RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...

RAGE - Afterlifelines
Nikde není psáno, že se to musí poslouchat...

MONTROSE - Montrose
z dílny hard rocku. Debutní fošna je skvělá,...

RAGE - Afterlifelines
6/10. Tak dlhý album NIKOMU netreba!

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Jasne, ale to by sa dalo povedať aj o iných...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Možná proto, že skladby podobného ražení měli...

MOTÖRHEAD - We Are Motörhead
Za mňa veľká spokojnosť 8/10.Len neviem prečo sa...

RAGE - Afterlifelines
9/10

MONTROSE - Montrose
Montrose je fenomenální kytarista, jeho kytara...

SONATA ARCTICA - Clear Cold Beyond
Oproti předešlému zápisu "Talviö" jde samozřejmě...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku This Is The End aneb nahořklá příchuť obřích koncertů


- mr.deadhead

Mně se zdá, že je to prostě proto, že se pozornost lidí, kvůli všelijakému škatulkování tříští. Kapel a stylů je čím dál víc. Nightwish nikdy nebude mít dopad jako Iron Maiden. Iron Maiden nikdy nebude mít dopad jako Black Sabbath. Black Sabbath nikdy nebude mít dopad jako Beatles... Kapely jsou pouze ilustrativní ;) Ale tak nějak se to jeví mně.

27. 06. 2018 20:14

- Supermartonátor

Franta: myslím, že Nightwish Tarju nepotřebují, stejně jako ona je. Nightwish v pohodě plní velké haly. Tarja šla jinou cestou, i když dá se říci, že je velmi úspěšná a to i komerčně. Zároven dle mého je i "umělečtější" než současní Nightwish. Každý jde prostě svou cestou.

26. 06. 2018 13:53

- Franta

Mohou pokračovat Nightwish,teda s Tarjou.Já vím,že už tam nehraje,ale s ni to bylo skvělý a velká kapela by byla hned

25. 06. 2018 19:46

- Starej metálista

UP THE IRONS všem vespolek!

25. 06. 2018 18:21

- Starej metálista

Co dodat více? Snad jen slova klasikova:"Mocní a silní kráčejí vyrovnaným krokem, zatímco blázni kolem nich tančí dobové tance".

25. 06. 2018 18:19

- adrian

Kolem desky Mandrake byli Edguy na vrcholu a hudebne zaroven nejbliz Iron Maiden. Tobias byl taky v zivotni hlasove forme. Jenze kde ty casy jsou ...

25. 06. 2018 17:37

- adrian

Kolem desky Mandrake byli Edguy na vrcholu a hudebne zaroven nejbliz Iron Maiden. Tobias byl taky v zivotni hlasove forme. Jenze kde ty casy jsou ...

25. 06. 2018 17:37

- rumcajs

Tak je to názor, že. Osobně mám desky Theater of Salvation a Mandrake dost vysoko a myslím, že stylem, jaký předvedli v písních All the Clowns, Fallen Angels či Pharao se IM nebezpečně přiblížili, o Sammetově hlasu v té době ani nemluvím.

25. 06. 2018 16:13

- Starej metálista

Edguy coby potenciální pokračovatelé IM? Honzo, to se nezlob, ale větší nesmysl jsem už dlouho nečetl.

25. 06. 2018 12:52

- rumcajs

Tento měsíc tu z legend hráli i Scorpions. Já měl kdysi za pokračovatele legend takové Iced Earth, ale ti po odchodu Barlowa zapadli, byť minimálně s Ripperem ještě nahráli skvělá alba. A kyby se Sammet nezaměřil na estrádní Avantasii, mohl vytáhnout hodně vysoko Edguy, kteří měli na to být pokračovateli IM.

25. 06. 2018 12:01

- Avram

Adrian a ToPi: Stejně jako mladí, co tancujou v krojích na Moravě, i tihle toho koníčka zdědili. Po rodičích nebo po okolí. Ale neznamená to, že všichni mladí v republice nebo na světě rádi tancujou v krojích nebo chodí na koncerty starých kapel.

25. 06. 2018 11:09

- V.

