RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku PARADISE LOST - Obsidian


- orre

1993 byla to správná doba pro podobné desky jako Icon atd. Něco nového, vzrušujícího. Vyjít dneska taková Chaos A.D., neudělá to velký poprask. Dneska je toho tolik, že nepřekvapí vůbec nic, jen potěší!

27. 06. 2020 8:50

paradise lost - petr

Medusa je těžká,velmi temná deska,ale po více posleších jedínečná.Obsidian je více přístupnější a nápaditá.Další super počin kapely.

26. 06. 2020 21:34

- aic

Mne sa The Plague within pacilo viac ako Tragic Idol, ktory sa snazil o heavy metal, ale nic noveho nepriniesol a myslim,ze tam tapali dost. Na Plague pouzivali dost caste a prekvapive zmeny rytmov, prepinanie medzi cistym spevom a growlingom. Niektorým vadilo ,ze tam bol cisty spev a odpovedou pre ortodoxnych bola monotonna Medusa. Nove album urcite je krok spravnym smerom ja na rozdiel od autora si myslim , ze ma viac spolocneho s albumom One second ako s Icon alebo Draconian.

24. 06. 2020 13:12

- Pepsi Stone

Icon pro rok 2020? To snad ne. Na takovou klasiku novinka rozhodně nedosáhne. Tenkrát byli PL skutečně vzrušující, vyvíjející se kapela a to z Icon i Draconian Times udělalo skoro modlu. Dnes se od nich podobná hudba už očekává a to jí dost ubírá. Navíc, i když si myslím, že je novinka skutečně dobrá, tam není tak velká věc jako Embers Fire, Joys Of The Emptiness nebo True Belief.

4. 06. 2020 8:20

8/10 - Ivoš

Mě tihle dědkové prostě baví. Přijde mi, že se zase po letech našli. Plague Within bylo dobré, ale ve stylu naprasit tam old school za každou cenu. Medusa i Obsidian jsou chytřejší. Takové Icon pro rok 2020.

3. 06. 2020 15:22

Obsidian - rumcajs

Poslední vývoj PL mi taky úplně nesedí. Obsidian zatím vyznívá z trojlístku posledních desek asi nejlépe, ale pořád mi tam "něco" chybí. Asi by mi nevadilo, kdyby zas vydali nějakou "depešáckou" desku, když už nechtějí pokračovat ve stylu alb In Requiem, Faith Divides Us - Death Unites Us a Tragic Idol, i když zde podle mě dosáhli svého tvůrčího vrcholu.

26. 05. 2020 15:07

- orre

Já mám naopak Medusu hodně rád. Sedlo mi to tenkrát dokonale.

26. 05. 2020 14:26

- Pepsi Stone

Tak novinka rozhodně není nejlepší deska PL, to je jasné, ale oproti minulým albům je to příjemné překvapení. Co se týče The Plague Within, tak já do té desky nekopu, jen se mi nelíbilo, kam se s ní PL vydali. Ta hra na návrat ke kořenům mě na TPW prostě nebavila.

26. 05. 2020 7:12

- Demonick

Nejak márne hľadám ten spomínaný klavír v úvode "Darker Thougths" :-) ...taktiež nechápem prečo toľko kopeš do inač fantastickej dosky "The Plague Within", ktorá strká novinku svojimi nápadmi poľahky do vrecka. Obsidian zatiaľ za 7/10 - o dosť lepšie než monotónna Medusa, ale nič ani nič extra čo by sa dlho udržalo v mozgových závitoch.

25. 05. 2020 20:20

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08877 sekund.