DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KISS, ZZ TOP - Praha, Sinobo Stadium, 19. 6. 2019


kiss - Metal fan

Nový termín u nás je 10. červenec 2021, je to sobota.

29. 08. 2020 15:46

- Desmond

V roce 2021 už v Evropě určitě nebudou, to už budou hrát asi jen doma. Poslední koncert 17.7.2021 v NYC

7. 11. 2019 9:48

- Avram

Tak v roce 2021 se tam sejdem definitivně naposled :-)

5. 11. 2019 14:16

End of the road - Desmond

Turné je naplánováno od roku 2019 - 2021. Nikde nebylo řečeno, že loňský koncert u nás, potažmo v Evropě, byl poslední. Pokud je turné naplánováno v rozmezí tří let, je jasné, že celý svět objedou ještě jednou. A přesně tak se stane, takže nemám být proč překvapený. Takže ano, ted už to bude opravdu naposled a všichni, jímž Kiss tak leží neustále v žaludku budou mít konečně klid.

5. 11. 2019 11:56

- Pepsi Stone

Kiss byla jednou z prvních kapel, jaké jsou poslouchal. Dneska už moc neberu jejich 70.léta, kromě Destroyer a Dynasty, mám rád věci jako Lick It Up, Creatures..., Crazy Nights, Hot In The Shade a Revenge, ale to, že je to kapela, která žije jen z minulosti a z toho, že chce jen třískat prachy, jim už nikdy neodpustím. Obě comebackové desky nestojí za nic, Psycho Circus, i když vcelku kvalitní, byla zase jen o prachách... Ne, na tuhle kapelu už nikdy nepůjdu, i kdyby mi hráli za barákem.

4. 11. 2019 22:54

- Jirka Pokorný

A bude to tak mít i hodně ostatních příznivců... Přestože kapelou žiju od dětství, už ani mě to teď nepřijde vtipný. Ještě by se dalo přimhouřit oko, kdyby se akce konala v jiném městě, ale pětadvacet tisíc lidí v ČR už na zaručeně posledním koncertu bylo. A najednou překvapeníčko, strejdové k nám jedou znovu. To jste nečekali, co :-)?

4. 11. 2019 22:40

- Pepsi Stone

Myslíš, že teď plno bude? Osobně už nevidím důvod na další koncert jít...

4. 11. 2019 21:54

End Of The End Of The Road :-) - Jirka Pokorný

Nejde to jinak, protože, jak píše pan Pepsi, minule nebylo plno... https://www.ireport.cz/clanky/news/kiss-se-znovu-vrati-do-prahy-unikla-data-koncertu-v-praze-zahraji-1-cervence

4. 11. 2019 20:35

End Of The Road - Jirka Pokorný

V poslední době jsem přehltal spoustu zpráv o pražském koncertu (před i po) a musím říct - pane Pepsi, pěkný report… Článek jsem si přečetl včera večer a v průběhu dnešního dne se mi ty Vaše věty neustále vrací. Jsou objektivní, i když je znát, (myslím si to o Vás), že se Vám Kiss taky líbí. To má potom jeden snahu to nepříliš dobré před ostatními zamlčet. Pozitiva, ale i kritika. Samozřejmě toho, co už je notoricky známé, ale, co si budeme nalhávat, stejně je dobře, že i u nás se tento zábavní podnik zastavil. (Kdyby ne, budeme brblat, a když ano, budeme brblat taky). Paul, přesto co se ve všech recenzích zmiňuje, podává i při taneční kašparádě okolo letos slušný výkon (mnohem lepší, než při turné v roce 2017, tam zpíval minimálně). Eric mu jistí záda kompletními vokály v refrénech už dobrých deset let. S ním udělala kapela kauf, dva v jednom, i když i on má své dny... Stačí si poslechnout odšišlanou Nothin´ To Lose z pražského koncertu 2008, tam je Mistr neskutečně ležérní (k dohledání na Youtube). Dělám si legraci..., díky za něj, stejně jako za Tommyho, to je poctivý dělník rokenrolu. Právě oni (můj názor) už dlouho skupinu koncertně táhnou. Zakládající dědci mají odtrsáno přece jen jednou tolik a v tom brnění, leteckých dnech na pódiu nahoru dolů, cestování, co den nebo dva koncert v jiném městě či zemi, jsem rád, že jim to pořád v jejich věku ještě jde. A přeju, ať co nejdéle rozdávají zábavu a radost. O nic jiného (mimo peněz) totiž nejde…

25. 06. 2019 19:36

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.1161 sekund.