt revival za 2500. lekarska veda je mocna tak treba to jeste jednou vyjde a ja si koupim lupen treba za 5000 ale na AC/DC co znam a mam rad..hohle kdyby se jmenovalo ANGUS a pratele lupen stal tak 300.. rozhodne bych sel..

26. 05. 2016 14:10

- Anonim

Zkuste se na to podívat z druhé stránky. Johnsonovy problémy přišly v době naplánovaného a téměř vyprodaného turné. Na takovémto megatour se podílí desítky lidí a x firem, které do toho dávají svůj kapitál. Oni to turné prostě zrušit nemohli, když existuje nějaká náhradní varianta. Tady nešlo o to vydělat, ale naopak, šlo o to neprodělat. Kdyby to zrušili, tak mají na krku x žalob za ušlý zisk, takže varianta náhradního zpěváka byla jediná možná. Nadávání do revivalu je fakt ubohost, zvlášť když si člověk uvědomí, kolik existuje kapel, kde už není ani jeden z původních členů.

26. 05. 2016 11:11

- Pepsi Stone

Proboha, jak ho mohl Axl vyštípat, když to Johnson musel vzdát sám kvůli zdravotnímu stavu a za ten Axl fakt nemůže. Pojmem "finančně motivované" můžeme rozumět cokoliv, v tomto případě asi věc, že se nepoloží turné, protože by to byla obrovská díra do rozpočtu. Jenže můžeme říct, že "finančně motivované" i angažování Briana Johnsona v roce 1980 jen pár týdnů po smrti Bona Scotta. Mašinérie se prostě nesmí zastavit.... Kokotor: člověče, ty si nerozumíš. Píšeš: "proste ferovka by byla ..podekovat fandum .udelat par koncertu treba s AXLEM ..a zavrit kram"... vždyť ale to se právě děje. Axl je tu jen na tyhle koncerty, ale co bude, dál nikdo neví.

26. 05. 2016 10:40

jste debilove - čéééši do toho

jaký revival?? .... všichni současní členové kromě Axla už v kapele někdy v minulosti hráli!!! jaké vyštípaní??? Brian to musel vzdát v polovině turné, AC/DC zrušili americkou část s tím, že čekali jak se jeho zdravotní stav vyvrbí!! Axl má smlouvu na 22 koncertů jako hostující zpěvák!! ... hoďte se do klidu a pracujte s fakty, ne se svými pomýlenými doměnkami!! ... ti řvouni co se tu plivají na kapelu jsou debilové, které nepustila stará z domu, tak si musí frustraci nějak vykompenzovat tady v diskuzi.

26. 05. 2016 8:22

Brian - rumcajs

To Pepsi Stone: Nepřijde mi, že takhle hovoří se stavem věcí smířený člověk, ani náznak přání, aby to kapele s novým "frontmanem" šlapalo dál, jako v případě např. Nazareth. Za vyštípáním si stojím, viz i poslední odstavec v textu. http://www.spark-rockmagazine.cz/brian-johnson-z-ac-dc-%E2%80%9Etak-na-dne-jsem-jeste-nebyl-%E2%80%9C

26. 05. 2016 7:57

- V.

Kolík: Taky bys mohl být ve svém věku více nad věcí :-)))

25. 05. 2016 21:44

- down

Monstrozni koncert, Axl skvely(bez debaty) ...spis bych timto pozdravil ty pitomce, kteri misto aby si uzivali koncert a parili, tak jak idioti stali s rukama nahore, cumeli do mobilu a zaclaneli. Ti by meli vratit listky ...nebo si je vubec nekupovat.

25. 05. 2016 20:02

- KOKOTOR

AXL nebo kdokoliv jiny by vzbuzoval emoce..ano Jonson tez neni puvodni zpevak ale tu karu tahne jiz 35let!!..s jeho prichodem se lamal chleb..a ono to vyslo na 150%..!!..nahral hromadu velice kvalitnich desek se svymi kumpany..jiste vek ani cas se neda zastavit ale co lze je ucta knekomu kdo svami 35let je na jedne lodi v dobrem izlem ..co provedl zbytek kapely je hyenismus ,prachy..prachy..prachy..a lidi jsou tak hloupi ze to zerou jak ryba zizalu..udelali snad toto QUEEN??..JA MYSLIM ZE ANI OMYLEM..BYL NEJAKY TRAPNY POKUS ALE TEN HODNE RYCHLE SKONCIL proste ferovka by byla ..podekovat fandum .udelat par koncertu treba s AXLEM ..a zavrit kram..je to slusnost jak ke staremu partakovi tak k sobe samemu,,

25. 05. 2016 15:15

- JonathanGray

Je zvláštní kolik Axl vzbuzuje emocí. Troufnu si odhadnout, že kdyby byla volba jiná, ubylo by nesmyslných řečí o revivalu, řečí o moci peněz apod. Revival tvoří hudebníci naprosto rezignující na vlastní tvorbu a parazitující na tvorbě umělce, kterého napodobují. To se v tomto případě jaksi neděje. Axl by byl živ i bez AC/DC. Mohl si hodit doma v Malibu nohy na stůl, zapálit doutník a užívat miliony vydělané z Guns. Ale on to neudělal, nabídl svoje služby kapele, kterou vždy uznával. Přátelská výpomoc, nic víc. Žádný vyštípáváni Briana. Ta message o budoucí spolupráci je dosti nejasná, jestli půjde jen o další koncerty nebo něco jiného. Ze samotného koncertu mám stejný pocit jako autor článku. Hudebně na špičkové úrovni, Axl sedí do kapely bezvadně. Viděl jsem AC/DC s Axlem, za několik let bude teprve tohle spojení doceněno. Pro mě jasných 10/10 a těším se na Guns n Roses. Jen bych prosil někam na stadion.

25. 05. 2016 15:05

1 2 >>

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08007 sekund.