Nedávno jsem četl teorii, že po třicítce člověk přestává sledovat nové kapely. Vzhledem k tomu, že dnešní mladé nic nezajímá, to bude mít nová generace kapel pěkně těžké :-D

25. 06. 2018 8:02

- adrian

ToPi: A jak jde tahle tvoje teorie dohromady s tim, ze Iron Maiden stale vyprodavaji stadiony i kdyz uz nejsou 80. leta? A vsichni vime, ze na jejich koncerty chodi i spousta mladych nebo deti.

24. 06. 2018 22:28

- ToPi

V 80. letech byla hudba životním stylem. Být hudební fanoušek byl prostě koníček. U lidí, kteří to tak mají, tak nepřekvapí ochota dát poosmé dvanáct stovek za koncert Iron Maiden. V dalších desetiletích už byla hudba jen doplňující zábavou, ale už ne něčím, čím jedinec žil. Takže ty prachy, které dá hudební fanoušek do těchto koncertů, dá jiný člověk do své motorky, sbírky autoveteránů, na jachting, či do čehokoli jiného. A i když občas na koncert vyrazí, hudba je jen doplňkem.

24. 06. 2018 20:28

- Supermartonátor

Já si myslím, že je to i trochu dobou...Dnes je kapel strašně hodně a díky internetu jsou všechny dostupné. Na výběr je toho zkrátka neuvěřitelně hodně a tak se fanoušci tříští... Rovněž i koncertů je hrozně moc. Už není takové dobrodružství získat album..jako třeba dřív. Dnes si stáhnete denně kolik chcete. I tím ty kapely nejsou ro vás tak vyjímečné a cenné. Tím nesnižuju Maideny ani další velikány. Ti to také neměli jednodcuhé a vše si odmakali od píky. Navíc se proslavili bez internetu..."pouhou" kvalitou desek a koncertů. Jenže to byla událost když vydali album nebo přijeli na koncert. Dnes už to mají i kapely dost stížené tím, že je čím dál obtížnější přijít s něčím vyjímečným a i sami fanoušci mají čím dál víc mlsnější jazýček (uši). Věřím, že se ještě velikání zrodí a velké stadionové koncerty nezaniknou.

24. 06. 2018 19:41

- adrian

Zadni druzi Iron Maiden uz nikdy nebudou. A fakt to neni tim, ze se konzervativni Cesi nenaucili poslouchat hovna jako Korn, Five Finger Death Punch atd. Je to vsechno o kvalite a o nadostizne latce, kterou Maiden nastavili.

24. 06. 2018 15:59

- Pepsi Stone

Rammstein určitě, ale ti právě ohlásili, že vydají poslední desku a hotovo, vždyť kolik je taky jejich členům. Korn, Papa Roach, Nightwish, Hammerfall a další už taky nejsou mladíci a šance stát se multigenerační kapelou (asi kromě Nightwish, což přiznávám ač je vůbec nemám rád) uričtě nemají. A jestli budoucnost jsou Sabaton, tak to potěš. To skutečně nebude na co chodit...

24. 06. 2018 13:32

- čéééši do toho

Všichni ti vypsaní plní největší arény proto, že se z nich staly multigenerační kapely. To znamená, že na ně dojde 60letý fanda který pamatuje jejich začátky i jeho vnuk. Takže tvrdit dnes, že za deset let nebude na koho chodit je zcestné. Logickými nástupci jsou kapely, které vznikly v devadesátých letech a které dnes dokážou vyprodat menší haly a stadiony. Ty pokud vydrží tak za 10let mohou být těmi novými megastar. Nejvíce našlápnuto mají Nightwish, Sabaton, Volbeat, Bullet For My Valentin a nepodceňoval bych třea ani Hammerffal. Samotnou kapitolou jsou Rammstain, ti už statut světových mega hvězd mají. A co americké kapely jako Korn, Five Finger Death Punch, Avenged Sevenfold, Papa Roach nebo Disturbed??? Vždyť tohle jsou už dnes hvězdy první velikosti. Jen my češi jsme se je díky konzervativnímu zbožňování pro nás leta nedostupných legen jako Iron Maiden nenaučili poslouchat.

24. 06. 2018 13:10

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.10858 sekund.