RAGE - Afterlifelines
Nemohl jsem to najít ve vyhledávání. A díky za...

RAGE - Afterlifelines
On tu je z roku 2012, jen se na něj z novějších...

RAGE - Afterlifelines
Takže bez orchestru: 1. Secrets, 2. Perfect Man,...

RAGE - Afterlifelines
Tak za mě je taky nejlepší Secrets in a Weird...

RAGE - Afterlifelines
...Rage bez orchestru: 1. Secrets in a Weird...

ATTIC - Return Of The Witchfinder
Velice povedené retro, které mě bavilo už na...

RAGE - Afterlifelines
Za mě jednoznačně toto období. Kromě...

RAGE - Afterlifelines
Za mě byl vrchol deska Trapped! a pak ještě The...

RAGE - Afterlifelines
To Oree: Jo, Rage vydali hrůzu desek a každý na...

RAGE - Afterlifelines
Je to zajímavé. Například v Japonsku nebo Německu...












Fobia Zine

Metalopolis

metalový magazín ABYSS

Volumemax



komentáře k článku KISS - Asylum


6/10 - Zdeněk

Přiznejme si, že Animalize i Asylum jsou ve srovnání se svým parádním následovníkem jako dva chudáčci ne smetišti. Nic ve zlém, ale já vidím obrovský rozdíl.

23. 08. 2021 15:23

Animalize : Asylum - Zoran

U mě je to trochu jinak - Asylum je víc popové nabité hity (poplatnými té době), Animalize více metalové s hitem jedním, zato pořádným a dodnes často hraným (Heaven´s on Fire), vlastně podobná situace jako u předchozí Lick it Up. Všechny tři na sebe přitom krásně navazují... zlaté osmdesátky!

23. 08. 2021 9:26

Asylum/Animalize - Jirka Pokorný

Je pravda, že obě alba jsou si podobná, zásadní rozdíl mezi nimi vidím snad jen v stylu hry hlavního kytaristy. Zatímco ten Markův mi přijde neklidný a kostrbatý (nemyslím teď jen u Kiss, pro názorný příklad doporučuji jeho album Magic Bullet Theory z roku 2003), tak s příchodem profíka Bruce se rozkolísanost urovnala. Svým umem, přístupem a zodpovědností tvorbu kapely určitě povýšil. Obal desky v malém detailu odkazuje na starší tvorbu... Rty aktérů převzaly barvy ze sólovek z roku 1978, odstíny fialové (Paul), červené (Gene), modré (zde Bruce) a zelené (zde Eric).

21. 08. 2021 9:56

Asylum - Deny

Docela nezajímavá deska. Podobně jako většina hairmetalových desek z první poloviny 80. let. Stejně křečovité, překašírované a hudebně nedomrlé jako první Dokken, Treat, Ratt apod. 6/10.

21. 08. 2021 9:28

Ladislav má pravdu... - Kolík

...jsem zvědav především na hodnocení následující desky. Asylum je +/- podobná Animalize - tedy nic moc. Tak cca za 7/10.

19. 08. 2021 19:40

Asylum - Desmond

Gene se tehdy taky začal věnovat ve větší míře produkci, v té době už měl za sebou dema pro Van Halen, Virgin a Heavy Pettin a taky album s Wendy O Williams, kde sám přispěl 5 skladbami a pod pseudonymem Reginald Van Helsing nahrál basu. Hráli na něm ještě další 3 členové Kiss (Stanley, Frehley, Carr a Vincent měl kredit coby spoluautor skladby. Zde se taky poprvé objevila skladba Thief in the night, kterou pak Kiss nahráli pro Crazy nights. Pustil se do produkce dema pro kapelu Smashed Gladys a produkoval druhé album Keel, na kterém se objevily jeho skladby, které měl připravené už pro Lick it up a Animalize. V produkci pak pokračoval následující rok dalším albem Keel a třetím albem Black n Blue, kde začala jeho spolupráce s Tommy Thayerem a kde se už vlastně Tommy stal nedílnou součástí rodiny Kiss. Dva z největších hitů alba, Who wants to be lonely + Uh all night pomáhal kromě Desmonda napsat ještě další Paulům kamarád Jean Beauvoir, který ve druhé jmenované skladbě hraje i na basu a začal ji hrát i na svých koncertech. Skladbu Secretly cruel měl Gene napsanou už pro Lick It Up a Trial by fire se původně jmenovala Live fast die young. Obě vyšly v původních verzích na Genově box setu. Loves a deadly weapon byla nahrána jako demo už pro The Elder, kde ji zpíval Paul a tahle verze je daleko lepší, než verze, co vyšla na Asylum. Tak jako je lepší i demoverze Not for the innocent s Paulovým vokálem, která vyšla na Lick it up pouze s Genem.

19. 08. 2021 17:56

- Ladislav

To nejlepší co Kiss stvořili přijde o dva roky později.Crazy Nights je jejich rozhodně nejlepší a nepřekonatelná deska.

19. 08. 2021 14:39

1

Přidat komentář

Jméno:
Email:
Předmět:
Komentář:
Ochrana proti spamu: Název dnešního dne (bez diakritiky, malým písmem)


 
Metalforever.info © 2006 - 2024     RSS - články

stránka byla načtena za 0.07706 sekund.