NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku LIMETAL - Pravdu ukáže čas


Anonim - Thomson

Nemám nic proti Rimortis nebo např. Salamandra, ale když si jejich všechny alba poslechnu za sebou nemohu za sebe říct nic jiného než monotónnost. Proto dám přednost Citronu, Limetalu atd.

3. 03. 2017 7:49

Ale zažil! - Deny

Máš pravdu v tom, že v "kořenech" se Titanic nijak neliší od svých souputníků. Jandovy zásluhy s Rockmapou jsou nesporné. Titanic ale umí ale aktuálně nabídnout o něco méně trapnosti (nebýt Chlapů sobě, mohlo to být zcela bez ní) i více originality (třeba Zrcadlo). A když opráší třeba Vizáž, skvěle zapadne jako kostička puzzle do nového alba. Prostě celkový výsledek je lepší, než u "konkurence". Mohl by být za 10/10, což bohužel není. Třeba se dočkáme příště.

17. 08. 2016 8:25

- lojza

Denny,tady nikdo nepopira oprasovani ci neoprasovani starych skladeb,ale pokud jsi nezazil titanic v jeho pocatcich a pak s prichodem zdeny cerneho,hornaka,enceva,nepochopis dost veci,stejne tak tu Vizaz...ono pojem tqncovacka kdysi vysvetloval neco jineho nez nyni.A nebyt toho,ze Janda dal Vizaz na Rockmapu,zapadla by,stejne jako HotDog,Nouzovy vychod,Treti strana mince,atd...ale nechejme titanic titanicem.To zde nepatri

10. 08. 2016 9:50

Tak nevím :-) - Deny

Tancovačkovou odrhovačku si představuju jinak. Citron taky oprášil staré skladby, nevím, proč by nemohl Titanic, který to navíc nedělá po takových kvantech. Dělali to i Whitesnake a mnoho dalších. Když se to dělá střízlivě, může to albu jen prospět.

10. 08. 2016 8:10

Titanic - Lojza

Nic proti, Titanic je dobra kapela i nyni, ale zrovna Vizaz je pisen, ktera vznikla zhruba pred 30 lety...je dobra jen tim, ze nyni dostala moderni zvuk, ale prakticky je to tancovackova odrhovacka...

9. 08. 2016 19:03

- Deny

Adrenalinum je dobrá deska, ale podle mě kvalit Titanicu nedosahuje. Hráč, Zrcadlo a Vizáž, to jsou superpecky, kterých se nemůžu nabažit. U Arakainu snad jen úvodní song má podobnou sílu.

9. 08. 2016 18:31

to Deny - Anonim

V Čechách je spoustu skvělých kapel a i v posledních letech zde vyšlo spoustu povedených desek. Za mě třeba Rimortis (alba jako Stín křídel, Vesmírem plout nebo Deset kroků zpět). Skvělá nahrávka je určitě i Adrenalinum od Arakainu. Ve Sparku se píše o těch tuzemských umělcích, kteří dobře zaplatí. Proto je tam pořád Citron.

9. 08. 2016 18:21

- Deny

Neznám, poslechnu, dík za tipy.

9. 08. 2016 14:56

- V.

Netřeba dlouho přemýšlet... Takoví Inferno či Mörkhimmel odfouknou Double Time jako větvičku :-)

9. 08. 2016 9:04

to Deny - rumcajs

Double time je skvělá deska, ale Vracejte konve na místo je asi ještě lepší.

8. 08. 2016 20:37

- JonathanGray

Hentai, Satis a Heiden jsou metal

8. 08. 2016 20:00

To Gray - Deny

Myslel jsem z metalu. :-)

8. 08. 2016 19:42

- JonathanGray

Osobně bych nemusel číst recenzi na kdejakej dvoupisnickovej pšouk o Citron či Limetě. To beztak zajímá maximálně čtenáře Sparku. Posluchač, kterej se nebojí potopit více pod povrch ví, že máme o mnoho lepší seskupení něž výše uvedené. Dost mě to překvapuje, kolik vášní vzbuzuje kapela, která vydala poslední dobre album pred 27 lety.

8. 08. 2016 18:48

- JonathanGray

Vsechny které si vzpomenu :-) např Roman Dragoun & his Angels - Andělé ve studio Sono, vsechny Red Baron Band, Satisfucktion - Penumbra, Hentai Corporation, Buty - Kapradí, Pavlíček - Srdeční záležitosti, cokoliv od Heiden, Vložte kočku atd atd.

8. 08. 2016 18:36

česká scéna - Deny

Za posledních deset let je nejlepší tuzemskou nahrávkou Titanic - Double Time a jeho vrcholné kusy Hráč, Zrcadlo a Vizáž. Převyšuje ostatní česká alba o několik délek, i když ani ono by v mém hodnocení nebralo desítku. Ostatní kapely vydávají horší a ještě horší desky. Schválně - jestli má někdo tip na desku, která je dle něj lepší jak poslední Titanic?

8. 08. 2016 16:06

- Pepsi Stone

U Fanyho je určitě znát posun z dob Vypusťte psy nebo Funny, kdy to byla pěvecká tragédie. Teď je to slušný zpěvák, jak píšeš, je si jistý v kramflecích, ale pro mě není jeho hlas nijak zvlášť zajímavý, narozdíl od Křížka. Co se týče instrmentální části kapel, tak díky Bartoňovi (a i bubeníkovi) je na tom opravdu líp Limetal. Vždycky jsem preferoval spojení Křížkova vokálu a Bartoňovy kytary.

8. 08. 2016 14:55

Limetal - rumcajs

Tak Pravdu ukáže čas určitě není na šest, tedy, porovnáme-li to s Citrony a jejich "rebeliemi". Fany vyrostl v jistého zpěváka a jeho hlas je více heavy než hlas otce Křížka. Instrumentální část kapely pak porovnávat s Citron vůbec smysl nemá, tady má Limetal jasný prim o minimálně třídu. Z Pepsiho recenzí jde cítit lehčí náklonnost k Pařízkově partě, na což má samozřejmě právo, ale neobjektivně to pak ovlivňuje bodové hodnocení produktů obou kapel. Já jsem tedy srdcem na straně Limetalu a tak budu v případě hodnocení LP neobjektivně na jejich straně zase já :-)

7. 08. 2016 21:52

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08224 sekund.