DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku Bruce DICKINSON - The Chemical Wedding


tak jako i toto jooo - čéééši do toho

po Accident Of Birth jsem koupil i Chemical. Chvíli mi trvalo než jsem se jim prokousal a to si myslím že jsem docela slušný fanda progu. Album je to bezesporu výborné, ale na plných 10 to není. Za mě 9/10. Mimochodem té skvělé hlasové formě nesporně pomáhá ono podlazení (myslím že bylo i na Acident). Co se tá dalšího alba Tyrrany tak nevím proč, ale to už mě tak moc nezasáhlo. Pisničky jsou tam dobré ale připadají mi aranžérsky a produkčně nedotažené. Nemá to pro mě takové koule jako Accident Of Birth, kde bylo všechno tak jak mělo být, není tam ani o chlup míň ani o chlup víc než je k dokonalosti potřeba.

15. 09. 2017 13:29

- Supermartonátor

No vidíte to, já zrovna ty podladěné kytary hodně žral:-)) Tímto dílem seriál končí, protože recenze na Tyranny Of Souls už na našem webu je (dobová z roku 2005). Z mého pohledu je Tyranny dalším skvělým dílem a mám pro něj slabost...už jen proto, že to bylo úplně první cd, které jsem si koupil:-)

14. 09. 2017 16:58

- johny

Nuz, solovky Bruce-a su nadpriemerne kvalitne. Ked si to porovnam s viacerymi "kultovymi" spevakmi z roznych rock/metal kapiel...Jeho albumy su naozaj nadstandard. A nic zle nemozem povedat, na ani jednu...Kvalitne veci

14. 09. 2017 15:21

TCW - rumcajs

Hodně dobrá deska, ale jak už bylo řečeno adrianem, trochu ji sráží zvuk. Ta podladěnost nesedí ani mě a dost dlouho jsem měl pocit, že se mi při přehrávání King in Crimson natahuje pásek. Takže u mě to vyhrává Accident, protože mi přijde vyrovnanější a přístupnější. The Chemical Wedding má u mě 9.

14. 09. 2017 14:35

- adrian

Kolik: Samozrejme i tato varianta se jevi byti rozumnym resenim :-) Skoda jenom, ze ten video zaznam se Sao Paula na Anthology je v celkem darebne kvalite.

14. 09. 2017 10:52

To Adrian - Kolík

Není lepší zvolit trojdisk Alive In Studio A / Scream For Me Brazil?

14. 09. 2017 10:34

Chemical - Dandy

Majstrštyk, ale Accident mám přece jen o fous radši. Další sólovka by měla být. Otvírák na posledních Maidnech (If Eternity Should Fail) měl být právě na ní a údajně je celé album napsané...Třeba se zase nečekaně vynoří jako Tyranny :-)

14. 09. 2017 10:34

10/10 - adrian

Doba, kdy se vsechno vratilo do tech spravnych kolejich. Bruce s Adrianem natocili tento majstrstyk, aby se vzapeti vratili do Maiden. Vsichni uz vime, co pote nasledovalo. The Chemical Wedding je urcite nejtvrdsi a zaroven nejprogresivnejsi Brucovo album, zakoncene fantastickym opusem The Alchemist. Na konci jak Bruce zpiva pomalu ten refren z Chemical Wedding, u toho mam pokazde husi kuzi. Jen osobne nejsem uplne nadseny z produkce, na muj vkus je zvuk az moc podladeny a moderni, ale jinak genialni dilo. Doporucuji jeste jednou zivak Scream For Me Brazil, Bruce byl v neskutecne forme tehdy. Snad se jeste nekdy dockame dalsi solovky, nechce se mi verit, ze by tak aktivni clovek nemel dostatek materialu. Na Tyranny Of Souls uz recenze nebude?

14. 09. 2017 9:44

Vynikající deska... - Kolík

...famózní Dickinson. Můžeme diskutovat, zda je o fous lepší než předchůdce nebo ne. Ale to je asi tak všechno, co s tím můžeme dělat. Accident i Wedding jsou jednoznačně za plný počet.

14. 09. 2017 7:25

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08783 sekund.