RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku DORO - Forever Warriors, Forever United


Klip - Jirka Pokorný

Po čase jsem sebral odvahu a znovu zkusil nedoposlechnutý klip If I Can´t Have You – No One Will. A přiznávám, že píseň není špatná. Jen… je potřeba naučit se akceptovat Johanův ?zpěv?.

26. 09. 2022 16:07

to Kerim - Anonim

Doro hrála na MOR letos a její set nebyl vůbec špatný.

2. 09. 2018 11:35

- Kerim

Ani bych se nečudoval ,tomu že ve Sparku to pochvalej a daj za 6. A Pragaci ji pozvou buď do Plzně či na MoR.

1. 09. 2018 18:13

- Karel Klafunda

melodický metal mám rád, ale Doro je krystalickou ukázkou tupého německého hevíkového kolovrátku.Novému albu jsem dal šanci, ale to fakt nejde. Zajímavé hudební nápady abys pohledal lupou a duet s Heggem je opravdu jen pro otrlé.

28. 08. 2018 16:51

W - JWS

Já si osobmě myslím, že to ani není tak věcí peněz, ale vkusu každého jednotlivce, jak muzika, tak zvuk. Spousta legendárních alb má dle mne mizerný zvuk, ale muzika je super. Na každém koncertu a o každé desce se pořád donekonečna lidi dohadujou, že je to blbý, někomu se to líbí..Mně se taky nelíbí jak má většina známých na aparturách buď vytažené basy, nebo to má plechové, ale jim to vyhovuje. Takže ta Doro by mohla mít zvuk třeba jak One Desire, byl bych radši, ale tak zlé to zase není. Mám slušná sluchátka a kino, a nestěžuji si.Každý máme jiný vkus, a jestli se někdo povauje za etalon, tak ať si to užije.

28. 08. 2018 11:59

- mr.deadhead

S tím Blazem je to bohužel pravda. Na posledních deskách je ten zpěv hodně vytaženej a špatně se to poslouchá i když ty nápady tam jsou výborný... Nová Doro je prostě Doro. Stejnou desku mohla vydat před třemi, osmi, i patnácti lety a bylo by to úplně stejný. Kdo ji rád doteď, bude ji mít rád nadále, kdo ne, tak prostě ne. Já ji doteď rád a tak se mi líbí i Forever. U mě za 7,5.

28. 08. 2018 8:55

- V.

Smutný případ je v tomto Blaze, který má parádní nápady, vlastně super desky, ale produkce je strašně sráží...

27. 08. 2018 12:18

- orre

Nesouhlasím, jsou daleko menší kapely a mají mnohem lepší produkce. Je to jen o lidech, kteří sedí za pultíkem a zrovna Doro má na daleko lepší práci. Taková Fear No Evil je přímo katastrofa! Pokud to někomu stačí, stačí mu hodně málo. Proto je dneska trh zaplavený šuntem, ale jasně, je to každého věc co poslouchá. Jen ty legendy by už měly mít určitou úroveň. Nikdo nemluví o rapu a dechovce. Nebudu chválit jen proto, že to je Doro a metal. Znovu opakuji, novinka je povedená, jen ten zvuk a mimochodem ten duet je opravdu děsivý.

27. 08. 2018 11:43

- mr.deadhead

Na kvalitní produkci je třeba šetřit hodně a hodně dlouho. Čímž se cd stává ještě prodělečnejší než už je i tak.

27. 08. 2018 9:50

D - JWS

Mne ta deska taky baví. Prostě Doro jaká má být. Nechápu, že ztrácí čas jejím poslechem lidé, kteří ji nesnáší, nebo nesnáší rock a metal, jak tu bylo zmíněno. Já bych dechovkou nebo rapem neztrácel ani vteřinu. A život si tak zkazit (:)))) je snad její právo, a někdo, kdo má to štěstí a žije mnohem smysluplnější a úžasnější by měl být rád a ne ji do toho kecat . (Ale docela by mne ta opačná úžasná cesta zajímala ))) Myslím si, že Doro je docela spokojená )) Za mne 8. Jen tak dál. Na Masters byla jako vždy skvělá.

27. 08. 2018 9:48

- orre

Hlasově je furt prvotřídní, ale má kolem sebe průměrný team a hlavně producenta! Ty desky vyznívají jak vymetení šuplíků v demo kvalitě. Kdyby na novinku vybrali 10-12 nej pecek a prokukoval to Hansen, Sneap čí Bogren, nebylo by co řešit. Dneska je důležitá produkce stejně jako nápady! Jak prohlásil Sinner, na produkci se nevyplatí šetřit a mě ty dnešní demo produkce ala Caffery a Doro prostě nestačí.

27. 08. 2018 8:31

DORO - Michael

Na rodinu je asi neskoro - hihi ,veď má 54 rokov, ale na tých obaloch má vždy 20-hihi.Pre mňa bola, je a bude navždy druhá liga...

26. 08. 2018 21:23

- Meres

Myslím, že ako varovanie pred posluchom/kúpou tohto albumu poslúžia už len názvy skladieb, kde z 25 štyri obsahujú slovo "metal". Druhé varovanie sa rovná zhliadnutiu a posluchu obidvoch klipoviek "All for Metal" a hlavne duetu s Johanom Heggom - zatiaľ čo prvá menovaná vec je len maximálne gýčová a nevkusná akože metalová hymna, čo sa týka toho druhého prípadu, niečo tak príšerné sa len tak ľahko nepočuje. Neuveriteľná kakofónia z dvoch absolútne neladiacich hlasov hlavnej aktérk a hosťujúceho vikinga :D Doro, Doro, mala si sa radšej vysrať na celý metal a včas si založiť rodinu, pretože ak toto má byť tá lepšia varianta naloženia so životom, tak to si spravila veľmi zlé životné rozhodnutie :)

26. 08. 2018 20:07

Zatím jsem neslyšel... - Kolík

...ale pokud je to ve stylu Fear No Evil, tak si to raději ani pouštět nebudu.

25. 08. 2018 20:59

- V.

Taky mám z těch všech ultra metal póz a posledních alb Doro rozpačitý pocit...

25. 08. 2018 14:10

- Savapip

můžu to udělat strašně jednoduše - myslím si, že po pětatřiceti letech kariéry už by člověk měl dělat to, co umí a neblbnout s nějakým experimentem. A to co ty vidíš jako vlastní vykrádání se já vidím jako dělání muziky ze seba sama. Pro mě je tohle ta pravá Doro se všemi klady i zápory a ta deska (hlavně ta první) mě ohromně baví

25. 08. 2018 7:00

2/10 z milosti - Tomi 929

Ako tomu môžeš dať tak vysokú známku, počúvali sme určite ten istý album? Veď toto je väčšie klišé ako Manowar, paródia sama na seba, ktorá sa žiaľ berie úplne vážne, duet so spevákom Amon Amarth znie ako nepodarený vtip, texty sú, akoby ich písalo 10 ročné dieťa, čo vypovedá aj o názvoch jednotlivých skladieb, slabá produkcia a hudbu by nahrala lepšiu hádam aj revitalizácii kapela Doro v hrajúca v garáži. Tieto albumy sú dôvodom, prečo sa mnohým ľuďom metal a rock vôbec nepáči a ja plne chápem ich názor. Nech bola Doro akokoľvek dobrá speváčka kedysi, o originalite je škoda rozprávať, dnes je iba paródia samej seba. 2/10

24. 08. 2018 11:37

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08724 sekund.