RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku WITHIN SILENCE - Return From The Shadows


Within Silence - Michal T.

Myslím, že ta debata je značně vyhrocená. Každý má svůj názor a ne vždy dojde ke shodě. Já poslouchám metal už také 30 let, neposlouchám přímo power metal, ale tato deska je opravdu vynikající. Kromě jednoho slabého místa „Master“ podle mě deska nemá chybu!! Za mě 9/10. Ještě bych doporučil novou desku Gods of Silence, která je také velmi dobrá (a zde již byla recenzována)!!!

17. 11. 2017 8:48

- Pagan

Že na to vůbec reaguješ, kolego :-)

16. 11. 2017 13:33

- Supermartonátor

Peterhs: Vždyt ale recenze jsou vždy jen určitým hodnocením jednoho člověka. Pokud mají Within Silence ve světě úspěch a uznalé recenze, pak je t super, že se kapele daří a vypovídá to o tom, že ve svém ranku se jedná o dobrou desku. Ale neznamená to přeci, že se musí líbit všem a sklízet puze megahodnocení. Jasně, můžeš si říct, že tady recenzent přestřelil, nicméně proč by měl psát pozitivnější recenzi, když to podle něj prostě až tak skvělé není? A zas říkáš, že vysoká hodnocení tu dostávají blbosti...To je přeci scestné. Na hodnocení hudby přeci není jednoznačné měřítko. Proto nikdy nebudou hodnocení všude stejná. Někdy je hranice mezi skvělou a pouze dobrou nahrávkou fakt tenká, stačí detail nebo nějaký pocit a prostě se ta daná kapela nezařadí mezi tvé oblíbené.

16. 11. 2017 11:28

Power metal? - Peterhs77

No pocuvam uz heavy metal viac jak 30 rokov a momentalne som v USA,kde ich obdivuju a prirovnavuju k Theocracy,lebo nehraju len power ale aj christian metal co u vas nikdy nebude existovat,ale su aj dobry a to tvoje hodnotenie je na smiech,hoci nam je to tu jedno,nic ine sa ani nedalo cakat,ked vidim ake hodnotenia davate upulnym blbostiam,Skus pozriet recenzie vo svete,alebo si to pust viac krat-aby si vedel co je dobre.

16. 11. 2017 10:44

PM - JWS

:-) Souhlas, ve Sparku a potažmo i ve většině ostatních ODB(p)ORNÝCH kecárnách je melodie, opravdový zpěv a často i skutečná virtuozita považována za něco, co do "muziky" vůbec nepatří a co je třeba zlikvidovat. Ještě , že jsem jeden z mála, který tomu po 35ti letech poslechu isíců nahrávek stále nerozumí a výše uvedené si s radostí vychutnává :-)Trendům ZDAR!!

14. 11. 2017 7:32

- adrian

htaedas: Jo jo, spravny postreh. Melodic power metal je holt vzdycky vdecny terc. Nicmene povysenost posluchacu jinych stylu je nekdy az zarazejici.

12. 11. 2017 20:12

- Supermartonátor

Já bych to tolik nehrotil:-))) Prostě každý si hájí to, co má rád a rýpne si do toho, co mu zrovna nevoní. Já sice už taky moc power metalu neposlouchám, ale pořád v něm mám své favority. Within Silence bych taky ohodnotil 6,5...to není špatná známka přeci...mně třeba u nich moc nesedl zpěv. Deska to není špatná, ale nic vyloženě skvělého.

12. 11. 2017 17:54

- htaedas

Hlavně je zajímavé, že fanoušci power nebo melodic metalu nemají potřebu se negativně vyjadřovat k jiným stylům, kdežto obráceně to už tak neplatí. Aspoň co jsme si všiml zde. Což taky o něčem svědčí.

12. 11. 2017 17:42

- Pagan

Většina hodnotících ve Sparku má k poweru stejný vztah jako Pepsi, takže se není co divit :-))

12. 11. 2017 16:35

- Savapip

to adrian: vzhledem k tomu, že i my se počítáme mezi metalovou komunitu, máš pocit, že na MFMM je power metal považován za podřadný žánr? :-)

12. 11. 2017 16:19

- adrian

Power metal je dlouhodobe, z pro me nepochopitelnych duvodu, brany metalovou komunitou za podradny zanr. Aneb co je melodicke, to je sracka. Staci se podivat na Spark. Powermetalova alba je treba hledat pravielnde na chvostu redaktorskeho zebricku. V top 5 se umistuji takrka vyhradne zastupci black, death a v dnesni dobe neuveritelne trendy zanru - thrash metalu. Potazmo nejaky ten art rock nebo progressive. Hlavne proboha ruce pryc od power metalu. Teda pokud to nejsou velke kapely tlacene Nuclear Blastem. Tam se ze zistnych duvodu udeluje povinna vyjimka a i takove zaprisahle odpurkyne melodii, Chrzova s Vrbkovou, najednou pali ostrymi :-) Tak jsou holt dneska karty rozdany.

12. 11. 2017 16:12

- Anonim

Pokud se bavíme o power metalu, tak mě názor nějakého zakomplexovaného blackmetalisty opravdu nezajímá. Pepsiho názor na power metal je dlouhodobě všeobecně známý a komentovat ho nebudu. PS: Doufám, že i tento můj názor je zde ceněný :-)

12. 11. 2017 12:49

- Pepsi Stone

Ceněný je zde každý názor a Demonick je letitý přispivatel, takže jeho názory tu určitě svou váhu mají. Nehledě na to, že já osobně s jeho příspěvkem souhlasím :-D Ale to jen tak na okraj.

12. 11. 2017 9:24

hele chlapče - Pitr71

... na tvoj názor nie je nikto zvedavý

12. 11. 2017 8:59

- Demonick

Tak toto bude kandidovať na VÝROK ROKA "dať power metalovému albumu roku 6.5 points je úboho málo" :-D ...recenzenti pozor! Opovážte sa dať power albumu menej ako 9,5/10!!! Ináč smrť na vás! PS: ja by som 90% power metalovym cd nedal viac než 6/10, len tak na okraj :-D

11. 11. 2017 15:55

11/10 - Pitr71

... dať power metalovému albumu roku 6.5 points je úboho málo áno, aj mne sa nepáčia tie hlboké tóny speváka, ani nejaké nasilu pôsobiace medzihry, s tým súhlasím, ale v globále je to špička... na tom albume je toľko nápadov ako majú niektoré kapely za celú svoju dobu existencie ten 17 mnutový song je ohromujúci, we are the ones, prvá pesnička je podla mňa power metalový hit roku... takže tak:)))

11. 11. 2017 13:32

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08651 sekund.