RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...

RAGE - Afterlifelines
Ze mě byli Rage určitě nejlepší se Smolskim a...

RAGE - Afterlifelines
šly do uší i jiné desky Rage nebo debut Avenger,...

LUCA TURILLI - King Of The Nordic Twilight
Díky za recenzi. Poslouchám hard rock, ale tohle...

RAGE - Afterlifelines
Osobně si nemyslím, že hlavní smyslem sestavy se...

RAGE - Afterlifelines
Almanac bohužel nikoho nezajímá na rozdíl od...

RAGE - Afterlifelines
kdysi dávno viděl naživo s Viktorem a Mikem a...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KING DIAMOND - The Puppet Master


- Pepsi Stone

Já jsem v tomhle oddalování vydání desek pesimista, takže se obávám, že nevyjde ani příští rok.

25. 09. 2020 14:56

Nová deska - Radim

S tím Mercy se mi to nezdá. Snad nebude mluvit 8let o desce, nahraje singl, podpoří to koncerty a pak ticho po pěšině a posune to z důvodu aktivit s Mercy. To by se veškeré tyto aktivity míjely účinkem. To mi moc nedává smysl. Myslím, že to mělo posloupnost: singl, koncerty KD s novou show + nové album KD, comeback a pár koncertů s Mercy + koncerty KD a práce na nové desce Mercy...něco se mohlo i překrývat...Ale jsou to vše jen spekulace. Taktéž nevím jaký dopad má Covid na prodejnost desek, třeba to je obchodní tah a vyčkávání na příhodnější dobu, kdy se bude dát zase i bezproblémů ve většině zájmových lokalit koncertovat na podporu nové desky. Navíc dnes má King mini studio doma a myslím si, že už tam je schopen toho dát hodně dohromady a především mohou využívat profi studio od Andyho, takže nemají tvrdé časové limity jako v minulosti a mají daleko, daleko luxusnější možnosti. Kapela byla v minulosti schopna natočit album opravdu za pár týdnů, podívejte se třeba na Dont Break The Oath, ale samozřejmě, tak už dneska točit nebudou. Nebo je zatím prostě to, že nový, kvalitní materiál už nejsou schopni dát dokupy, ale to se mi vzhledem ke kvalitám muzikantů a dostatku času na komponování moc nechce věřit...Nicméně deska prostě není a zatím nevypadá, že by se v dohledné době objevila. Já se obávám, že novou desku vydají až v druhém kvartále 2021, ale snad se mýlím.

25. 09. 2020 12:13

- Pepsi Stone

Můj názor je ten, že King se chtěl letos spíš věnovat comebacku Mercyful Fate, který vlastně ani nijak nedopadl, protože byl po dvaceti letech finančně lukrativnější než koncerty KD. The Institute totiž ohlásil ještě před vyhlášením comebacku MF a najednou se jim ty plány začaly křížit. Ale může to být úplně jinak.

25. 09. 2020 10:05

Nová deska - radim

Kdo ví co za tím je. Nechce se mi věřit, že by takoví muzikanti nebyli schopni složit za tak dlouhou dobu kvalitní materiál. O nové desce se mluvi od cca roku 2012! Rozumím výpadku v době zdravotních komplikací Kinga (cca 2006-2011), ale doba po rekonvalescenci je už opravdu dlouhá a taky následným koncertním aktivitám od 2012 včetně práce na live DVD, ale i tak bylo času dost a nová deska pořád není. Taktéž se už od roku cca 1997 mluví o RETRO DVD koncertů King Diamond a Mercyful Fate, které chtěl King vydat a stále nic!!! Popravdě, nevím co si o tom mám myslet.

25. 09. 2020 9:27

- Pepsi Stone

The Institute měla vyjít už v květnu, ale Diamond jí odložil nejprve na podzim a pak na neurčito. Údajně kvůli pandemii, což je oficiální důvod, ten pravý bude ale asi jiný.

25. 09. 2020 7:56

re - radim

Ano, napadlo ho to tak jak píše Metal fan a to při turné s Mercyfulem k albu 9.

24. 09. 2020 21:50

- - Metal fan

Jinak se hodně těším na "dej mi svou duši" Jo a nevíte někdo něco o připravované desce the institute? Asi v únoru vydal singl Masquarade the Madness a jinak o desce nic nevím

24. 09. 2020 19:52

- - Metal fan

V jednom čísle sparku asi z roku 2007 je rozhovor s Kingem a tam říkal že ho to téma napadlo, když při procházce Budapeští narazil na obchod s loutkami.

24. 09. 2020 19:50

Re Puppet - Radim

Opět velmi silný a originální příběh z vánoční Budapešti geniálně sugestivně zhmotněný ve vyznění alba a vydařeně odvyprávěny na přiloženém DVD. Story se mi velmi, velmi líbí a taktéž album po hudební stránce a atmosféře vnímám jako velmi podařené. Opět zpívané, sugestivní intro, zpěvy tentokráte méně často ve vysokých polohách a skladby jedna vedle druhé silné, z kterých těžko některou vyzdvihovat, nicméně pro mne jsou TOP: Emerencia (bomba), The Ritual (tvrdá, přímá...chrochtám blahem…), No More Me (skvělý horor štych), Blood To Walk(úderná, skvělé bicí…), Christmas - se skvělým zakomponováním staré vánoční písně a potlesku, při kterém mne opravdu příjemně mrazí a mohl bych pokračovat. Zase trošku jinak výrazově a hudebně udělané album a o žádném vykrádání sebe sama tady nemůže být řeč. Za mne 9 bodů…

24. 09. 2020 13:58

Jedna z Top King Diamond album - lukáš

The Puppet Master je jeden z top albumů Kinga Diamonda . Představit si být tou loutkou ... i atmosféra desky naprosto sedí. Je prostě skvělá. Za mě 10 z 10 možných.

24. 09. 2020 11:39

The Puupet Master - rumcajs

Desku jsem ve své době poslouchal poměrně často, snažil jsem se tam najít tu kvalitu, o které v době vydání každý mluvil. Marně, album mě nechytlo. Jasně, o špatnou desku nejde, ty KD neumí, ale spolu s Voodo a Abigail 2 ji řadím na konec Kingovy diskografie. Albu by možná prospěla i kratší déla. Za mě 6,5.

24. 09. 2020 10:58

Skvělá deska - David Svoboda

Tak to prr. The Puppets Master je o mnoho lepší než The House Of God i dvojka Abigail. Samozřejmě, že Klasikàm z 80.let se nevyrovná(natož The Graveyard a Voodoo). Ale to album je skvělé od začátku do konce. Zvláštní a skvělé jsou manželské duety Kinga a Liivie. Mattovi bicí parádně sypou a celkově je to skvělé album. Skladby jako Blood To Walk, Emerencia,nebo třeba dokonale mrazivá So Sad,to je Kvalita. Parádní deska 10/10

24. 09. 2020 10:43

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08218 sekund.