MOTÖRHEAD - Inferno
Skvělé album, tvrdé, našlapané, hitové. Výborný...

Mark KNOPFLER - One Deep River
Mistr nejnudnější muziky na světě.

DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku VAN HALEN - Van Halen III


WS - rumcajs

Když už jsme u těch Whitesnake, tak se taky přidám. Souhlasím s tím, že i oni mají na některých deskách dost vaty. Osobně bych asi nic nevytkl 1987. Mám hodně rád i Lovehunter a Ready an Willing, ale i tam by se něco našlo, stejně jako na Restless Heart, kterou mám taky rád, ale ta je vyrovnaná ještě míň. Poslední alba, minimálně od Forevermore, mě dost míjí.

8. 05. 2020 0:08

- Meres

Inak vedeli ste, že slovo Whitesnake je vlastne eufemizmus pre penis? :)))

7. 05. 2020 20:25

had - horyna

Whitesnake také patří k mým oblíbencům a stejně jako u V. H. on nich nemám a nepotřebuji mít všechno. Ale naopak od kolegy Kolíka vnímám na každé desce bílého hada nějakou tu vatu. Ale taková Ready an… je skvostná celá :-)

7. 05. 2020 13:39

- Pepsi Stone

Na Whitesnake dojde, neboj. Už je mám v horních patrech na další kandidáty. Nakonec se tu obsáhnou všechny takové legendy, ale chce to trochu času.

7. 05. 2020 13:15

hmmm... - Kolík

...tak mě z těchto desek nebaví nic. Ani poslední, ani trojka. Trochu Balance, i když i ta obsahuje vatu, F.U.C.K. je na tom podobně. Snad jen 5150 a samozřejmě jedničku lze poslouchat v kuse. 1984 je spíše EP hitů, doplněné na LP vatou. Ostatní stojí za prdlajs - sem tam nějaký singl - víc nic. Ve srovnání s VH jsou takoví Whitesnake naprosté hvězdy v jakékoliv sestavě, ať už jde o jejich bluesová nebo rocková alba a David Coverdale mistr skladatel. Bohužel - na seriál zde ještě nedošlo.

7. 05. 2020 13:03

- Pepsi Stone

Trochu asi přehodnotil, přesto si stojím za tím, že III i Different Kind... jsou spolu s Diver Down a Fair Warning těmi nejhoršími alby. Co se týče III, tak jsem jí nepřišel na chuť ani v době kdy vyšla (pamatuju si, jak jsem tehdy poslouchal advance tape v redakci Rock reportu, kde se většina rozplývala, že Eddie hraje zase skvěle, ale mě to nebralo... Źe Eddie hraje skvěle je přece samozřejmost, ne?). U Different čas ukázal, že na 8 to skutečně není, i když mě ale pořád baví víc než III.

7. 05. 2020 12:23

- rumcajs

Tak koukám, že Pepsi asi přehodnotil své předchozí hodnocení posledního VH alba. Je pravda, že osmička je fakt dost nadhodnocené číslo. Obě alba nemám moc naposlouchaná, ale přeci jen si troufnu tvrdit, že III je podařenější než ADKOT. Zní více jako VH, jsou zde celkem povedené věci a Gary je slyšitelně schopnější pěvec než David. Pokud bych hodnotil jako Pepsi III číslem 6, tak "novince" bych musel dát tak 4,5. Ale o novinku tu nejde. III je slušná deska, ale vzhledem k předchozí hvězdné éře VH si své místo na slunci prostě nevydobyla.

7. 05. 2020 12:02

- Savapip

vyšla už v roce 2012, na stránkách ji dohledáš

7. 05. 2020 11:47

A Different - horyna

Recenze na A Different Kind of Truth zřejmě už nebude? Nebo se mýlím?

7. 05. 2020 11:33

Halen - horyna

Tak tady se s autorem těžce rozcházíme. Desku jsem poslouchal minulý víkend, stejně jako ostatní V. H které mám a byl jsem opět totálně nadšen. Začátek je hodně vlažný, slabé intro i song Without You. One I Want je však už lepší a od další písně krom zvukově naprosto sprasené Fire in the Hole (praskání, rezonování) je to jízda jak se patří. Gary Cherone na první poslech do kapely vůbec nezapadá, ale právě do tohoto nového experimentálnějšího ksichtu nakonec sedne jak se patří. Některé songy jsou pro mne doslova extáze From Afar, Once, Josephina... Pokroková deska na úrovni Chameleon, Grin, Masquito - takové mám rád.

7. 05. 2020 11:31

- jen

Hodnocení bych rozhodně zvedl

7. 05. 2020 7:28

- V.

A pro mě je trojka jednou z jejich nejlepších desek. Super songy, energie, skvělý zpěvák...

7. 05. 2020 7:25

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08085 sekund.