DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku NASTY RATZ - Second Chance?


- Pepsi Stone

Je videt, ze ti funguje dobra predstavivost :)

17. 03. 2020 17:55

Konečně - b.wolf

se taky tady objevila banda, která se zhlédla v Crashdïet :) Trochu je taky připomínají; debut je super pecka, dvojka není špatná, ale už tam něco chybí ... jinak, recenzente, prosím, "zvuk dud", původně jsem se domníval, že snad hostující zpěvačka použila svoje ... :)

17. 03. 2020 15:01

- Guns

Tuhle kapelu jsem poznal vlastně díky této recenzi.Musím říci,že kapela je to fakt dost dobrá.Ale budu se asi trochu více lišit názorově než Pepsi a než lidi v komentářích.Pro mě jasně vede první deska.Jednak má výborný zvuk.Druhak má pro mě daleko lepší písničky (I když ty ploužáky mě nějak neuchvátily) A hlavně takové to celkové vyznění je prostě dost dobré.Neříkám,že by nemohly nějaký ty kapely připomínat,ale rozhodně si nemyslím,že by kopírovali.(Jak bylo zmíněno v recenzi.)A pokud vím,tak už před první deskou,jezdily do zahraničí,takže druhá deska je možná tak dál udrží v kurzu.Už od svého prvního EP I Dont Wanna Care (2014) byly dost úspěšný.Jo a jaké že jsou ty český kapely?Já nemám ani páru kdo od nás se pokoušel o Glam/Hair :) Vím že sem tam do něj vlítly Witch Hammer to je tak vše.No a proč že mě druhá deska moc nezaujala?Jedna věc je zvuk.Nevadí mě že zde má více k moderně,ale třeba ty bicí mě k tomu to stylu zrovna nesedí.Nejhorší co mě na nahrávce štve,že je daleko více melodičtější v refrénech a tak trochu mi to připomíná ty dnešní kapely.Který hrály tvrdě a pak se z nich stala komerční sračka.Nebo hráli tvrdě,ale v refrénu to bylo jak kdyby jsme poslouchali nějaký pop.Neříkám,že je to zde tak hrozné,ale už se to k tomu dost přibližuje a to mě to sakra dost kazí.Je dost možné,že je to úplně novou sestavou(Až na Jakea) Jak říkám vyloženě průser to není,ale už by to chtělo,takhle zůstat a nesnažit se více být melodický.Hodně se mi tu líbí stará pecka Price of Love,která by měla být snad ještě nahrána tou sestavou z první desky.Against The World,Lets Drive,The Last Kiss (Hlavně díky konci) jsou dobré věci.Asi nejlepší je pro mě již zmíněná Price of Love a Right Now.A když jsme u toho kopírování,tak písnička Street Kids mi celkem dost připomíná riff od Motley Crue - Sticky Sweet.Neříkám,že je to kopírka jen mi to přišlo podobné.Poetic Justice též starší kousek není špatný,ale dal bych radši přednost Price of Love. Pop sh*t je pro mě zbytečnou věcí.Ne vyloženě špatnou.První je pro mě jasná desítka.Tahle deska bude tak za osm.Míň nedokážu dát a více taky ne.Doufám,že další deska bude lepší

1. 02. 2020 13:49

Nasty - Sylvie Sedláčková

Skladatelsky vyspěli... No spíš se zlepšil zpěvák který musel vyměnit celou instrumentální část kapely! Písně navíc tvořili dohromady a nejde o sběr toho co měl který člen v šuplíku což byl více méně případ první desky. Tady kluci zatraceně dobře ukázali že umí krást jako umělci, inspirovat se a vytvořit vlastní sound.

9. 01. 2020 23:27

NastyRatz - Tomas

Kluci jsou skvělý. Tahle deska je určitě o dost výš než ta první. Viděl jsem je naživo v Kolíně a hrajou skvěle. Za půl hodiny odpálili pyrotechniky jak na Silvestra.

9. 01. 2020 20:01

- Mates01

Párkrát jsem NR viděl naživo jako předkapelu a vždycky jsem si říkal OK, na českou scénu dobrý, ale něco tomu chybí. Viděl jsem naživo Reckless Love, Creshdiet, Crazy Lixx apod. a to se s nima nedává srovnávat, to bylo o x tříd jinde.

8. 01. 2020 11:13

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08141 sekund.