RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku ACCEPT - The Rise Of Chaos


- orre

Tak podle záznamů z aktuálního turné vzal do zaječích i Lulis! Tak ono je to prezentováno jako Hoffmann band s Tornillem. Jen Wolf a zbytek křoví.

9. 05. 2019 15:46

8/10 - Magnuss

No musím říct, že je to nejlepší deksa Accept bez Uda. Analog Man a Worlds Colliding mě furt moc baví.

3. 05. 2019 15:36

- orre

Baltes opouští kapelu!!

28. 11. 2018 8:33

5/10 - martin

Tohle je u mě nejslabší album z posledních čtyř alb s Markem. Přijde mi to něco jako Predator era. Všechny pisně jsou na jedno brdo. Jedinou jako fakt povedenou beru Koolaid. A když to mam srovnavat s Udem, tak jeho poslední dvě alba jsou fakt perfektní. Jsem zvědav s čim novym přijde. Je vidět že každé kapele prospěje změna muzikantů ale u nové desky Accept to neni vidět a bude to tim že Wolf je zabedněnec a nenechá na nové tvorbě podílet ani nové muzikanty. Něco podobného bylo když byl u U.D.O. Kaufmann a jak jim prospělo, že odešel. 5/10

31. 08. 2017 11:00

Accept - rumcajs

" I tahle deska se lidem, kteří znají jen kapely z Metalfestu a MORu bude líbit." Uff! Podpásovka jak cíp! Tohle je téměř ne pecku mezi oči Pepsi. Snad je většina čtenářů Metalforeveru, stejně jako já, dětmi květin..... Hepry ja padam.

25. 08. 2017 20:13

- orre

Je to jednoduché! Accept dělají desky pro fanoušky a těm se to musí líbit! A mimochodem, Lulis na novince vůbec nehraje stejně jako jeho předchůdci! U Accept nahrával vždy jen Wolf! S Udem bych to vůbec nesrovnával, ten je rád, že hrál kdysi v Accept! To nekonečné loučení trochu připomíná zoufalého Di´Anna a to mám Uda hodně rád. Kasperi byl na tom nejspíš stejně a vzal raději do zaječích.

25. 08. 2017 18:06

- adrian

Medialne jedna z nejvic tlacenych kapel. Bohuzel, kvalita nahravek tomu uz nejaky ten patek neodpovida. Nova deska standard, nejpozdeji u tretiho songu usinam.

23. 08. 2017 21:55

Znalec :) - Domy

Ha ha ha ha, znalci mě vždy dostanou do kolen.

23. 08. 2017 17:00

- Savapip

:D, zařazením do kategorie lidí, kteří znají jen kapely z Metalfestu a MORu a vyobcováním z kategorie "znalec" mě kolega Pepsi naprosto ranil :D

23. 08. 2017 16:27

- Anonim

I já se přidám k těm, pro které je novinka Accept lehké zklamání. Rozhodně nejslabší deska Tornilliho éry. Kapela má sestupnou tendenci - Blood Of The Nations byla famózní, ale každá další deska vždy o trochu slabší. Novinka už je na prahu průměrnosti.

23. 08. 2017 16:04

- Pepsi Stone

S touhle deskou to mám tak, že jsem nic nečekal a taky jsem skoro nic nedostal. Stokrát přežvýkané postupy, melodie i riffy. Accept zajeli do jednoho mustru podle kterého sekají skladby jako Baťa cvičky. I tahle deska se lidem, kteří znají jen kapely z Metalfestu a MORu bude líbit. Znlaec ji ale moc ocenit nemůže. Blood měla smysl, Stalingrad ještě jakžtakž (kvůli titulní věci), Blind Rage už ukázala, že je zle a tady se v tom jen pokračuje.

23. 08. 2017 15:35

Accept - Hunter

Accept je moje srdcovka, bohužel po desátým poslechu se nemůžu zbavit dojmu že je to nejslabší deska nové éry. Podobně jsem to měl s Predator v dobách mistra Uda.

23. 08. 2017 15:24

Noví - stejní - mr.deadhead

Blood a Stalingrad jsem sežral na první dobrou. Blind Rage mě nudí i po několika posleších. Už je to moc stejné a pořád dokola. A když poslouchám nové klipovky (titulka + Koolaid), tak mám pocit, že mě noví Accept už nemají čím zaujmout. Ani nemám chuť si celé album poslechnout. To nová alba U.D.O. mě baví daleko víc... Navíc na čtyřech po sobě jdoucích deskách mít furt na chlup stejný zvuk, to je prostě moc. Jediný pozitivum vidím v tom, že se na scénu vrátil Uwe Lulis. Ten chlapík rozhodně patří do první ligy. I když je škoda, že ho kluci asi moc nepustí ke skládání...

23. 08. 2017 12:59

- Demonick

Suverenne najHORŠI pocin Accept s Tornillom za mikrofonom. Obohrane postupy, riffy, slabsie refreny nudna produkcia od Sneapa a hlavne nedostatok hymien typu Stalingrad, Shadow Soldiers, The Abbys, Time Machine, The Curse atd atd. Tieto prepracovane epicke kompozicie od Accept milujem, zial tu nieje ani jedna...sklamanie. 5/10

23. 08. 2017 10:43

7/10 - Deny

Velice dobré je první a třetí album nových Accept. Druhé a tohle poslední jsou bohužel slabší, než na kolik mají Hoffmann, Baltes a Tornillo. Nápady poněkud vybledly, silné skladby chybí. Z úcty je to maximálně na sedmičku.

22. 08. 2017 20:37

RoCh - rumcajs

Accept zatím žádným svým Tornillovským albem nezklamali. RoCh je hodně dobrá deska plná poctivého heavy metalu, srovnám - li to s Udovými alby z poslední doby, srovnatelně dobrá je snad jen Steelhammer. Accept ctí svůj odkaz a důstojně navazují na svou nejslavnější éru.

22. 08. 2017 11:19

Accept... - Kolík

...to dělá dobře. Má svůj "ksicht" a kreativity na rozdávání, samozřejmě v rámci vlastního stylu. Navíc současná sestava s Tornillem předčila všechna očekávání už na čtyřech albech. A Wolf je opravdový kytarový mistr, stačí si poslechnout obě jeho sólovky, na nichž je jasně vidět mnohostranná schopnost jeho hry. Za mě taky 8/10.

22. 08. 2017 9:22

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08367 sekund.