ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Kelímky a mobily aneb změna koncertního klimatu


Pepsi Stone - Jirka

Možná si dáš příště pozor, jaké téma otevíráš. Sem tohle vážně nepatří.

10. 07. 2017 13:06

- Pepsi Stone

Myslím si, že je nejvyšší čas vrátit ke k diskuzím o muzice.

10. 07. 2017 5:08

Zakaz koureni - adrian

Tyhlety libelarni kecy o svobodne volbe a diskriminaci kuraku jsou fakt k zbliti. Ja kdyz budu v putyce chlastat pivo, tak tim nikoho neobtezuju. Kdyz se chovam jak bilej, muzu tam lejt tri dny v kuse a kurvim si maximalne svoje jatra. Jinak nikomu neskodim. Kdyz si ke mne prisedne nejakej kurak (nedejboze v zime, kdy jsou vetsinou ceske lokaly hermeticky uzavrene), stavam se pasivnim kurakem a diky nekomu jinymu, kterej je tak blbej, ze jeste v dnesni dobe kouri, si kurvim zdravi. Nemluvim o tom neskutecnym smradu druhej den rano, kdyz se clovek probere z deliria. Takze hovno, kuraci at si nicej svoje zdravi venku, ten zakon mel byt zavedenej uz davno! Telefony jsou samozrejme donebevolajici demence. Ale tak jsou holt karty dneska rozdany.

9. 07. 2017 18:42

- Pepsi Stone

Přesně takový pocit jsem měl ve chvíli, když začali hrát GNR a přede mnou vyrostl les svítících mobilů. V tu chvíli jsem si jen pomyslet: Urazit vám ty drápy!

9. 07. 2017 12:22

- Anonim

Celá tahle diskuze by se dala shrnout do jednoho slova: BEZOHLEDNOST. Tenhle pojem jsem měl vždycky spojený spíše s Hip hopovou kulturou, ale bohužel v poslední době se s ním setkávám i v rocku a metalu, a nejlepším příkladem jsou právě ty telefony na koncertech. To je fakt hnus a pro mě je to hlavní důvod, proč nyní chodím na méně koncertů než v předešlých letech. Nechápu, proč proti tomu nikdo nebojuje (ať už z řad interpretů nebo pořadatelů). Vždyť ty lidé ničí zážitek z koncertu nejen sobě, ale i ostatním. A nejhorší je to u koncertů na sezení (viz třeba Apocalyptica), když před vámi sedí 20 lidí se zvednutým mobilem nad hlavou, tak ani nevidíte na pódium. Udělat tohle v divadle, by si nikdo nedovolil, ale na metalovém koncertě se to nevím proč toleruje.

9. 07. 2017 10:46

Avram - Jirka

Tak jestli kuřák neumí počkat na cigáro než se dohraje, tak je to k zamyšlení, kde je chyba

7. 07. 2017 15:26

- Avram

A tak budeme omezovat hospodské požadavky antikuřáků... A nekuřáci hrající s kuřáky karty budou přo partii oka čekat, až se kuřáci vrátí zvenku, aby se mohlo pokračovat ve hře...

7. 07. 2017 15:17

- Jirka

Nesouhlasím, že oboje je šptatně. Prostě nekuřáci se nechtěji nechat omezovat něčím smradem tak jak to museli trpět dříve. Zajímal se ten kuřák v té hospůdce, jestli to nebude někomu vadit ? Ono totiž vše je o slušné domluvě.

7. 07. 2017 14:43

- Pepsi Stone

Já neříkám, že je v pořádku, aby někdo někomu hulil pod nos, to už je zhovadilost. Ale jak dřív chyběla tolerance od kuříků vůči nekuřákům, tak teď se to otočilo a obojí je špatně. Hospody bych sem taky netahal (zde si myslím, že měli zůstat některé nekuřácké a některé kuřácké) a co se týče koncertů, tak tam to rozhodně přínos bude. Vždyť ono se stačí zeptat jakéhokoliv zpěváka jak se mu zpívá v zahuleném prostředí. Před pěti lety, když jsem byl na koncertě Asia, tak se tam nesmělo kouřit, protože Geoff Downes byla po trojnásobném bypassu a tohle si vyžádal. A asi tam nebyl nikdo, kdo by remcal.

7. 07. 2017 13:01

- Jirka

Hospody bych tady neřešil, ale na koncertě a dalších akcích to je bez debat přínos. Ty kecy o svobodě mi přijdou usměvné. Prostě dodnes museli trpět nekuřaci hovadské chování kuřáků a ti jsou dnes v šoku, že maji respektovat nějaka pravidla.

