IMPERIAL AGE - New World
No, je vidět, že co člověk, to názor. Protože za...

NIGHTBLAZE - Nightblaze
Pro vyznavače AOR/melodicrocku nebude od věci...

Ronnie ATKINS - Make It Count
...nejlepší Atkinsova sólovka. Tady se Sava...

BIG BIG TRAIN - The Likes of Us
Skvelá a výpovedná recenzia, Jirko. Album je...

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky, takový koment samozřejmě potěší :-)

TIERRA SANTA - Mejor morir en pie
Díky za tento seriál. Toto a předchozí...

MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku GUNS N`ROSES - Appetite For Destruction


- Guns

Tuhle desku jsem skoro vždycky neprávem opomíjel. Radši jsem vždycky sáhl po soupeřově (L.A. Guns) první desce o které jsem dlouho říkal, že je lepší. Ovšem už nějaký ten rok si říkám, že jsem mlel hovna :) Deska je to skvělá. Líbí se mě zvukově i hudebně je hodně podařená. Nemá v podstatě slabého místa i když takovou Mr. Brownstone moc nemusím. Za nejlepší skladby považuji tyto: Night Rain, Its So Easy, Out Ta Get Me a Rocket Queen. Tyhle skladby mají fakt pořádné koule. Hlavně dost dobré a zajímavé kytarové riffy. I Steveho a Duffova hra je hodně podařená plná dobrých nápadů. Pak trojice My Michelle, Anything Goes a Youre Crazy. Ty si jsou celkem i podobné tou řekněme Rock n Rollovou náladou. U první je to samozřejmě až v refrénech a hlavně na konci. Jinak kousek z toho riffu mě připomíná v trochu rychlejší podobě jak v písni Dirty Luv od soupeřů L.A. Guns. Anything Goes se celkem dost změnila oproti té původní od Hollywood Rose. Je daleko živější. Trojici nejznámější pecek z desky a vlastně asi i celkově má také dost rád. I když Sweet Child O Mine už mě poměrně dost za ta léta vadí. Jinak je to pecička. No zbývá Think About You to je taky výborná skladba, která je asi nejvíce líbivá z celé sbírky skladeb. I když Sweet je taky dost líbivá. 10/10 je určitě správná známka. Deska je dost propracovaná a hlavně má výborné hudebníky. A Axl? Ať je to jak chce zde předvedl výborný výkon.

12. 01. 2024 0:03

guns - Majo

Určite stále nadčasový album, ktorí mám a vždy budem mať rád. Vyrastal som na Guns aj ked teraz počúvam prevažne death metal. Súhlasím aj s tým že boli označovaní za najnebezpečnejšiu kapelu sveta. To čo vystrájali na koncertoch, v zákulisí aj súkromí v tej dobe nerobila žiadna kapela, ktorá bola v žiari reflektorov...(chlast, drogy,výtržnosti, bitky atd.)

9. 11. 2016 16:46

- JonathanGray

Já na Strahově v 92 byl. Pamatuju si z toho jen, jak sebou Axl sekl nechtěně na zem. A už měl plnovous. Měl jsem doma v te době a mam do dnes dvě origo vhs z UYI turné z Tokyo Dome. Nadhernej koncert. Skoda, ze nevysel na blu ray nosici s poradnym zvukem. Ve zlaté éře dvd nosičů, jsem si koncert poridil i na 2 dvd, nejaka korejska edice. V Evropě to snad nikdy nevyšlo. Od té doby jsem je naživo nevidel, neb na Axla s najemnou partou se mi nechtelo. Axla uz jsem letos videl a zpival hodně dobře na jeho poměry, tak nezbyva doufat, ze p r isti leto/podzim prijedou.

5. 11. 2016 0:42

Jonathan Gray - Pepsi Stone

Rozlučku Aerosmith, koncert GNR v plné síle a zastávku Bon Jovi bych si příští rok nechtěl určitě při tuzemské návstěvě nechat ujít.

