DEEP PURPLE - Machine Head
Co se týče Machine Head, mám z alba mírně...

DEEP PURPLE - Machine Head
Po tragickém počinu remixovaného alba Black...

RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KING DIAMOND - Give Me Your Soul... Please


omluva - Radim

A omluva za hrubku v textu!:)

3. 10. 2020 22:35

Redakce - Radim

Děkuji autorovi recenzí a redakci METAL.... za recenze Mercyful Fate a King Diamond. Myslím si, že byly psány fundovaně a objektivně a my osobně to moooc zpříjemnilo řádu týdnů....Prostě jsem se těšil jako duchodci na nové díly nějakého oblíbeného seriálu..Takže děkuji!!!!. Jen přání: fajn by byly i recenze na Live alba a DVD, ať to máme komplet, ne?:)) Díky...Satanic Regards!

3. 10. 2020 22:34

- V.

Ale titulní song je bomba...

2. 10. 2020 10:38

re - Radim

Oúúú, asi deska, která má své místo v tvorbě Kinga Diamonda a je jedním z míst celkového obrazu kapely, nicméně doufám, že podobných míst na tom obraze již moc není a deska je světlou výjimkou a v tomto stylu a podání se již dalšího nic z temnoty Diamondovy nenarodí....Osobně se mi příběh moc nelíbí včetně atmosféry desky. Deska není propadák, ale řadím ji na poslední místo v Kingově diskografii. Nějak v ni nenacházím to co dělalo Kinga Kingem a co bylo pro něj typické a pro mne přitažlivé. Ničím mne nepřekvapí, teméř ničím nevzruší, ale taky neurazí. Co je však pro mne výrazné mínuj je obal alba. Myšlenka dobrá jen tak kýčovitě provedená, prostě nejhorší obal.Další mínus vnímám ten laciný a otřesný videoclip. Než toto, tak raději nic. Tímto si kapela jen uškodila. Za mne 6 bodů...

1. 10. 2020 20:38

Nejstrašidelnější příběh !! - lukáš

Dej mi svojí duši je nejstrašidelnější příběh. Protože jde o příběh z reálného života. Je strašně těžké napsat písně i texty na toto téma ! King se úkolu zhostil se ctí. Za mě 9,5 z 10 možných.

1. 10. 2020 10:17

Snad se dočkáme The Institute - David Svoboda

Snad se dočkáme následovníka tohoto pro mě spolu s The House Of God ,,nejslabšího´´ ( ačkoliv KD jsou trochu jiná třída než zbytek žánrových souputníků) alba. Když to album vyšlo,tak mě bylo čerstvě 15 let a dostal jsem občanku ( tudíž jsem všechno nekriticky buď miloval, nebo nenáviděl,holt puberta). Tohle album byla ta první možnost. Až po letech a srovnání s ostatními deskami KD jsem si uvědomil,že je to pořád špička,nicméně ve srovnání s Conspiracy, Spider Lullabye,nebo Graveyard to trochu hapruje. Nicméně každý umělec má právo na ,,slabší´´ desku. Jsou tady samozřejmě skvělé skladby,ale nikdy jsem se do tohoto alba nemohl dostat ( což se mi u Kinga dodnes děje pouze u The Eye a právě The House Of God). V konečném důsledku nejde o nuc zásadního,je to přece Král Diamant. Za mě tak 8/10 a snad se dočkáme The Institute....

1. 10. 2020 9:35

Give Me Your Soul... Please - rumcajs

Já mám album rád. Nacházel jsem k němu cestu sice déle, ale povedlo se mi to :-). Považuji jej tak za nejlepší KD od House of God, i když jeho kvalit nedosahuje. Za mě 7,5.

1. 10. 2020 6:35

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.08662 sekund.