7. 07. 2017 10:50

Kuřácký zákon - Czech

Jsem nekuřák. Cigarety mi jednoduše smrdí. Ale i tak jsem zásadně proti protikuřáckému zákonu - poněvadž by mělo být jen a pouze na majiteli podniku, jestli nechá svou hospodu kuřáckou. Jsem alergický na tyhle státní zásahy, jak již tady někdo poznamenal, zavání to opětovným zaváděním totality. Však vy všichni militantní antikuřáci si na tyhle momenty vzpomenete, až vám zakáži z naprosto absurdníh důvodů něco, co máte rádi vy. Dneska je to kouření, zítra to bude co? Jízda na kole? A pozítří pivo?

7. 07. 2017 10:02

- Jirka

Aha, takže podle tebe je Pepsi v pořádku, že menšina kuřáků obtěžuje většinu nekuřáků ? Ten zákon řešit nechci- kuřarny bych v hospodách nechal, ale je neomalenost si nekde zapálit a obtěžovat tim okoli. Ale to kuřákům nedojde a stale melou něco o svých právech a používaji demagogicke argumenty. Přitom vše je jen o slušnosti a ta drtivé části chybí a proto se to muselo nejak ošetřit.

7. 07. 2017 9:21

- Jirka K.

Jirko D., vážně jsi žil ve stejné zemi jako já? To snad né!!!

6. 07. 2017 22:31

- Jirka D.

Souhlas s Pepsim... Jinak co se týče té mladé husičky, nemůžu si pomoct, ale jednoznačně vidím ve společnosti rozdíl v chování lidí, kteří vyrostli ještě za totáče a těch, kteří tu bolševickou šikanu nezažili. Ti mlaďasové totiž nemají úctu absolutně k ničemu a evidetně mají pocit, že se kolem nich točí celý svět (čest výjimkám). Ač stále jsem a vždycky budu odpůrcem komunistů, tak bych všechny tyhle slepice a frajírky bych naložil a aspoň na půl roku bych je poslal do nějakýho totalitního režimu, aby se trochu vzpamatovali a uvědomili si, jak dobře se vlastně mají a jak by se taky měli chovat a přistupovat ke všem věcem. Chtěl bych vidět, co by to jelito dělalo, kdyby jí někdo diktoval, jak se má česat, oblíkat, jak trávit svůj volný čas atd, prostě věci, které jsme my museli bezvýhradně kdysi akceptovat. A běda, kdyby člověk pípnul...

6. 07. 2017 18:23

- Pepsi Stone

Diskriminaci nekuřáků vystřídala diskriminace kuřáků, která jde ruku v ruce s tím, jaký je trend v nově se tvořící etnicky, kulturně a genderově vyvážené Evropě. Vrcholem tohoto trendu byla událost, které jsem byl svědkem v jedné hospodě tady na Plzeňsku. Nějaký chlápek (tak 55 let) si na zahrádce k pivu zapálil a vedle sedící páreček (předtím se spolu prakticky nebavící a čumící do svých chytrých telefonů) se začal hned rozčilovat, co to tam smrdí a ať si ten chlap okamžitě od nich odsedne. Když je přicházející hospodský (odpůrce toho pitomého protikuřáckého zákona) upozornil, že si můžou sednout dovnitř, že tam se přece nekouří, tak mu ta cca dvaadvacetiletá čůza skoro vyškrábala oči, že se od nikoho nenechá omezovat, že má právo být kde chce. Ano, až sem to naše společnost takovými nařízeními dotáhla. Pro pořádek... Tohle píšu jako příležitostný kuřák i příležitostný nekuřák.

6. 07. 2017 10:01

- JonathanGray

Ono by to chtělo i úctu k druhé straně. Na Guns kouřili všichni okolo a vubec mi to nevadilo, ač už osmý rok nekouřím.

6. 07. 2017 9:20

- Jirka

Crust. Jenže tohle kuřák nepochopí ( čest vyjimkám), ale propaléné hadry a popálené ruky od sobeckých kreténů co si užívaji svoji svobodu mi chybět fakt nebudou.

5. 07. 2017 21:36

- Pepsi Stone

Já bych proti protikuřáckýmu zákonu ani nic neměl, kdyby to nebyl takový paskvil. Jenže co od téhle sněmovny člověk může čekat jinýho, že jo...

4. 07. 2017 10:43

- Crust

"zapalte si vedle vzteklého nekuřáka" - tahle věta přesně odráží mentalitu velký části kuřáků. Totální ignorace. Přesně kvůli takovým vznikl protikuřáckej zákon.

4. 07. 2017 8:41

- Pagan

Svítící mobily na koncertech jsou hnus největší a pro mě úplně nepochopitelná věc, lidé si dobrovolně kazí zážitek kvůli tomu, aby měli vizuálně i zvukově shitovej záznam.

3. 07. 2017 10:29

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.0833 sekund.