4. 11. 2016 23:02

- Pepsi Stone

Já bohužel na Strahově tenkrát nebyl, GNR jsem viděl naživo až v roce 2006, Axl a Izzy dohromady, super zážitek. Jinak, Rolling Stones seriál tu není, ale možná můžeš sračkou otitulovat jejich novinkovou desku, která vychází v prosinci a recenzi na ní tu bezesporu najdeš.

4. 11. 2016 23:00

- down

*samozřejmě "sračka"

4. 11. 2016 21:58

- down

Kdo byl na Strahově? :) Faith No More, Soundgarden a nakonec GNR! Pro mě je třeba záhadou nekritická adorace Rolling Stones :) ani nevím jestli už tu byl nějaký seriál, nebo recka , ale pokud bude tak se vynasnažím pokaždé napsat moudře "je to stračka".

4. 11. 2016 21:56

- JonathanGray

Doufám, že po jarní japonské zastávce nadcházejícího roku bude oznámeno evropské turné. Trochu očekávám i rozlučkové tour od Aero.

4. 11. 2016 15:43

- Pepsi Stone

Na tohle album a celkově GNR může mít každý názor jaký chce, ale jedno se jim upřít nedá a to, že jednu dobu byli skutečně největší kapela světa a AFD je neprodávanější debut všech dob a dopadem na celou generaci.

4. 11. 2016 15:30

- Demonick

Skutočne obrovsky zjav na vtedajšej rockovej scéne a s ním i legendárny album, ktorému musím dať 10/10. Tie skladby sú jednoducho SKLADBY s velkym S, či už sa jedna o Nightrain, My Michelle, Mr.Browstone, alebo klasické, dobre známe hitovice.

3. 11. 2016 23:16

Tak - Domy

jsem si to album dnes dal po nějaké době do uší a je to pecka. V devadesátkách to bylo samozřejmě pro nás trochu problém se přiznat, že to vlastně není špatný. Byli jsme tvrďáci a tohle bylo spíš pro holky. Ale dneska už můžu. Jo líbí se mi to a u mě 10/10.

3. 11. 2016 18:22

- JonathanGray

Totální klasika žánru. Stradlinovy nejsilnější skladatelské chvilky, které po odchodu nedokázal nikdy zopakovat. 100/10

3. 11. 2016 17:25

- Avram

Tohle album ještě jde. Nezaujme, nenadchne, ale ani nepohorší.

3. 11. 2016 14:26

Appetite - rumcajs

Appetite šel tak nějak mimo mě. Uznávám, že tam jsou skvělé věci, ale kromě Paradise city mě celkem nic moc z desky neoslovilo, mnohem více se mě dotkla až následující Use Your Illusions alba. Přesto nedocenění debutu přikládám spíše své ignoranci, než (ne)kvalitě desky. Momentálně za mě 7,5.

3. 11. 2016 14:02

- sanntrik

Podla mna su to vyborne albumy a sveci o tom aj ich predajnost .GNR boli vyborna kapela jak v stdiu tak aj na zivo.Skoda ze nezniesli slavu ako uz bolo aj napisane v recenzi .

3. 11. 2016 11:59

- Prowler80

Nekritická adorace tohoto spolku je pro mne doposud jednou z největších záhad celé historie rockové hudby...

3. 11. 2016 11:47

- Meresz

Je to sračka.

3. 11. 2016 10:56

- GNT

Nikdy jsem nechápal rozruch kolem této kapely s minimální diskografií. Znal jsem ji jen z televizních klipů či z rádia. Nezaujala mě ničím a nepochopil jsem, čím zaujala jiné. Ale má-li tuto skupinu někdo rád, proč ne.

3. 11. 2016 9:56

Klidně - b.wolf

přiznám, že tahle smečka šla naprosto mimo mě. Jo, Use your illusion I,II, to znal tehdy každý, nebo o tom aspoň slyšel, debut taky, ale mně to přišlo zkrátka o ničem. Pár cajdáků, které dodnes točí v bedně, mě nijak nezaujalo, takový November rain, když vidím klip, okamžitě přepínám. A největší zklamání? Když Young odstřihl Johnsona a za frontmana vzal toho zrzavého Axla. Konečná... Je možné, že debutní fošna je pecka, ale i po letech to nevidím víc jak na 5/10.

3. 11. 2016 9:11

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0812 sekund.